Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις νιώσει ποτέ οργή βλέποντας τους μπάτσους να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ χρυσαυγίτες οι οποίοι πετάνε πέτρες σε φοιτητές/αναρχικούς/όπως-θες-πες-τους ;

Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω περί της ορθότητας αυτού που λες.....όσον αφορά τα άλλα που είπες δεν έχω να σου απαντήσω τίποτα.Εγώ είπαμε είμαι ασφαλίτης....Το δείχνει και το avatar μου.Ασφαλίτης πειρατής......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καληνύχτα.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Physics_Rulez, και εσύ εδώ; Ακόμα περιμένω απάντηση στις ερωτήσεις που σου έκανα στο άλλο thread... Ωε συνήθως, πάλι μένεις σε ένα σημείο από όσα λεω και παραλείπεις όλα τα υπόλοιπα στα οποία είμαι πλέον σίγουρος ότι δεν ξέρεις τι να απαντήσεις. (για του λόγου το αλήθές, δείτε το thread με τα laptop των 200 ευρώ)

Αρχικά, ήσουν σε καμιά από τις πορείες ; Γιατί αν δεν ήσουν και απλά αναμεταδίδεις όσα άκουσες στις ειδήσεις ή σου είπαν άλλοι που τα άκουσαν από άλλους, είναι τζάμπα κόπος...

Δηλαδή μου λες ότι οι χρυσαυγίτες πετούσαν πέτρες ΜΟΝΟ σε αναρχικούς; Ότι οι μπάτσοι πετούσαν τα χημικά ΜΟΝΟ σε αναρχικούς; Μήπως οι πέτρες και τα χημικά ήταν "έξυπνα όπλα" με τηλεκατεύθυνση γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν τα εθνικόφρονα κωλόπαιδα...

Και για πες μου, άντε πες ότι εγώ που πετούσα πέτρες όταν κλειστήκαμε μέσα στο πολυτεχνείο είμαι αναρχικός/ΑΚίτης/ότι στο διάολο είμαι, γεγονός το οποίο ΔΕΝ το ξέρεις. (Αν θες να το μάθεις, ρώτα για μένα στην σχολή μου (Πληροφορική) στα Γιάννενα. Δίπλα δίπλα είναι τα τμήματα μας...). Ο διπλανός μου που πετούσε και αυτός πέτρες όταν οι μπάτσοι μας άρχισαν στα χημικά τι είναι; Οι κοπέλες που έτρεχαν να μπούνε μέσα στο ξενοδοχείο μπροστά από την Βουλή προκειμένου να μπορέσουν να ανασάνουν ήταν και αυτές αναρχικ(ι)ες; Τα παιδιά σε μικρότερα έτη τα οποία είχαν πάθει σοκ και έκλαιγαν ήταν και αυτά αναρχικοί;

Οι φοιτητές διαδήλωναν ΟΛΟΙ ήρεμα και ωραία μέχρι την στιγμή που η καλή μας αστυνομία θώρησε πρέπον να διαλύσει τους κακούς φοιτητές (που δεν διαβάζουν και πάνε στις πορείες (ώπα,ώπα, αυτοί δεν είναι που είναι όλοι μέρα αραχτοί και πίνουν φραπόγαλα με τάβλι ;;; Διχασμένες προσωπικότητες !) με χημικά! Εκεί Physics_Rulez και εσύ θα βιδονόσουν και θα καταλάβαινες ότι αφού ΑΥΤΟΙ δεν υπολογίζουν την δική σου ζωή, έτσι και εσύ θα πρέπει να αντιδράσεις με ότι βρεις μπορείς.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, όλα ξεκίνησαν όταν τα ακούνητα και αμίλητα στρατιωτάκια (ερμηνεία της λέξης "Μπάτσος" κατά το Πολυδωρικό λεξικό) άρχισαν να διαλύουν το πλήθος με χημικά και Pepper, ενώ μπορούσαν απλά να αποκρούσουν τις επιθέσεις ή να μην ρίχνουν τουλάχιστον τα χήμικα ΜΕΣΑ στον κόσμο!

Δημοσ.
Οι φοιτητές που διαδηλώνουν ήρεμα κι ωραία ούτε προκαλούν για να λιθοβοληθούν, δεν λιθοβολούν, ούτε λιθοβολούνται.

Μπορω να σου φερω ΑΠΕΙΡΑ παραδειγματα για το αντιθετο...δεν συμβαινει αυτο που λες.

Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω περί της ορθότητας αυτού που λες

εισαι λαθος. το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια.

Δημοσ.

