pablo_esobar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ρε παιδια ειχα βαλει στην υπογραφη μου μια εικονα με το Site μου περνω πμ και μου λετε οτι θα φυγει σουμπιτη και να την βγαλω!λεω γιατι ρε παιδια αφου δεν παραβιασα κανενα κανονισμο και ειμαι μες στα πλαισια!ναι ρε αδερφε μου λεει ο λουσιφερ αλλα προσβαλεις τα υπολυπα μελη και δεχομαστε δεκαδες παρατηρησεις καθημερινως!οκ βαζωω αλλη παλι μεσα στα πλαισια και βλεπω οτι απο εκει π το Size ηταν 3 ειχαι αλλαξει σε 1 Πέντε γραμμές κειμένου με στοιχεία μεγέθους ένα, δύο ή τρία - πλάγια, υπογραμμισμένα ή bold, οποιουδήποτε χρώματος. Προσοχή, στις πέντε γραμμές συμπεριλαμβάνονται και οι κενές γραμμές! τι γινετε ρε παιδια επειδη ειμαστε καινουριοι δεν σημαινει πως δεν παρακολουθουμε το Site απο καιρο
The_Edge Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Παρόλο που η υπογραφή σου είναι "τυπικά" μέσα στα όρια των κανόνων, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Προφανώς, το ότι επιτρέπονται 3άρια Bold, είναι λάθος των κανόνων.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Να προσθέσω: [...] Προφανώς, το ότι επιτρέπονται 3άρια Bold[/font'], είναι λάθος των κανόνων. Και οι κανονισμοί, όταν είναι λανθασμένοι, αλλάζουν.
pablo_esobar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 το οτι μου την αλλαξατε χωρις λογο που εξηγητε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 το οτι μου την αλλαξατε χωρις λογο που εξηγητε? 1. Αν η φωτογραφία σου κρίθηκε προσβλητική, υπάρχει λόγος. 2. Αν διαμαρτύρεσαι για την αλλαγή του μεγέθους της γραμματοσειράς, έχεις δίκιο. Ζητούμε συγγνώμη. Παρεπιπτόντως... ... οι Όροι Χρήσης του forum επιτρέπουν πλέον μεγέθη γραμματοσειράς ένα (1) ή δύο (2), όχι τρία (3). Ευχαριστούμε πολύ που μας βοήθησες να καταλάβουμε το λάθος στους Όρους Χρήσης.
pablo_esobar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 οκ δεν ειπα για την εικονα απλα για την υπογραφη ;P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.