Προς το περιεχόμενο

Τρίγωνο Βερμούδων

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μυστήριο στο Τρίγωνο της Αττικής να μου εξηγήσεις εσυ, που βάζεις το πρωί στο πορτοφόλι σου δυο πορτοκαλί χαρτονομίσματα και το βράδυ βρίσκεις μέσα μόνο ένα μπλέ. Αυτό κι αν είναι παραφυσικό φαινόμενο!

Δημοσ.
Το μυστήριο στο Τρίγωνο της Αττικής να μου εξηγήσεις εσυ, που βάζεις το πρωί στο πορτοφόλι σου δυο πορτοκαλί χαρτονομίσματα και το βράδυ βρίσκεις μέσα μόνο ένα μπλέ. Αυτό κι αν είναι παραφυσικό φαινόμενο!

που να δεις στο τριγωνο των Κυκλαδων... εκει εξαφανιζονται και τα πρασινα!

Δημοσ.
Τι μυστήριο λέτε να υπάρχει στο Τρίγωνο Βερμούδων και εξαφανίζονται πλοία και αεροπλάνα?

Για πες μου ενα αεροπλάνο ή πλοίο που εξαφανίστηκε εκεί.

Δημοσ.

πάντως με γνωστούς ναυτικούς που έχω μιλήσει και έχουν περάσει από εκεί μου έχουν πει πως υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικά πεδιά και οι πυξίδες τρελένονται.

Δημοσ.
πάντως με γνωστούς ναυτικούς που έχω μιλήσει και έχουν περάσει από εκεί μου έχουν πει πως υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικά πεδιά και οι πυξίδες τρελένονται.

Συμφωνώ...

Αλλά στο Τρίγωνο των Βερμούδων υπάρχει το νησί που μένουν αυτοί από το LOST. Οπότε όλα εξηγούνται. :D

Δημοσ.

το καλύτερο το είχε κάνει ένα φιλαράκι μου που πριν λίγα χρόνια, ημέρα τσικνοπέμπτη, έβαλε 4-5 βερμούδες (άλλες κοντές άλλες μακριές) την μια πάνω στην άλλη, έβαλε και απο κανα-δυο στα χέρια και στο κεφάλι, πέρασε και ένα μεγάλο κόκκινο τρίγωνο στο λαιμό του, από αυτά που έχουμε στα αυτοκίνητα, και βγήκε παραλία Θεσ/κης...

ΝΑΙ κυρίες και κύριοι.... είχε ντυθεί το "Τρίγωνο των Βερμούδων"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...