Προς το περιεχόμενο

Διαγραφη μηνυματων χωρις ειδοποιηση

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να μαθω αν καποιο μηνυμα διαγραφεται απο ποιον εγινε?Προσφατα διαπιστωσα οτι καποια μηνυματα μου στο μπλα μπλα σβηστηκαν χωρις να ειναι εναντια στους κανονες του forum.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ηθελα να μαθω κι εγω με ποια λογικη σβηνονται μυνηματα χωρις να παραβαινουν τουσ κανονες? Δεν υπαρχει ελευθερια λογου? οι moderators κανουν οτι θελουν και σβηνουν οτι δεν τους αρεσει προσωπικα και οχι οτι ειναι εναντια στους κανονες???

• Super Moderators
Δημοσ.

Μηνύματα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση όταν:

α. Παραβαίνουν τους κανόνες, συμπεριλαμβανομένων των greeklish στο Μπλα-Μπλα.

β. Συμμετέχουν κατά τέτοιο τρόπο σε τσακωμό (flame war) έτσι ώστε η ύπαρξή τους, όταν έχουν διαγραφεί τα αρχικά μηνύματα του τσακωμού, να είναι ανούσια.

γ. Ανασύρουν παλιότερα θέματα χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

Θα ηθελα να μαθω κι εγω με ποια λογικη σβηνονται μυνηματα χωρις να παραβαινουν τουσ κανονες? Δεν υπαρχει ελευθερια λογου? οι moderators κανουν οτι θελουν και σβηνουν οτι δεν τους αρεσει προσωπικα και οχι οτι ειναι εναντια στους κανονες???

Έχεις συγκεκριμένο παράπονο ή απλώς προσυπογράφεις το πρώτο post; :?

Δημοσ.

εμενα με ενοχλησε ενα post μου συγκεκριμενα στο μπλα μπλα που λογω της φωτογραφιας μου διπλα του Ολυμπιακου ενοχλησε καποιον super moderator και ενω μου "επιτεθηκε" το δικο μου quote το εσβησε γιατι κατα την αποψη του θα ηταν αχρηστο. Αnyway οι απαντηση σου paredwse ειναι κατατοπιστικη. Αν εχουμε μια αντιπαραθεση σε λογικα πλαισια με εναν moderator ποιος ειναι υπευθυνος να δωσει μια λυση?Η απλα ο moderator αυτος κανει οτι θελει?

Δημοσ.

Με τα λιγα λογια μου λες οτι πρεπει τα μισα και παραπανω ποστς να σβηστουν γιατι αν εξαιρεσουμε τα greeklish που και για αυτα δεν συμφωνω οι περισσοτεροι σε μια κουβεντα θα πουν κατι παραπανω και ρωτω που ειναι η ελευθερια του λογου? γιατι ειλικρινα πες μου που μπορει να γινει σωστη κουβεντα χωρις αντιπαραθεσεις? και πως μπορεις να υποστηριζεις την θεση που πιστευεις χωρις να πεις κατι παραπανω (αυτα παντα χωρις να προσβαλεις καποιον)????

Δημοσ.
Με τα λιγα λογια μου λες οτι πρεπει τα μισα και παραπανω ποστς να σβηστουν γιατι αν εξαιρεσουμε τα greeklish που και για αυτα δεν συμφωνω οι περισσοτεροι σε μια κουβεντα θα πουν κατι παραπανω και ρωτω που ειναι η ελευθερια του λογου? γιατι ειλικρινα πες μου που μπορει να γινει σωστη κουβεντα χωρις αντιπαραθεσεις? και πως μπορεις να υποστηριζεις την θεση που πιστευεις χωρις να πεις κατι παραπανω (αυτα παντα χωρις να προσβαλεις καποιον)[/b']????

Μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό το post που έσβησα.

Profanws den eides to 8ema pou leei anaba8misi apo 512 se 4096 kai mpikes na kaneis ton eksypno kai na mas peis tis istories sou pou den mas endiaferoun giati den eginan pote edw loipon den einai MPLA MPLA an 8es na peis kati pou na afora tin forthnet pigaine ligo pio katw apo kei pou koitas pou leei gia tin forthnet [b']ektos an 8es na sou to markarw gia na to deis

Και ακολούθησαν και άλλα post στο ίδιο στυλ (flame-war) από εσένα και άλλους χρήστες τα οποία τα έσβησα όλα.

Ευτυχώς τουλάχιστον που παρακάτω κατάλαβες ότι είχες κάνει λάθος και δεν είχες καταλάβει για τί πράγμα μίλησε ο προηγούμενος χρήστης. Γιατί σε επόμενο μήνυμά σου είπες.

