fragment_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Εγώ πιστεύω πως: Τύχη+Ατυχία=μοίρα. Ατυχία=αρνητική μοίρα' date=' Τύχη=θετική μοίρα. @fragment τυχαίο γράφεται με αι και όχι ε;-)[/quote'] ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ είμαι δεν είμαι φιλόλογος. από μικρό είχα πρόβλημα με την ορθογραφία
theomen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ είμαι δεν είμαι φιλόλογος. από μικρό είχα πρόβλημα με την ορθογραφία αυτή είναι η πιο γελοία δικαιολογία που έχω ακούσει. Σε λίγο θα μας πεις οτί επειδή δεν είσαι μαθηματικός δεν ξέρεις πόσο κάνει 1+1.
pablo_esobar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Πιστευω οτι το να σκεφτομαστε θετικα βοηθαει πολυ στο να ειμαστε και τυχεροι. ισως η ποιο απολυτη απαντηση που διαβασα σε αυτες τις 2 σελιδες
traianos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 @fragment_ Σόρυ ρε φίλε,δεν φαντάστηκα ότι θα σε πείραζε,ήταν τελείως για πλάκα,απλώς δε σκέφτηκα ότι στο γραπτό λόγο δεν μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει τον τρόπο που το λες όπως στον προφορικό λόγο.
plato Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Για σκεφτήτε λίγο περισσότερο κάτι που μας προβληματίζει όλους μας.ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΥΧΗ; Ρωτα κανα βαζελο
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ε ναι, η θρυλάρα πάει προετοιμασμένη στους αγώνες.
plato Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ε ναι, η θρυλάρα πάει προετοιμασμένη στους αγώνες. Δεν ξερω πως παει αλλα σιγουρα ποναει γιατι δεν ανεφερα πουθενα οτι ειμαι ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Φιλικα το ποναει...
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Εγώ φίλος είμαι ΑΕΛ, δεν ξέρω από τέτοια! ;p ontopic τώρα, μην κάνω split από το Βερολίνο.
Melissa_virus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Πιστεύω και εγώ ότι όλα είναι στο μυαλό μας. Η θετική σκέψη βοηθάει. Σε όλους μας συμβαίνουν κάποια τυχαία γεγονότα καλά ή άσχημα. Απλά είναι το τι κυνηγάει ο καθένας. Τι προτεραιότητες βάζει. Και επίσης πως αντιλαμβάνετε το τι του συμβαίνει. Θα κάνω μια προέκταση: Άλλος μπορεί να βρει ένα πορτοφόλι που έχασε κάποιος, και να το γυρίσει πίσω. και οι 2 πιστεύω είναι "τυχεροί". όλα θέμα στατιστικής είναι. Όταν λέμε για μοίρα εννοούμε ότι όλα είναι προσχεδιασμένα για εμάς, για την ζωή μας. Για μένα αυτό είναι τρομερά βλακώδες. Τίποτα δεν είναι προσχεδιασμένο. Ο καθένας έχει το δικαίομα, ανα πάσα στιγμή να κάνει ότι θέλει.
kallair Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ατυχία είναι μια εύκολη δικαιολογία για να ρίξουμε την ευθύνη της αποτυχία μας στην τύχη(και όχι σε εμάς)... όσο πιο "κόντρα" στις πιθανότητες πας, τόσο πιο άτυχος θα είσαι. όσο για τις διάφορες αναποδιές.. shit happens. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτές κ να τις αντιμετωπίζεις face 2 face αλλιώς θα σε φάνε τα σκατά και θα λες ότι κ εσύ είσαι ένα θύμα του συστήματος. pathetic... P.S. να σημειώσω ότι είμαι σύμφωνος με τον χρήστη Melissa_virus. Η θετική σκέψη, η πίστη σε κάτι, η καλή αύρα, η αυθυποβολή βοηθούν στην αίσια έκβαση κάποιων καταστάσεων. Βλέπε euro2004 και "Goal και φεύγουμε για τελικό".....
theomen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ατυχία είναι μια εύκολη δικαιολογία για να ρίξουμε την ευθύνη της αποτυχία μας στην τύχη Αυτό που λες δεν ισχύει άσχετα αν διάφοροι κάνουν μαλακίες και τα ρίχνουν στην τύχη τους. Η τύχη υπάρχει και μπορεί να σε επηρεάσει ακόμα και αν εσύ δεν κάνεις τίποτα. Lets face it....O Gastone υπάρχει.
kallair Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Στην τύχη προσωπικά δεν πιστεύω. πιστεύω στην δύναμη της πίστης, της σκέψης και της αυθυποβολής και στις πιθανότητες. Προσωπική μου άποψη είναι ότι εμείς φτιάχνουμε την τύχη μας.
plato Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Στην τύχη προσωπικά δεν πιστεύω. πιστεύω στην δύναμη της πίστης, της σκέψης και της αυθυποβολής και στις πιθανότητες. Προσωπική μου άποψη είναι ότι εμείς φτιάχνουμε την τύχη μας. Τα τρια πρωτα τα εχω. Πως γινεται το κωλοτζοκερ να μην καθεται? Κωλοπιθανοτητες... :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.