user-64 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 με την πρωτη ματια φαινεται καλουτσικο αν δεν το παιξω δεν λεω τιποτα παραπανω
DarkKnight Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Παιδιά το κατέβασε κανείς? σας έπαιζε κανονικά? γιατί στο Gamershell έλεγαν ότι είχε πρόβλημα το αρχείο...
john2gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μια χαρά μου έτρεξε εμένα. Ωραίο παιχνίδι,άντε να έρθει
mourlos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 to katevasa kai mou kolaei sto 99% tou kseziparismatos....grrrrrrr kammia idea???? kseziparistike..alla den paizei.....ftouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
christos_0b Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 to katevasa kai mou kolaei sto 99% tou kseziparismatos....grrrrrrr kammia idea???? kseziparistike..alla den paizei.....ftouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ρε παιδες να το κατεβασω η οχι?Θελω πολυ να το παιξω αλλα μην το κατεβαζω τσαμπα.Να κοιταξω μπας και το βρω και αλλου... Edit:Οκ τι να πω ρε παιδια?Το εβαλα απο το official siteκαι στο 93% μου εβγαλε "Web server error"...
godlike Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Το δοκίμασα το demo και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Οι μάχες είναι πολύ καλές με τα combos και τις κλοτσιές. Τα περιβάλλοντα ωραία σχεδιασμένα και με αρκετή αλληλεπίδραση. Τα γραφικά τα είδα στο full και είναι πραγματικά καλά και η μηχανή γραφικών είναι αρκετά ελαφριά. Από την άλλη μου φάνηκαν οι εχθροί λίγο βλάκες και τα ragdolls κάπως περίεργα. Αν και δεν πρόσεξα ιδιαίτερα τα rpg στοιχεία του μπορώ να πω ότι άμα είναι έτσι και το υπόλυπο παιχνίδι τότε θα μιλάμε για ένα μικρό διαμαντάκι.
christos0b Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Το δοκίμασα το demo και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Οι μάχες είναι πολύ καλές με τα combos και τις κλοτσιές. Τα περιβάλλοντα ωραία σχεδιασμένα και με αρκετή αλληλεπίδραση. Τα γραφικά τα είδα στο full και είναι πραγματικά καλά και η μηχανή γραφικών είναι αρκετά ελαφριά. Από την άλλη μου φάνηκαν οι εχθροί λίγο βλάκες και τα ragdolls κάπως περίεργα. Αν και δεν πρόσεξα ιδιαίτερα τα rpg στοιχεία του μπορώ να πω ότι άμα είναι έτσι και το υπόλυπο παιχνίδι τότε θα μιλάμε για ένα μικρό διαμαντάκι. Εγω αν και ενθουσιαστηκα στην αρχη μπορω να πω οτι απο τα πρωτα 20 λεπτα και μετα ηδη το βαρεθηκα Εχω εντελως αντιθετη αποψη τελικα απο την δικη σου(μονο γραφικα εχει το game και την source που επιτρεπει αυτο το "interactive" περιβαλον).Για rpg τουλαχιστον απο το demo,δεν το συζηταμε ειναι καθαρα ενα 1st person hack'n'slash παιχνιδι.... Edit : θυμηθηκα το παλιο μου email και ετσι δοκιμασα το account αυτο
godlike Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Εγω αν και ενθουσιαστηκα στην αρχη μπορω να πω οτι απο τα πρωτα 20 λεπτα και μετα ηδη το βαρεθηκα Εχω εντελως αντιθετη αποψη τελικα απο την δικη σου(μονο γραφικα εχει το game και την source που επιτρεπει αυτο το "interactive" περιβαλον).Για rpg τουλαχιστον απο το demo' date='δεν το συζηταμε ειναι καθαρα ενα 1st person hack'n'slash παιχνιδι.... Edit : θυμηθηκα το παλιο μου email και ετσι δοκιμασα το account αυτο [/quote'] Για το demo λες;; Γιατί γράφεις "οτι απο τα πρωτα 20 λεπτα και μετα ηδη το βαρεθηκα" και το demo είναι πολύ μικρό. Μήπως βγήκε το full σε κάνεναν θείο και ενοείς αυτό;;
DarkKnight Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 to katevasa kai mou kolaei sto 99% tou kseziparismatos....grrrrrrr kammia idea???? kseziparistike..alla den paizei.....ftouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kατέβασέ το καλύτερα από http://www.download.com όπου κατεβάζεις το .exe κ όχι το .zip κ καλό είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιον download manager μη σου κοπεί στο 99% κ τραβάς τα μαλλιά σου...
christos_0b Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Για το demo λες;; Γιατί γράφεις "οτι απο τα πρωτα 20 λεπτα και μετα ηδη το βαρεθηκα" και το demo είναι πολύ μικρό. Μήπως βγήκε το full σε κάνεναν θείο και ενοείς αυτό;; Οχι ρε φιλε ενοω οτι το επαιξα και την 2η-3η φορα με αλλο skill tree για να δω ... Απλα ξενερωσα... Btw τωρα βγηκε το demo λες να ειχα και το full?
DarkKnight Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μόλις τελείωσα το demo, εκτός του ότι μου πέταξε 1 BSOD στα καλά καθούμενα στο σημείο που ανεβαίνεις για 1η φορά αλυσίδα κατά τ'άλλα όλα καλά, ελπίζω το Bsod να ήταν εντελώς τυχαίο. Moυ φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, ωραία physics κ καλό IQ των αντιπάλων, επίσης πολύ GOREιλίκι γουστάρω... Mια παρένθεση για το Bsod ύστερα από την επανεκκίνιση μπαίνω στο manage κ βλέπω το λάθος system error (102) type 1003 το οποίο παρεπιμπτόντως μου το έβγαζε κ στο hardware stressing test snm... Το ξανάπαιξα το demo με ΑΑ 4x κ ΑF 4x αλλά με HDR οff κ τα υπόλοιπα σε high settings κ στο σημείο που μου είχε πετάξει μπλε οθόνη to πέρασε χωρίς πρόβλημα, μάλλον ήταν εντελώς τυχαίο...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Einai etoimo gia pre-load sto steam kai se kana 5imero tha einai diathesimo..to multi lete na leei oste na na to pareis retail?
EKTELESTES Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Messiah_of_Might_and_Magic Fainetai poly wraio pragmatika, k mou aresei poly to systhma pou kerdizeis experience!! Prepei na kaneis leei kapoies apostoles gia na pareis experience points k na ta xrhsimopoihseis ston xarakthra sou!! Teleio gia osous theloun na proxwroun pio grhgora me xarakthres typou Thief ^^ Oso gia thn Half Life 2 engine veltiwmenh, ti na poume... ^^ Gia na doume isws aksizei pragmatika thn agora auto to game-aki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.