Forensick Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Πέστα χρυσόστομε.......Άντε να σταματήσουν να πετάνε πραγματικές μπαρούφες μερικοί μερικοί..... Έτσι' date='έτσι...Ας τους αδειάσουμε τη γωνιά........[/quote'] ενα πιο low profile δεν μπορεις να ακολουθησεις? λιγη ηρεμια παραπανω? δεν ειναι τυχαιο που τα thread γινονται πουτανα οταν μπαινουν 2-3 συγκεκριμενοι και πετανε ΟΤΙ να ναι. cool down for a while.
admin.iekep Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 η τεχνογνωσία πληρώνεται ακόμα και αν πρόκειται για γελοία πράγματα. Πόσα πληρώνεις για να σου αλλάξουν τα λάδια στο αυτοκίνητο? ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ παραδειγμα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ για να σου κανουν εγκατασταση ηλεκτρολογικη σπιτι και να εχεις την ΔΕΗ στο ονομα σου. παραδειγμα ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ για να σου κανουν εγκατασταση υδραυλικων στο σπιτι. παραδειγμα ΨΥΚΤΙΚΟΙ για να σου βαλουν ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ή ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ή ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ή ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. γενικα η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ πληρωνεται.
Melissa_virus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ παραδειγμα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ για να σου κανουν εγκατασταση ηλεκτρολογικη σπιτι και να εχεις την ΔΕΗ στο ονομα σου. παραδειγμα ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ για να σου κανουν εγκατασταση υδραυλικων στο σπιτι. παραδειγμα ΨΥΚΤΙΚΟΙ για να σου βαλουν ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ή ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ή ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ή ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. γενικα η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ πληρωνεται. Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι πάει.
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μηπως βγηκαμε λιγο off topic? Tωρα που την εκανε και ο nontasg και δεν τρομαζω πια,μπορω να μιλησω πιο ελευθερα... Τελικα το Τει κοζανης θα δωσει δυο εξεταστικες(ρε παιδια οταν μας στειλατε αντιπροσωπους μας ειχαν πει πως υστερα απο συννενοηση με καθηγητες ειχατε κατωχηρωσει 2 εξεταστηκες απο τα μεσα Ιουνιου...)? Το παραρτημα Καστοριας απο οτι ξερω Θα δωσει κανονικα 2 +εργαστηρια... Αλλαξε τιποτα?
dkangel000039 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 dkangel000039 ΣΤΕΦ είμαι... Και πίστεψε με έχει βγει ήδη η απόφαση από το Συμβούλιο του ΤΕΙ για μια εξεταστική (Από όποιους αποτελείτε. 2' date='3 φοιτητές και 5,6 καθηγητές.)... Τώρα αν αυτό αλλάξει στην πορεία μακάρι. Αλλά η απόφαση έχει ήδη βγει είτε το θες είτε όχι. Και δεν αναφέρομαι για το τι λέγαμε στην καραγκιοζοσυνελεύσεις μας, μια και ήμουν παρούσα. Άλλοι αποφασίζουν. Επίσης όπως θα ξέρεις το ΤΕΙ έκλεισε την εβδομάδα των εργαστηρίων Τετάρτη 8 το βράδυ. Και όσοι γράφανε Πέμπτη και Παρασκευή, δεν δώσανε. Τώρα αν έτυχε κάποιοι φοιτητές να είχανε τα εργαστήρια τους αυτές της μέρες τότε είναι τυχεροί. Εγώ το last εργαστήριο μου το είχα Πέμπτη. Και από όσο ξέρω δεν πρόκειται να χαθεί. Θα βγει ανακοίνωση για το πότε θα δοθούν τα χαμένα. Και αυτά που λέω δεν τα λέω τυχαία…Γνωρίζω ότι στις συνελεύσεις λέγανε ότι δεν θα χαθεί η εξεταστική… Αλλά, άλλο τι λένε οι φοιτητές και άλλο τι λένε αυτοί που διοικούν τα ΤΕΙ. Από μεγάλο κεφάλι του ΤΕΙ… μια εξεταστική θα γίνει… Έχει ήδη περάσει και αποφασιστεί από το συμβούλιο. Εκτός και αν γίνει καμιά μικρή κατάληψη πάλι και αναγκαστούν να μας δώσουν 2. Και στο ίντερνετ άμα κοιτάξεις το πρόγραμμα που ανέβασαν για το Πληροφορικής είναι: Πρόγραμμα Β εξεταστικής εαρινού Εξαμήνου Σεπτέμβριος 2006 .[/quote'] η αληθεια ειναι οτι εχω μεινει στις αποφασεις των γενικων και εχω πολυ καιρο να μιλησω με παιδια απο πανω αλλα οπως και να εχει,ακομη και αν εχουν παρει την αποφαση που λες στο χερι μας ειναι να γινει διπλη εξεταστικη και εχουμε τον τροπο και τα μεσα για να πιεσουμε. Με λιγα λογια με καλη διαθεση θα περασει το δικο μας γιατι μπορει οπως λες αλλοι να αποφασιζουν για το τει αλλα αυτο ισχυει παντα μεχρι να καταλαβουμε οτι οι θεσεις ειναι για να μας υπηρετουν και οχι το αντιθετο..
