Προς το περιεχόμενο

Τρίγωνο Βερμούδων

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το καλύτερο το είχε κάνει ένα φιλαράκι μου που πριν λίγα χρόνια' date=' ημέρα τσικνοπέμπτη, έβαλε 4-5 βερμούδες (άλλες κοντές άλλες μακριές) την μια πάνω στην άλλη, έβαλε και απο κανα-δυο στα χέρια και στο κεφάλι, πέρασε και ένα μεγάλο κόκκινο τρίγωνο στο λαιμό του, από αυτά που έχουμε στα αυτοκίνητα, και βγήκε παραλία Θεσ/κης...

ΝΑΙ κυρίες και κύριοι.... είχε ντυθεί το [i']"Τρίγωνο των Βερμούδων"[/i]

ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο τελευταίος ήταν φάλαινα.

:D:D:D

το καλύτερο το είχε κάνει ένα φιλαράκι μου που πριν λίγα χρόνια' date=' ημέρα τσικνοπέμπτη, έβαλε 4-5 βερμούδες (άλλες κοντές άλλες μακριές) την μια πάνω στην άλλη, έβαλε και απο κανα-δυο στα χέρια και στο κεφάλι, πέρασε και ένα μεγάλο κόκκινο τρίγωνο στο λαιμό του, από αυτά που έχουμε στα αυτοκίνητα, και βγήκε παραλία Θεσ/κης...

ΝΑΙ κυρίες και κύριοι.... είχε ντυθεί το [i']"Τρίγωνο των Βερμούδων"[/i]

Mε την άσπρη ρόμπα πότε τον ντύσανε? χεχεχε

Αστειεύομαι. Όποιοι τον είδανε 8α ξεράθηκαν στα γέλια

Δημοσ.
ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!
Mε την άσπρη ρόμπα πότε τον ντύσανε? χεχεχε

Αστειεύομαι. Όποιοι τον είδανε 8α ξεράθηκαν στα γέλια

Είχε τρελή πέραση αν και πολλοί δεν το έπιαναν με τη πρώτη...

και την επόμενη χρονιά' date=' που λέτε, ο συγκεκριμένος ξαναχτύπησε με μια ακόμα εμπνευσμένη "στολή"...

τον διάκοσμο απάρτιζαν βιβλία από έλληνες και ξένους διάσημους πεθαμένους ποιητές που κρεμόντουσαν ολόγυρά του ή προβαλαν από τις τσέπες του και φυσικά ένα φανταχτερό χούλα χουπ για κλείσει ο κύκλος....

όπως φυσικά όλοι θα καταλάβατε είχε ντυθεί ο [i']"Κύκλος των Χαμένων Ποιητών"[/i]

από τότε δεν ξαναχτύπησε ο συγκεκριμένος... η επίσημη εκδοχή είναι ότι σοβαρεύτηκε(?) ...

παρόλα αυτά, οι φήμες στην πόλη οργιάζουν ότι σύντομα θα ξανακάνει το μεγάλο ΜΠΑΜ!!!

Δημοσ.

Nα του πεις να ντυθεί με σακούλες από σούπερμαρκετ και τσάντες από καταστήματα για να παραστήσει επάξια το "Ψωνιστήρι".....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις βερμούδες κατι μπουρμπουλήθρες μεθανίου και ένας ψαρωμένος σμηναγός σε μια σφοδρη καταιγίδα , μπήκαν στη φαντασία μερικών μυθομανών και τατα ......το ΤΡΙΓΩΝΟ......!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις βερμούδες κατι μπουρμπουλήθρες μεθανίου και ένας ψαρωμένος σμηναγός σε μια σφοδρη καταιγίδα , μπήκαν στη φαντασία μερικών μυθομανών και τατα ......το ΤΡΙΓΩΝΟ......!

:shock: Πως το ήξερες για τις μπουρμπουλήθρες μεθανίου?

Anyway solved...

Δημοσ.
:shock: Πως το ήξερες για τις μπουρμπουλήθρες μεθανίου?

Anyway solved...

Oταν λες solved, αυτη ειναι η επισημη απαντηση της επιστημονικης κοινοτητας ή ειναι ακομα μια απο τις πολλες εξηγησεις (παντα με επιστημονικες αποδειξεις) που εχουν κατα καιρους ακουστει?

Γιατι εμενα αυτο το αρθρο μου φαινεται για coolstorybro...

Δημοσ.

οι τεράστιες φούσκες μεθανίου που μας λένε τα επιστημονάκια ρουφάνε και σμήνη αεροσκαφών ? άκυροι οι 2 ερευνητές

Δημοσ.

ο πατερας μου παντως που εχει περασει πανω απο 10 φορες ουτε τισ πυξιδες ειδε να τρελενονται, ουτε αεροπλανα να πεφτουν και ειμαι και σχεδον σιγουρη οτι τωρα πινει καφε και βλεπει τηλεοραση στο καναπε διπλα μου!!!!!! :-)

Δημοσ.
Oταν λες solved, αυτη ειναι η επισημη απαντηση της επιστημονικης κοινοτητας ή ειναι ακομα μια απο τις πολλες εξηγησεις (παντα με επιστημονικες αποδειξεις) που εχουν κατα καιρους ακουστει?

Γιατι εμενα αυτο το αρθρο μου φαινεται για coolstorybro...

Δε γνωρίζω για το εάν είναι επίσημη αυτή η θέση. Απ ότι είδα, όμως, η εξήγηση με το μεθάνιο υπάρχει αρκετό καιρό, απλά δεν υπήρχε μια σοβαρή έρευνα για να την επιβεβαιώσει. Ίσως αυτή η νέα έρευνα να έχει περισσότερα επιστημονικά στοιχεία και να δωθούν τελικά απαντήσεις.

οι τεράστιες φούσκες μεθανίου που μας λένε τα επιστημονάκια ρουφάνε και σμήνη αεροσκαφών ? άκυροι οι 2 ερευνητές

Σύμφωνα με την έρευνα ναι. :-) ( Ό,τι δεν καταλαβαίνεις μην το κορο'ι'δεύεις :P)

Ντοκιμαντέρ του BBC που εξετάζει την ίδια υπόθεση:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DkIIMEVnNDg]http://www.youtube.com/watch?v=DkIIMEVnNDg[/ame]

Να ζητήσουμε να το δοκιμάσουν και με αεροπλάνο. :-)

Δημοσ.

Εγω παντως νομιζω πως υπαρχουν ορισμενες μυθοπλασιες τυπου τριγωνου των Βερμουδων κτλπ ωστε να μας αποπροσανατολιζουν απο τα πραγματικα γεγονοτα που πρεπει να ασχολουμαστε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...