Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κι άλλες αλλαγές το μενού για τους Reapers...Σήμερα το είδα... Άιντε να δούμε μέχρι να βγει... Εγώ θέλω πάντως να ξαναφέρουν το Warhound... και να βαράει και αέρα... :D

• Super Moderators
Δημοσ.

τελικά εκείνο το videάκι που είχε "διαρεύσει" πριν από κάμποσους μήνες, ήταν fake ε? ποιος το περίμενε...

ας "ελπίσουμε" ότι θα είναι το ending... :P

Δημοσ.

Με το ending ήτανε, και για μένα ακόμη ισχύει. Εδώ απλά βλέπουμε ένα flash του τι θα γίνει στο τέλος.

Ασε, ακόμη ξένερωνω όταν το σκέφτομαι...

Δημοσ.

Να θυμηθώ να το προπαραγγείλω και να τελειώσω στο campaign των terran την τελευταία πίστα (σε brutal).

Μήπως να έβγαζαν καμιά ταινία εκεί στην blizzard να πάθουμε την πλάκα μας;

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι το είχα δοκιμάσει στο campaign όταν είχε πρωτο-βγεί.

Τώρα βλέπω ότι το seven spots το έχει στα 20 ευρώ, αξίζει σε αυτή την τιμή?? Θα πρέπει να αγοάσω και τίποτα expansions??

Δημοσ.

ακόμα και αυτά τα vids κάποιος τα "σκηνοθετεί", λέει δηλαδή ότι εδώ θα έχουμε ένα ultralisk να πετάει στην άκρη ένα viking και το πλάνο θα γίνει έτσι. Παρακαλώ να βάλουν αυτούς ως σκηνοθέτες.

Δημοσ.

το starship troopers για την εποχή του ήταν αξιοπρεπές, άλλα αν το βάλεις δίπλα δίπλα με τα CGI του SC2, βγαίνει knock-out στα πρώτα  δευτερόλεπτα :)

btw, το viking πολύ rambo την είδε, δεν ξέρω πως σκέφτηκε ότι θα ρίξει ένα ultralisk.......................... 

Δημοσ.

το starship troopers για την εποχή του ήταν αξιοπρεπές, άλλα αν το βάλεις δίπλα δίπλα με τα CGI του SC2, βγαίνει knock-out στα πρώτα  δευτερόλεπτα :)

btw, το viking πολύ rambo την είδε, δεν ξέρω πως σκέφτηκε ότι θα ρίξει ένα ultralisk.......................... 

Ε για τα χοντρά είπε ο άνθρωπας!

Το viking πίστευε ότι θα έκανε hit n run και έφευγε πετώντας πάλι. Μάλλον δε το χειριζόταν νοτιο-κορεάτης γι' αυτό έφυγε...*πετώντας* στο πλάι. :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...