Και για πες μου' date=' άντε πες ότι [b']εγώ που πετούσα πέτρες όταν κλειστήκαμε μέσα στο πολυτεχνείο ο διπλανός μου που πετούσε και αυτός πέτρες[/b]

[b']Οι φοιτητές διαδήλωναν ΟΛΟΙ ήρεμα και ωραία[/b]

Τώρα να το σχολιάσω ή όχι...............

No "άλλα λέω τη μια και άλλα την άλλη":FIGHT!!!!!!!

Καλή συνέχεια παίδες.Εγώ πάω για ύπνο.....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Σωτηράκη για τελευταία φορά όμως ναι;.... clickme!

Forensick μπορεί και να έχεις δίκιο. Τα "τα ακούνητα και αμίλητα στρατιωτάκια" δέχονται εντολές από τους ανωτέρους τους οι οποίοι δεν είναι καν στον χώρο της πορείας για να δούν τι γίνεται, αλλά μαθαίνουν τι γίνεται μέσω τηλεφώνου/ασυρμάτου. Έτσι τα πράγματα ξεφεύγουν. Από την άλλη δεν νομίζω να ορμήσουν να σταματήσουν εσένα ο οποίος κάθεσαι και διαδηλώνεις ήρεμα κι ωραία...

Δηλαδή ρε Σωτηράκη θέλεις να πιστέψει κανείς οτι τα αυτοκίνητα και οι βιτρίνες αρχίζουν να σπάνε με το που εμφανίζεται η αστυνομία; Πιο πριν διαδήλωναν ΟΛΟΙ ήρεμα και ωραία; Κράτα λίγο τις ισορροπίες, δεν σου λέω να αλλάξεις ιδεολογία.

Δημοσ.

Αν πω τώρα ότι είσαι χαζός θα με banάρουν; Πας καλά ρε nontasg; Υπηρχε μια χρονική εξελιξη στα γεγονότα !!!!

Μια χαρά ήρεμα και ωραία διαδήλωνα εγώ και όλοι οι άλλοι μέχρι την στιγμή που άρχισαν να μας πλακώνουν στα χημικά οι μπάτσοι! Εκεί μου την έδωσε! Θα κάτσω σαν λαλάκας να με μαμήσουν; Όταν άρχισαν να μας πηγαίνουν καροτσάκι από πίσω μέχρι το πολυτεχνείο φυσικά και άρχισαν να πετάνε οι φοιτητές ότι έβρισκαν προκειμένου να τους μειώσουν την ταχύτητα για να μην μας πιάσουν και μας σκίσουν των πώλο! By the way, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πέταξε έστω και μια πέτρα στην περιούσια των "ομήρων των γνωστών-αγνώστων" καταστηματαρχών.

Και όταν φτάσαμε μέσα στο πολυτεχνείο, από την στιγμή που οι μπάτσοι έριχναν χημικά ΜΕΣΑ στον χώρο του πολυτεχνείου αδιαφορώντας αν θα πάθαινε ασφυξία ο κόσμος, προσπάθησα να προστατευτώ και έριξα και εγώ πέτρες. Τι περίμενες δηλαδή να κάνω; Να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια; Να προσπαθήσω να βγω έξω και να με μαγκώσει κάποιος από τους εκατνοντάδες ασφαλίτες; Και μην μου πεις ότι θα του εξηγούσα ότι εγώ δεν έκανα τίποτα!

Κοίτα ρε ένα πάθος με το δίκιο της αστυνομίας! Μήπως η αστυνομία είναι αθώα και στο περιστατικό όπου κράτησαν για 3 ώρες έναν καθηγητή πανεπιστημίου όταν πήγε να βγάλει διαβατήριο και του βρήκαν να εκκρεμέι καταδίκη για απειθία από τον καιρό της Χούντας το 1973; Είπαμε, δεν είναι όλοι οι μπάτσοι χάλια, αλλά τουλάχιστον αποδεχτείτε ότι δεν έιναι όλοι και τόσο αθώοι ρε παιδιά....

Δημοσ.

Επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Αν εσύ πήγες και ανακατέφτηκες μέσα στους ταραχοποιούς, είναι φυσικό να φας δακρυγόνα. Όπως και εγώ έχασα την εξεταστική μου επειδή έκανες εσύ κατάληψη.

*edit*

Sotirakis

Τα τμήματά μας ήταν δίπλα δίπλα, σε αυτό που είμαι τώρα είναι μακριά :)

Δημοσ.
Σωτηράκη για τελευταία φορά όμως ναι;.... clickme!