Apo oti fainetai to la8os einai diko mou kai zitw sugnwmi apo ton glezako giati den katalaba [...]
  • Super Moderators
Δημοσ.
εμενα με ενοχλησε ενα post μου συγκεκριμενα στο μπλα μπλα που λογω της φωτογραφιας μου διπλα του Ολυμπιακου ενοχλησε καποιον super moderator και ενω μου "επιτεθηκε" το δικο μου quote το εσβησε γιατι κατα την αποψη του θα ηταν αχρηστο. Αnyway οι απαντηση σου paredwse ειναι κατατοπιστικη. Αν εχουμε μια αντιπαραθεση σε λογικα πλαισια με εναν moderator ποιος ειναι υπευθυνος να δωσει μια λυση?Η απλα ο moderator αυτος κανει οτι θελει?

Αν μπορούσες να δώσεις συγκεκριμένο link, θα ήταν χρήσιμο. :)

Τα posts δεν υφίστανται λογοκρισία για τις απόψεις που εκφέρουν. Ένα "άχρηστο" (κατά την κρίση κάποιου moderator) μήνυμα μπορεί να διαγραφεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαγράφεται γιατί διαφωνούμε με τις απόψεις που εκφράζει αλλά μάλλον διότι η συζήτηση ξεφεύγει από το αρχικό θέμα.

Απλό παράδειγμα: αν συζητάμε για την Intel και την AMD και πεταχτεί κάποιος και γράψει για τους PowerPC, αυτό το post ενδεχομένως να θεωρηθεί "εκτός θέματος" και πιθανόν να διαγραφεί.

Το ίδιο θα συμβεί βέβαια (στο παραπάνω παράδειγμα) και αν κάποιος αρχίσει να βρίζει την μία ή την άλλη εταιρεία, μη συνεισφέροντας στον σκοπό του θέματος.

Με τα λιγα λογια μου λες οτι πρεπει τα μισα και παραπανω ποστς να σβηστουν γιατι αν εξαιρεσουμε τα greeklish που και για αυτα δεν συμφωνω οι περισσοτεροι σε μια κουβεντα θα πουν κατι παραπανω και ρωτω που ειναι η ελευθερια του λογου? γιατι ειλικρινα πες μου που μπορει να γινει σωστη κουβεντα χωρις αντιπαραθεσεις? και πως μπορεις να υποστηριζεις την θεση που πιστευεις χωρις να πεις κατι παραπανω (αυτα παντα χωρις να προσβαλεις καποιον)????

Για τα greeklish έχει ξανασυζητηθεί εκτενώς το θέμα και δεν επανέρχομαι, η θέση του forum είναι γνωστή.

Οι αντιπαραθέσεις είναι ευπρόσδεκτες, αρκεί να γίνονται με κόσμιο τρόπο. Αν σε μία απλή αντιπαράθεση, αρχίζω να βρίζω τους συνομιλητές μου επειδή στερούμαι επιχειρημάτων, αυτή η συμπεριφορά δεν προστατεύεται από το forum.

Όσο για την "ελευθερία του λόγου", αυτή δεν υφίσταται σε απόλυτη μορφή. Τα γραπτά όλων μας περιορίζονται και πρέπει να κινούνται εντός των Όρων Χρήσης του forum.

Δημοσ.

Καταρχιν The edge προφανως δεν διαβασες ολο το θεμα και μου μαρκαρεις μονο αυτα που θες , στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειχε δουλεια το ποστ του φιλου γιατι δεν εχουμε σχεση με τον οτε και οταν αντιπαρατεθηκα μου επιτεθηκε πραγμα που δεν με πειραξε γιατι και απαντησα αλλα και με αυτα που εγραψα δεν νομιζω οτι τον προσβαλα , παρολο που ειχα δικιο ζητησα συγνωμη γιατι προσπαθησα να το ληξω εσυ ομως πες μου πως λαμβανεις την προσβολη η to flame war για να ξερω πως πρεπει να γραφω κι εγω

paredwse απολυτα σεβαστοι οι οροι του forum αλλα δεν νομιζω οτι στην περιπτωση μου συγκρουονται γιατι το "κανεις τον εξυπνο" δεν νομιζω οτι προσβαλλει ουτε δημιουργει flame war τη στιγμη που ειναι αληθεια

Δημοσ.

Και στην τελικη στο θεμα αναβαθμηση απο 512 σε 4096 στην αρχη θα δεις πολλες ειρωνειες που θα αναβαν flamewar αλλα δεν ειδα κανεναν να σβηνει κατι η να ενδιαφαιρεται να τους βαλει στη θεση τους

• Super Moderators
Δημοσ.
Και στην τελικη στο θεμα αναβαθμηση απο 512 σε 4096 στην αρχη θα δεις πολλες ειρωνειες που θα αναβαν flamewar αλλα δεν ειδα κανεναν να σβηνει κατι η να ενδιαφαιρεται να τους βαλει στη θεση τους

Λυπάμαι αλλά δεν είδα καμία αναφορά σου για τέτοια μηνύματα. Οπότε μάλλον δεν δικαιούσαι να παραπονιέσαι.