admin.iekep Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 παιδια απο οσα γνωριζω εγω ειτε απο σχολες ειτε απο το υπουργειο δυστυχως μαλλον χανετε την μια εξεταστικη λογω των καταληψεων και αλλων παραγοντων που το πιεσαν αυτο το πραγμα. αυτο το γνωριζω απο ατομα τα οποια χρωσταγαν μαθημα και μετα ηθελαν να φυγουν για μεταπτυχιακο και τους ειπαν απο σεπτεμβριο. "με καθε επιφυλαξη οι παραπανω πληροφοριες ειναι ανεπισημα"
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 η αληθεια ειναι οτι εχω μεινει στις αποφασεις των γενικων και εχω πολυ καιρο να μιλησω με παιδια απο πανω αλλα οπως και να εχει' date='ακομη και αν εχουν παρει την αποφαση που λες στο χερι μας ειναι να γινει διπλη εξεταστικη και εχουμε τον τροπο και τα μεσα για να πιεσουμε.Με λιγα λογια με καλη διαθεση θα περασει το δικο μας γιατι μπορει οπως λες αλλοι να αποφασιζουν για το τει αλλα αυτο ισχυει παντα μεχρι να καταλαβουμε οτι οι θεσεις ειναι για να μας υπηρετουν και οχι το αντιθετο..[/quote'] Καιρος να ξαναργανωθουμε... Παιδια,παντως οι αποφασεις ειναι δυσκολες οποιο δρομο και να διαλεξουμε... Νηφαλιοτητα και ξεκαθαρο μυαλο χρειαζεται... (Εννοειται πως για τους θιασωτες των καμερων στα ιδρυματα/καταργηση ασυλου/κτλ τους προτεινω να ασχοληθουν με την κατασκευη χρονομηχανων και να διακτινιστουν παραυτα στην αγαπημενη τους "χρυση επταετια"... Η βρε αδερφε εαν δεν σκαμπαζουν απο κατασκευες να κανουμε κανενα ρεφενε να τους βγαλουμε εισιτηρια για U.S of A να δινουν καμια ιδεα στον αγαπητο πλανηταρχη μπους) ΜΑΚΡΙΑ και αγαπημενοι...
nontasg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Καιρος να ξαναργανωθουμε...Παιδια' date='παντως οι αποφασεις ειναι δυσκολες οποιο δρομο και να διαλεξουμε... Νηφαλιοτητα και ξεκαθαρο μυαλο χρειαζεται... (Εννοειται πως για τους θιασωτες των καμερων στα ιδρυματα/καταργηση ασυλου/κτλ τους προτεινω να ασχοληθουν με την κατασκευη χρονομηχανων και να διακτινιστουν παραυτα στην αγαπημενη τους "χρυση επταετια"... Η βρε αδερφε εαν δεν σκαμπαζουν απο κατασκευες να κανουμε κανενα ρεφενε να τους βγαλουμε εισιτηρια για U.S of A να δινουν καμια ιδεα στον αγαπητο πλανηταρχη μπους) ΜΑΚΡΙΑ και αγαπημενοι... Εκτός από το να ειρωνεύεσαι έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο φίλε???? Άντε γιατί πολύ φόρα πήρες...Να μάθεις να σέβεσαι τη γνώμη του άλλου οκ???Την κοροϊδία να την κρατάς απ'έξω......:evil: :evil: :evil:
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Κατι καλυτερο απο τις καμερες και να καταργηθει το ασυλο?Σαφως και εχω... Σε περιπτωση καταληψης:Σοβαρες ομαδες περιφρουρησης απο υπευθυνα ατομα... Εαν δεν ειναι δυνατων κατι τετοιο και κινδυνευουν σωματικη ακαιρεοτητα φοιτητων(κατα πρωτο λογο!) και δημοσια περιουσια(στο κατω κατω δικα μας ειναι,εμεις τα χρησιμοποιουμε,εμας εξυπηρετουν)ακομα και να λυθει η καταληψη... Επισης για σας που ειστε απ εξω.Σκεφθειτε και λιγο τις προβοκατσιες απο κομματα(κυριως ΔΑΠ). Και σε ορισμενες φασεις και απο την αγαπημενη μας ελληνικη αστυνομια. Μη παιρνετε ως δεδομενα αυτα που βγαζουν τα ΜΜΕ
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Άντε γιατί πολύ φόρα πήρες...Να μάθεις να σέβεσαι τη γνώμη του άλλου οκ???Την κοροϊδία να την κρατάς απ'έξω......:evil: :evil: :evil: Οταν η αλλη γνωμη μου καταστρατηγει συνταγματικα μου δικαιωματα παιρνω φορα φιλε...Και οχι μονο. Οποτε εαν εσυ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου και θελεις καμερες παντου,ευχαρηστω εγω δεν θα παρω. edit:Αφου εριξες τους τονους θεωρησα και εγω σωστο να κανω το ιδιο...
