internet_gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Θέλω να κάνω κάποια dvd avi για να τα επεξεργαστώ και να τα κάνω πάλι dvd με το pinnacle studio... Θέλω όμως να μην χαθεί καθόλου η ποιότητα του dvd,και 20 GB να είναι η μια ώρα avi δεν με νοιάζει.. δοκίμασα το DVD Decrypter και το smart ripper αλλα φτιάχνουν μικρά avi... υπάρχει κάποιο άλο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα dvds χωρίς μείωση ποιότητας??
N_Pellas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Πηγαίνεις εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98600 και κοιτάς εδώ (DVD2AVI (Δημιουργία αρχείων video από DVD) Δοκιμάζεις και το (autogk)
radiotimes Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Σου προτεινω να δοκιμασεις το Indervideo DVD Copy που ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει με τελεια ποιοτητα DivX του οποιου το μεγεθος το καθοριζεις εσυ.Και εννοειται με υποτιτλους ε????
zavlakas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Οποιο προγραμμα και να χρησιμοποιησεις, θα εχεις απωλειες, αν μετατρεψεις σε Mpeg4(.avi)... Ειναι απωλεστικος αλγοριθμος κωδικοποιησης... Τι επεξεργασια θελεις να κανεις?
ThanasisAR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Απώλεια θα έχεις σίγουρα σε περιπτωση που κάνεις οποιαδήποτε συμπίεση στο αρχείο σου.
internet_gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μου έδωσε ένας φ'ιλος μίνι dvds από την videocamera (sony) και θέλω να κάνω επεξεργασία και να τα γράψω σε άλο dvd... Με την δικιά μου κάμερα που είναι mini DV συνδέω την κάμερα με καλώδιο firewire και όλα τέλεια!! Τώρα ο μόνος τρόπος που βλέπω ότι μπορεί να γίνει είναι να τα μετατρέψω σε avi και να τα βάλω στο pinnacle studio! Μήπως έχουν οι dvd κάμερες και υποδοχή για firewire και παιδεύομαι άδικα??
internet_gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να κάνω... Μπορώ να τα διαβάσω αλλά δεν μπορώ να τα επεξεργαστώ με το pinnacle studio γιατι διαβάζει μόνο avi mpg και mp2.
zavlakas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Υπαρχουν πολλα προγραμματα επεξεργασιας DVD... Τι ειδους επεξεργασια θελεις να κανεις?
dim_b Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Κατέβασε το VobEdit, κάνε demux τα audio και video streams από το vob και κάνε την επεξεργασία που θέλεις με το Pinnacle.
internet_gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Κατέβασε το VobEdit[/url'], κάνε demux τα audio και video streams από το vob και κάνε την επεξεργασία που θέλεις με το Pinnacle. πολύ καλό το πρόγραμμα αλλά μου βγάζει χωριστά τον ήχο με το βίντεο.. Πσοσπαθώ να το ρυθμίσω να είναι μαζί και δεν μπορώ... μήπως γίνεται?? Κάτι άλλο... Μόνο το pinnacle θέλω να χρησιμοποιήσω γιατί το ξέρω καλά..
Sagao Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε το DVD Rebuilder.Φροντισε ομως να του ενσωματωσεις τον CCE SP 2.70 encoder.Με το προγραμμα αυτο θα εχεις τη μεγιστη δυνατη ποιοτητα αλλα κοστος χρονου.Δοκιμασε το
internet_gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 πολύ χάλια ποιότητα και τα αρχεία που βγάζει δεν είναι avi mpg και mp2... έχω απογοητευτεί!! το VobEdit έχει τέλεια ποιότητα αλλά βγάζει χωριστά τον ήχο!! τι να κάνω????
zavlakas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μπορεις να ενωσεις video και ηχο μετα το τελος της επεξεργασιας, με το Muxman...
internet_gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Αν δεν πεθάνω σήμερα δεν θα πεθάνω ποτε το Muxman τα ενώνει αλλά τα κάνει πάλι vob.. δηλαδή κύκλος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.