Forensick μπορεί και να έχεις δίκιο. Τα "τα ακούνητα και αμίλητα στρατιωτάκια" δέχονται εντολές από τους ανωτέρους τους οι οποίοι δεν είναι καν στον χώρο της πορείας για να δούν τι γίνεται' date=' αλλά μαθαίνουν τι γίνεται μέσω τηλεφώνου/ασυρμάτου. Έτσι τα πράγματα ξεφεύγουν. Από την άλλη δεν νομίζω να ορμήσουν να σταματήσουν εσένα ο οποίος κάθεσαι και διαδηλώνεις ήρεμα κι ωραία...

Δηλαδή ρε Σωτηράκη θέλεις να πιστέψει κανείς οτι τα αυτοκίνητα και οι βιτρίνες αρχίζουν να σπάνε με το που εμφανίζεται η αστυνομία; Πιο πριν [i']διαδήλωναν ΟΛΟΙ ήρεμα και ωραία[/i]; Κράτα λίγο τις ισορροπίες, δεν σου λέω να αλλάξεις ιδεολογία.

Οι εντολές από τους ανώτερους, στην χειρότερη θα λένε "ρίξτε χημικά". Αυτό που κατακρίνουμε είναι η κατανόηση αυτού σε "Ρίξτε χημικά μέχρι να ψοφήσουν όλα τα κωλόπαιδα!"

Πάλι λες ότι να'ναι. Είπα εγώ ότι τα επεισόδια αρχίζουν με το που εμφανίζεται η αστυνομία;;;

Ο χαμός γίνεται όταν αρχίσουν να κάνουν υπέρμετρη χρήση χημικών και βίας οι μπάτσοι.

Ήσουν σε καμία από τις πορείες Physics_Rulez;

Στην πρώτη που "εμφανίστηκε" αρκετή αστυνομία αλλά δεν έπεσε ούτε ένα χημικό, δεν έγινες παρά ελάχιστες εώς καθόλου ζημιές!

Στην δέυτερη που έριξαν τα άντερα τους οι μπάτσοι έγινε ο πανικός !

edit

----

Πού πήγες Physics ; Μεταπτυχιακό; Τέλειωσες;

Δημοσ.

Έλεος....

Οι φοιτητές διαδήλωναν ΟΛΟΙ ήρεμα και ωραία μέχρι την στιγμή που η καλή μας αστυνομία θώρησε πρέπον να διαλύσει τους κακούς φοιτητές με χημικά!

Ούτε καν υπέρμετρα, ούτε βια.

ps. από σήμερα καταργώ την opera με τα κωλοbugs.

Δημοσ.

Μου φαίνεται πως μόνο εσύ δεν καταλαβαίνεις τα posts μου. (Στο σύνολό τους)

Το πρόβλημα υπάρχει. Υπάρχει πρόβλημα και από πλευράς αστυνομίας, οι οποίοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους λόγω ασυνεννοησίας, από πλευράς ταραχοποιών και από πλευράς νομοθεσίας, γιατί αυτοί που συλλαμβάνονται αφήνονται ελεύθεροι την ίδια, άντε την επόμενη μέρα. Τουλάχιστον σε αυτά τα απλά συμφωνούμε; Γιατί όποτε το κάνουμε πιο σύνθετο δε μας βγαίνει.

Δημοσ.

Ένα τελευταίο post πριν πραγματικά την κάνω:

Λοιπόν,αύριο που παίζει η εθνική μας με του κ..οαμερικάνους ΕΝΩΘΕΙΤΕ όλοι και στηρίξτε την ομαδάρα μας!!!Sotirakis,jimmy_blind,forensick και spooker x100 και λοιποί(εδώ κάποιος θα έβαζε όλη τη λίστα μελών του imsomnia :mrgreen: )ξεχάστε τους τσακωμούς και τις λογομαχίες μας σήμερα!!!Μετά τη λήξη του αγώνα τα ξαναλέμε.....ΟΚ?Καλό βράδυ σε όλους!!!:-D :-D

Δημοσ.
omg...

ακούω την αρμαθιά με τα κλειδιά από μακριά...

Τι θέλει να πει ο ποιητής;;; Τι εννοείς;;;;

United we stand, divided we fall. (ήταν και στο πανό της κατάληψης της Ιατρικής) Άντε ρε Ελλαδάρα! Χωρίς super-stars, απλά και μόνο με ψυχή, τσαγανό και τέχνη! Να τα φάμε τα Αμερικανάκια! Αληθεύει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον τους εκτός από το Ισραήλ ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...