Διάβασε αυτό για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=39816

Δημοσ.
Καταρχιν The edge προφανως δεν διαβασες ολο το θεμα και μου μαρκαρεις μονο αυτα που θες ' date='[b'] στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειχε δουλεια το ποστ του φιλου[/b] γιατι δεν εχουμε σχεση με τον οτε και οταν αντιπαρατεθηκα μου επιτεθηκε πραγμα που δεν με πειραξε γιατι και απαντησα αλλα και με αυτα που εγραψα δεν νομιζω οτι τον προσβαλα , παρολο που ειχα δικιο ζητησα συγνωμη γιατι προσπαθησα να το ληξω εσυ ομως πες μου πως λαμβανεις την προσβολη η to flame war για να ξερω πως πρεπει να γραφω κι εγω

paredwse απολυτα σεβαστοι οι οροι του forum αλλα δεν νομιζω οτι στην περιπτωση μου συγκρουονται γιατι το "κανεις τον εξυπνο" δεν νομιζω οτι προσβαλλει ουτε δημιουργει flame war τη στιγμη που ειναι αληθεια

Απορείς λοιπόν ακόμα γιατί σβήστηκε εκείνη η σειρά μηνυμάτων? :confused: :confused: Μόνος σου τα λες...

Δημοσ.

Δηλαδή αγαπητέ μου phed σου λεει ο ποιητής: ή θα γίνεις σπιούνος ή θα εισαι το θυμα που θα σου σβήνουν τα μηνυματα.... Μ'αυτους τους υβριστές και flamers θελεις να εισαι ή μ'εμας τους καλοκάγαθους και μειλιχιους συζητητές; :D :D

Απλα τα πράγματα , τι κουράζετε τα μυαλουδάκια σας; :P :p

Edit: εκτος πλάκας τωρα , μηνυματα σβήνονται πολυ "κατα το δοκούν" και "οπως κάτσει". Τα κριτήρια περι flamers ειναι πολυ υποκειμενικά και ουτε καν επαναλαμβάνονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις με συγκεκριμένους mod. Στα απλα ελληνικα: Ο ιδιος mod σβήνει ελαφριά βωμολοχία χρήστη και λιγο παρακάτω ή σ'αλλο θεμα αφήνει να εξελίσσεται υβρεοπομπή τύπου Τρούμπας. Ματάκια δεν έχω ο αόματος..... ;)

Δημοσ.

Και ουτε προκειτε να υπαρξει γιατι ξερω να υπερσπιζομαι την θεση μου και γιατι αν θεωρησω οτι εχω λαθος απλα θα ζητησω συγνωμη γιατι οπως ειπες και εσυ σε αλλο ποστ ανθρωποι ειμαστε , δεν παραπονιεμαι ομως αλλα ψαχνω να μαθω τι ακριβως συμβαινει και σβηνονται τα μυνηματα γιατι γενικα δεν εχω δωσει ποτε δικαιωμα να τεθει ζητημα για μενα προφανως καποιοι ομως που δεν εχουν επιχειρηματα κανουν αναφορες που σβηνουν δικα μου ποστς τελοσπαντων με εμενα το θεμα εληξε αλλωστε ετσι ειναι τα πραγματα ειτε μου αρεσουν ειτε οχι μονη μου επιλογη απο οτι καταλαβα ειναι αν δεν μου αρεσει να μην ξαναγραψω γιατι οπως και να χει θα εχω λαθος οταν εμπλακει ενας moderator

Δημοσ.
[....'] Αν εχουμε μια αντιπαραθεση σε λογικα πλαισια με εναν moderator ποιος ειναι υπευθυνος να δωσει μια λυση?Η απλα ο moderator αυτος κανει οτι θελει?

Η απάντηση είναι πολύ απλή: Τον κάνεις Report!!

Να είσαι βέβαιος πως τα post των moderators αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως αυτά των χρηστών. Αν είναι κάτι που σε προσβάλει, κάνε ένα Report και θα σβηστεί άμεσα.

Δημοσ.
[....] με εμενα το θεμα εληξε αλλωστε ετσι ειναι τα πραγματα ειτε μου αρεσουν ειτε οχι μονη μου επιλογη απο οτι καταλαβα ειναι αν δεν μου αρεσει να μην ξαναγραψω [b']γιατι οπως και να χει θα εχω λαθος οταν εμπλακει ενας moderator[/b]

Και αυτό το κατάλαβες από κάτι συγκεκριμένο που είπαμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...