Προς το περιεχόμενο

Μετονομασια φακελλου..


mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεσα στα programms files στα documents settings υπαρχει ενας φακελος

που οταν παω να του αλλαξω ονομα δεν με αφηνει ουτε να τον

μετενομασω ουτε τιποτα αλλο. Αυτος ο φακελος εχει το ονομα μου

--αυτος που εκανε την εγκατασταση θεωρησε καλο να το βαλει--

Εχετε καμμια ιδεα πως μπορω να τον μετονομασω ??

  • Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικά και θα αλλάξει το όνομα του χρήστη - θα μπει ό,τι όνομα του βάλεις στην αρχή, στο setup των WindowsXP.

 

Αν του βάλεις το όνομα 'Nabouxodwnosoras', αυτό θα χρησιμοποιεί. <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/grin.gif" />

 

(μην του βάλεις αυτό, το'χω βάλει εγώ <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> )

Δημοσ.

thank you guys !!!!!!!!!!!!!!!! <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" /> <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

Δημοσ.

Να προσθέσω το εξής:

 

Από το User Management των ΧΡ σου δίνεται η εθκαιρία να αλλάξεις το όνομα χρήστη. Ωστόσο, όπως διαπίστωσα, ο προσωπικός φάκελος του χρήστη παραμένει με το όνομα που πρωτοείχε ο συγκεκριμένος χρήστης και όχι με το καινούριο.

 

Τώρα με επανεγκατάσταση δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως αν απλά θες να αλλάξεις το όνομα χρήστη και όχι τον φάκελλο αυτό γίνεται εύκολα.

Δημοσ.

Αυτο που εκανα εγω ειναι το εξης:

Κανω logoff και ξαναμπαινω πλεον σαν administrator και κωδικο αυτον που εβαλα κατα την εχκατασταση των XP.Παω απο to control panel -> user accounts και κανω διαγραφη το ονομα με το οποιο ημουν μεσα (Κοστας ας πουμε). Παω σβηνω το φακελο, ξαναπαω στο control panel -> user accounts και δημιουργω νεο βαζοντας το ονομα του χρηστη που θελω πλεον και με το ιδιο ονομα θα δημιουργηθει και ο φακελος. Ξανακανω logoff apo administrator και μπαινω πλεον με το νεο ονομα που εβαλα.

 

Φιλικα

Κωστας

Δημοσ.

Κανω logoff και ξαναμπαινω πλεον σαν administrator και

 

Aγαπητε Κωστα εγω εκτος απο εμενα (administrator) δεν ''μοιραζομαι''

το pc με αλλον guest.

Aν καταλαβα λοιπον μου λες να καταργησω απο το user accounts εμενα και να με ξαναδημιουργησω με αλλο ονομα ?

Ετσι ομωσ θα αλλαξει το ονομα του φακελλου που

υπαρχει μεσα στα documents and settings ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...