Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 StarCraft 2: Heart of the Swarm launch videos: meet the voice of Jim Raynor
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 εγω ουτε opening cinematic ειδα ουτε διαβασα πουθενα τιποτα ... απλα παιζω καθε βραδυ με ακουστικα και βλεπω ολα τα video
nikosggg3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ξερει κανεις ποτε θα το βγαλει ο θειος για να το παιξουμε και εμεις τα φτωχαδακια?
LRoi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μόνο σε εμένα φαίνονται πολλά τα 32€ για ένα expansion?
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 κανονικά 20 - 25 έπρεπε να είναι, άλλα εντάξει, λίγο Blizzard λίγο Starcraft franchise...
LRoi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 27 αγόρασα το expansion της Pandaria που εντάξει είναι και WoW, άπειρες ώρες gameplay... Δεν ξέρω, μάλλον θα περιμένω να πέσει, είναι πολλά τα λεφτά Άρη, άσε που έρχεται και Bioshock Infinite στον ορίζοντα.
nikosggg3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μόνο σε εμένα φαίνονται πολλά τα 32€ για ένα expansion? οχι και σε μενα
remalis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Εγώ το είχα προ-παραγγείλει από gameexplorers πριν από κανα τρίμηνο και το πήρα 28.20Ε λόγω προστασίας τιμής Αρκετά τσιμπημένο για expansion, indeed! Και αργεί και το battlechest να πεις ότι θα περιμένεις.
GIOVINCO Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ξερει κανεις ποτε θα το βγαλει ο θειος για να το παιξουμε και εμεις τα φτωχαδακια? Εχει βρεθει τροπος και πολλοι επιβεβαιωνουν οτι παιζουν. Απλα ειναι τοσο παιδεμα που μπορει να κοστιζει και περισσοτερο απο το παιχνιδι Δεν ξερω τι επιτρεπεται να πω, το κλασσικο bb σαιτ με τα http λινκ...ενα τοπικ ειναι στο φορουμ
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 γνησιο αν το εχεις στο account σου στο battle.net το κατεβαζεις μετα το Login κανονικα . Για την ιστορια και μονο πηγα μαζι με το expansion και πηρα πακετακι και το Sc1 + Expansion στα 6 ευρω το ειχε και λεω δεν μαμεις ας υπαρχει γνησιο . Το ειχα παιξει μονο αντιγραφο . ωραίος μάστορα, ούτε με torret ούτε με image files να μπλέκω, μου είπε ο αδερφός μου το serial και έτοιμος για μία γρήγορη επανάληψη (full cheats on ) μέχρι να έρθει το HoTS!
chill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα χω βρει μπαστουνια στο hard. Μάλλον είναι θέμα εξοικείωσης γιατι πανε χρόνια απο την τελευταία φορά που άγγιξα Zerg, still εχω απογοητευτεί με τα χάλια μου Επίσης αυτο το data streaming στο φόρτωμα των επιπέδων σπάει μπάλες..... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2013 από chill
Xorxhs! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 απολαυση το game σε 1440p και 27αρη monitor!! Μόλις χτες το εβγαλα σε hard...και για οσους δεν το εχετε τελειωσει ακομη, στο τέλος τον κρεμάνε..τον Jim!!
jordan23 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 απολαυση το game σε 1440p και 27αρη monitor!! Μόλις χτες το εβγαλα σε hard...και για οσους δεν το εχετε τελειωσει ακομη, στο τέλος τον κρεμάνε..τον Jim!! ρε πονηρέ σε ρωτήσαμε? σαν την π@@τ@@ πετάγεσαι..
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 απολαυση το game σε 1440p και 27αρη monitor!! Μόλις χτες το εβγαλα σε hard...και για οσους δεν το εχετε τελειωσει ακομη, στο τέλος τον κρεμάνε..τον Jim!! ελπίζω να το λες για πλάκα, διαφορετικά έπρεπε να είναι μέσα σε 5 spoiler tabs... τέσπα, προς το παρόν κάνω unsubscribe στο thread μέχρι να τελειώσω το campaign, γιατί έτσι όπως πάμε σε λίγο θα δούμε και το τέλος του LotV 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα