Προς το περιεχόμενο

Fear Factor

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι η γνώμη σας για την αμερικανικής παραγωγής εκπομπή Fear Factor που προβάλλετε από τo Makedonia TV;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που τρώνε κατσαρίδες και τους ρίχνουν σε κάτι κουτιά με σκουλίκια δεν είναι? νομίζω πλέον πως οτι και να δω στην τηλεόραση δε θα μου κάνει καμία εντύπωση.

Δημοσ.
Αυτό που τρώνε κατσαρίδες και τους ρίχνουν σε κάτι κουτιά με σκουλίκια δεν είναι? νομίζω πλέον πως οτι και να δω στην τηλεόραση δε θα μου κάνει καμία εντύπωση.

Αυτό είναι και καλά νομίζεις! ;)

Δημοσ.

Η δική μου γνώμη:

Αν δεν είχε τη δεύτερη δοκιμασία η οποία ακόμα και στο θεατή προκαλεί αηδία θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον. Θα ήταν ένα show σωματικής αντοχής και επιδεξιότητας. Αλλά η δεύτερη άκρως εμετική δοκιμασία ρίχνει για μένα την ποιότητα της εκπομπής. Όποιος αποκλείεται στην πρώτη δοκιμασία έπρεπε να πανηγυρίζει που θα γλιτώσει τη δεύτερη και όχι να φεύγει σκυθρωπός σαν αποτυχημένος!

Δημοσ.

Ο φοβος που κολλαει με την αηδια δεν μπορω να καταλαβω............δλδ φοβασαι να φας σκουληκια και ενα σωρο αηδιες? η μηπως σιχαινεσαι? αμερικανικες ανοησιες.....το cheaters ειναι καλyτερο :D

Δημοσ.

τωρα εχει αρχησει και το δειχνει στον ΑΝΤ1...αλλα δεν ξερω ωρες και μερες...χθες π.χ. το εδειξε.Και αν θυμαμαι καλα απο τις 1 μεχρι τις 2 το βραδυ

Δημοσ.
Εγώ όποτε το πετύχω το βλέπω γιατί θέλω να δω τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος για τα λεφτά...

Μάλλον τα πάντα...

Δημοσ.

οντως η δευτερη δοκιμασια ειναι εντελως μλκια.καμια σχεση με φιαρ.κατα τ αλλα θα ειχε πλακα σαν δοκιμασιες κτλ,το να τρως σκατα γαιδαρου ειναι καταντια.

Δημοσ.

Αν κάνανε ελληνικό, εγώ πάντως θα πήγαινα με 1000! Στα @@ μου τι θα έτρωγα...

Δημοσ.
Πλάκα έχει... αν και προτιμώ το Cheaters που είναι αμέσως μετά :)

Απορώ πως και δεν το έχουμε κοπιάρει ακόμα σε κανα "Star Channel". Τρομέρή εκμπμπή θα ήταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...