nontasg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μάλλον κάποιος τα έπαιξε σήμερα από τη ζέστη.......... ΡΕ spooker ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!! @topos η άποψη σου για τις κάμερες σεβαστή...Ήταν ανάγκη όμως να με ειρωνεύεσαι?Μπορούσες απλά να πεις ότι διαφωνείς με την άποψη μου....Εξάλλου εγώ δε σου είπα τίποτα....Τέλος πάντων ξέχνα το..... Όσον αφορά τον spooker άστο......Καλύτερα να μην το σχολιάσω καν....Ελπίζω πάντως η σημερινή συμπεριφορά του να έβαλε σε σκέψη τους υπεύθυνους του forum για τη μελλοντική αντιμετώπισή του......Νομίζω ότι πολλοί χρήστες εδώ μέσα είναι δυσαρεστημένοι από αυτό το "φαινόμενο"...... Εγώ πάντως ρε spooker απορώ γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι........Τέσπα.......
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μάλλον κάποιος τα έπαιξε σήμερα από τη ζέστη.......... ΡΕ spooker ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!! Τουλαχιστον συμφωνουμε και σε κατι... (Ξερεις καθολου τι παιχτηκε με την παρτη του και σιφυλλιαστηκε?)
Melissa_virus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 @topos, Έφαγε ban 3ήμερο γιατί για ακόμα μια φορά απάντησε επιθετικά και ειρωνικά σε thread που ζητούσε ένα παιδί help. Μάλλον θέλει να δείξει ότι είναι καλύτερος (εντελώς noobas) με το να ειρωνεύεται και να απαντάει άσχημα σε topics… η αληθεια ειναι οτι εχω μεινει στις αποφασεις των γενικων και εχω πολυ καιρο να μιλησω με παιδια απο πανω αλλα οπως και να εχει' date='ακομη και αν εχουν παρει την αποφαση που λες στο χερι μας ειναι να γινει διπλη εξεταστικη και εχουμε τον τροπο και τα μεσα για να πιεσουμε.Με λιγα λογια με καλη διαθεση θα περασει το δικο μας γιατι μπορει οπως λες αλλοι να αποφασιζουν για το τει αλλα αυτο ισχυει παντα μεχρι να καταλαβουμε οτι οι θεσεις ειναι για να μας υπηρετουν και οχι το αντιθετο..[/quote'] Από το στόμα στο και στου θεού τʼ αυτή που λέει και μια έκφραση (…). Να δώσουμε 2 εξεταστικές να ξεμπερδεύω τα μαθήματα. Και έχω φτάσει στο σημείο να φύγω από Λαμία να γλυτώσει το κεφάλι μου. Ναι στο χέρι μας είναι να γράψουμε δυο εξεταστικές. Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι τα κόμματα και οι υποτιθέμενοι αγωνιστές είναι εντελώς κότες, ώστε να κάνουν κάτι να γράψουμε και εμείς όπως όλοι 2 εξεταστικές. Και δεν θα είναι μόνοι τους. Όλοι θα είναι υπέρ σε κάποια τέτοια αντίδραση που θα ευνοήσει όλο το ΤΕΙ. παιδια απο οσα γνωριζω εγω ειτε απο σχολες ειτε απο το υπουργειο δυστυχως μαλλον χανετε την μια εξεταστικη λογω των καταληψεων και αλλων παραγοντων που το πιεσαν αυτο το πραγμα. αυτο το γνωριζω απο ατομα τα οποια χρωσταγαν μαθημα και μετα ηθελαν να φυγουν για μεταπτυχιακο και τους ειπαν απο σεπτεμβριο. "με καθε επιφυλαξη οι παραπανω πληροφοριες ειναι ανεπισημα" Όχι είσαι λάθος. 100% θα δοθούν 2 εξεταστικές από τα ποιο πολλά εκπαιδευτικά Ιδρύματα (στην κυριολεξία ) της χώρας. Σε πολλά τμήματα έχει ήδη ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των 2 εξεταστικών. Εμάς δυστυχώς έχει ανακοινωθεί πρόγραμμα για μια εξεταστική…
admin.iekep Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 ελα για αυτο το ειπα "με επιφυλαξη" διοτι το ανακοινωσαν σε καποιους φοιτητες αυτο των μεταπτυχιακων τωρα το θα γινει θα το δουμε οταν ερθει η ωρα.
@topos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Aκουστε και ενα τραγουδακι... http://www.edopolytexneio.org/mediawiki/images/8/81/Sexy_marietta.mp3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.