Προς το περιεχόμενο

Koufo? Eleos? Opos 8elete pes te to...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μου εχει τυχει κατι αναλολο,με pstn να κατεβασω 10ΜΒ με 40kb/s.

θα μου πειτε....η ταχυτητα ειναι εικονικη.

οχι,γιατι οντως κατεβηκαν 10ΜΒ σε κανα 5λεπτο.

Δημοσ.
μου εχει τυχει κατι αναλολο' date='με pstn να κατεβασω 10ΜΒ με 40kb/s.

θα μου πειτε....η ταχυτητα ειναι εικονικη.

οχι,γιατι οντως κατεβηκαν 10ΜΒ σε κανα 5λεπτο.[/quote']

Δε γίνεται ....

Μπορείς σχετικά εύκολα να ξαναδείς τέτοιες ταχύτητες στον Opera, διακόπτοντας το download και κάνοντας resume. Επειδή έχει κατεβάσει κάποιο κομμάτι, μόλις κάνεις resume υπολογίζει στιγμιαία με τι ταχύτητα πρέπει να κατέβαζε για να κάνει download όσο έχει κατεβάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Γι αυτό είδες και αυτές τις ταχύτητες ...

Οχι, δε κατέβηκαν εξωγήινοι :)

Δημοσ.
Δε γίνεται ....

δεν μπορεις εσυ να κρινεις κατι,το οποιο εχω δει με τα ματακια μου.

και ηταν 10ΜΒ προγραμμα.και κατεβηκαν 10ΜΒ.και κατεβηκε σε τοσα λιγα λεπτα μολις.

δεν ειπα οτι γινοταν συνεχεια αυτο.αλλα ετυχε ελαχιστες φορες αυτο το φαινομενο.με το imesh.

Δημοσ.

Κλασικό post που συναντάμε στο net κάθε λίγο και λιγάκι.

Το παθαίνουν μερικοί και νομίζουν ότι ( they invented ) [ lol, κόλησα και δεν μου 'ρχεται η λέξη στα ελληνικά :D στον κατάλληλο χρόνο ] τον τροχό :D

Όσο δεν γίνεται οποιαδήποτε πολύπλεξη/τεχν. κ. δεν γίνεται να περάσει μεγαλύτερος όγκος δεδομένων/δευτ. από γραμμή PSTN/ISDN.

Έχω βαρεθεί να "τσακώνομαι" με κόσμο που επιμένει ότι "πέρασε το κεφάλι της γάτας του μέσα από την κλειδαρότρυπα"...

Δημοσ.

χαχαχα ετσι ακριβως......αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας μετα :D

δεν καταλαβα βασικα γιατι συνεχιστηκε το ποστ αφου η απαντηση δοθηκε γρηγορα.......ο οπερα κατεβαζει στο background.

Υ.Γ . Ειναι σαν να λες οτι απο ενα σωληνα νερου με διαμετρο 10 εκατοστα , να περασει το ποταμι......

Δημοσ.

Re einai spastiko omos, na min mporeite na dex8ite kai ta aneksigita...

Eidi eimaste 2 atoma, pou sas leme oti ontos egine... kai malista ego exo kai apodikseis...

Loipon gia na teleionoume,

1)DEN PATISA PAUSE KAI META RESUME KATA TIN DIARKIA TOU DOWNLOAD...

2)ME TO POU KSEKINISE TO DOWNLOAD APLA SE KANA 2 DEUTEROLEPTA EUTASE AUTIN TIN TAXITITA KAI KATEVIKE TO VIDEAKI...

3)TO VIDEAKI PAIZEI APSOGA...

Μπορείς σχετικά εύκολα να ξαναδείς τέτοιες ταχύτητες στον Opera, διακόπτοντας το download και κάνοντας resume. Επειδή έχει κατεβάσει κάποιο κομμάτι, μόλις κάνεις resume υπολογίζει στιγμιαία με τι ταχύτητα πρέπει να κατέβαζε για να κάνει download όσο έχει κατεβάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Γι αυτό είδες και αυτές τις ταχύτητες ...

APO TIN STIGMI POU DEN PATISA PAUSE KAI RESUME DEN EINAI ENA SINI8ISMENO FENOMENO STON OPERA ALLA APLA KATI TO ANEKSIGITO...

Δημοσ.

Μήπως είναι το σούπερ-μυστικό πρόγραμμα του OTE για αναβάθμιση των 64K ISDN σε 2Mbps σε ορισμένους συνδρομητές πιλοτικά, και από Σεπτέμβριο σε όλους ανεξαιρέτως? Μήπως?

LOL (βαριεστημένο)

Δημοσ.

Ξεκίνα με αυτό εδώ

http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/WindowsServer2003/Library/IIS/25d2170b-09c0-45fd-8da4-898cf9a7d568.mspx?mfr=true

Και μετά πάμε σε Compressed F. Transfers πρωτόκολα.

Τώρα αν επιθυμείς να μας πείσεις ότι έβαλες μια φάλαινα στην γυάλα με το χρυσόψαρο, συνέχισε την προσπάθεια :D

Δημοσ.

Επειδή αν κοιτάξει κανείς τα screenshots προσεκτικά θα δεί πως όντως ο NOP$TRIM κατέβεσε 10ΜΒ σε ένα λεπτό (κοιτάξτε το ρολόι) άσχετα με τα κόλπα του Opera, εγώ έχω να δώσω 3 πιθανές εκδοχές :

1) Μας λέει την αλήθεια (0,001%)

2) Νομίζει πως μας λέει την αλήθεια, αλλά το βίντεο ή ότι άλλο αρχείο ήταν τελοσπάντων επιδέχεται περαιτέρω συμπίεσης. (49,999%)

3) Το thead αυτό έχει τό ίδιο σκοπό ύπαρξης με αυτό του ιστορικού δίσκου NAL με τα 25ΤΒ. (50%)

EDIT: Τώρα είδα και αυτό που λέει ο asmilon από κάτω, οπότε η κουρτίνα 3 ==> 100%

Δημοσ.

Το transfered 2.7MB που γραφει βρε παιδια κατω αριστερα στην εικονα,τι σημαινει? Δε εχω δουλεψει πολυ τον Οpera, αλλα μηπως ειχε γινει καποιο download πιο πριν και o browser το συνεχισε απο εκει που σταματησε?

Δημοσ.

Το video ήταν προφανώς σε συμπιεσμένη μορφή.. άρα δεν μπορεί να κάνει ο server μεγαλύτερη και καλύτερη συμπίεση. Λογικά μερικά μόνο kb.

Δημοσ.
δεν μπορεις εσυ να κρινεις κατι' date='το οποιο εχω δει με τα ματακια μου.

και ηταν 10ΜΒ προγραμμα.και κατεβηκαν 10ΜΒ.και κατεβηκε σε τοσα λιγα λεπτα μολις.

δεν ειπα οτι γινοταν συνεχεια αυτο.αλλα ετυχε ελαχιστες φορες αυτο το φαινομενο.με το imesh.[/quote']

Δε το λέω εγώ, το λέει η επιστήμη. Αυτό το πράγμα που λες δε γίνεται γιατι απλά η PSTN έχει κάποιο απαράβατο όριο ....

Τώρα όσο για τα ματάκια σου ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...