Προς το περιεχόμενο

Ηχεια 2.1

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω πού το διάβασες αυτό, αλλά αυτό για το οποίο μιλάνε όλοι όσον αφορά τα ηχεία αυτά, είναι το πόσο δυνατό sub διαθέτουν. Οι περισσότεροι κάτοχοί τους (κι εγώ), έχουν το sub ρυθμισμένο στο minimum, από τον ροοστάτη που διαθέτουν.

Τα εχω ακουσει και τα δυο. Δεν ειπα οτι ειναι αδυναμο γενικα, απλα το συγκρινα με τα creative. Γαματα ηχεια ειναι, αλλα η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι τα creative ειναι λιγο πιο δυνατα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pagratios πάρε τα Χ230 και χαλάρωσε. :)

Στα χρήματα αυτά δεν υφίστανται πολλά κριτήρια πέραν του οικονομικού.

Για τα χρήματα τους και την ποιότητα τους και Logitech και τα TEAC είναι

άριστες επιλογές.

Τα Creative έχουν μόνο το όνομα για αυτό και δεν στα συνιστώ/ούμε.

Είμαι κάτοχος των X-230 και έχω ακούσει τα XL-20.Προτίμησα τα Χ-230 γιατί

μου φάνηκαν πιο "καθάρα" από τα TEAC και έτη φωτός δυνατότερα(εν γένει

καλύτερα) από τα Creative.

Πάντως είτε TEAC πάρεις είτε Logitech δεν θα απογοητευθείς.That's for sure!

EDIT:Όσο για την παραμόρφωση που λες,σαφώς και υπάρχει είτε λόγω ενίσχυσης

λόγω των ίδιων των ηχείων αλλά σε πολύ υψηλές εντάσεις.Σκέψου πως ο ήχος που

θα ακούς θα ενισχύεται και απο τα ίδια τα ηχεία(αυτοενισχυόμενα) και από το

πρόγραμμα αναπαραγωγής(Winamp,WMPlayer,PowerDVD πχ).

Δημοσ.
Τα έχω δει και τα 2 στο e-shop και δεν μπορω να αποφασήσω!!τα x-230 της logitech εχουν πολύ ωραίο design και μεγαλύτερη εμβάλεια συχνότητας από 20-20000 ενώ τα TEAC XL-20 έχουν από 30-20000 και χειρότερο design όμως από την άλλη είναι πιο φθηνά!

χαχα καλό...

Τα π@π@ράκια της Logitech φτάνουν τα 20Hz ενώ της TEAC τα 30Hz. Από την άλλη τα B&W 800D Signature με όγκο μερικές εκατοντάδες φορές μεγαλύτερο από τα προαναφερόμενα, με δύο τεράστια γούφερ και τιμή 20.000? φτάνουν με το ζόρι στα 32Hz.

Μάλλον η TEAC και η Logitech κατέχουν κάποια μυστική τεχνολογία που δίνει εξωπραγματικές επιδόσεις στα ηχεία τους...

ΥΓ. Μεταξύ μας όλα αυτά τα συστηματάκια με το ζόρι παίζουν κάτω από τα 100Ηz. Επίσης πάλι μεταξύ μας τα 30w είναι υπεραισιόδοξες προβλέψεις. Μέχρια τα 10-12w κάτι γίνεται...

Δημοσ.

επειδη θελω να ξεφορτωθω τα innovator 2.1 που εχω και με ενδιαφερει το θεμα εχω να ρωτησω κατι!! τα x-230 εχουν ενσυρματο χειρηστηριο οπως τα x-210?? αληθεια τα x-210 αξιζουν τιποτα?

Δημοσ.

loipon egw eixa ena provlima me ta 2.1 ixeia...eixa karta ixou panw stin motherboard k me ta windows ME den eixa kapoio provlima me ta 2.1 omws otan evala xp den akougotan to ena ixeio. telika me apenergopoiisi tis kartas ixou tis m/b k topothetisis kainourigias kartas no problem aplws to anaferw mipws eixe kaneis to idio provlima

Δημοσ.
loipon egw eixa ena provlima me ta 2.1 ixeia...eixa karta ixou panw stin motherboard k me ta windows ME den eixa kapoio provlima me ta 2.1 omws otan evala xp den akougotan to ena ixeio. telika me apenergopoiisi tis kartas ixou tis m/b k topothetisis kainourigias kartas no problem aplws to anaferw mipws eixe kaneis to idio provlima

Pistevw htan thema kapoias rythmisis i drivers.

Logitec X230 kai apo mena :)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αυτά τα ηχεία κοιτούσα κι εγώ. Πέραν της έντασης, σε τι υστερούν απο τα χ-210; Απλά θέλω την ίδια ποιότητα, ποτέ δεν πιστεύω οτι θα πάω την ένταση πάνω απο το μισό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...