CyberDreamer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Παιδιά δεν κάνω πλάκα... Τις τελευταίες 10μέρες σκότωσα δυο μαύρους μικρούς 5-6εκατοστά σκορπιούς μέσα στο σπίτι μου... Το σπίτι είναι 70τμ έχει πολυ μικρό υπόγειο... και πατάρι 70τμ... Την 1η φορά λέω θα μπήκε.... ή κάποια παλιά γκόμενα - μου έκανε βουντού... Τι να κάνω για να τους διώξω (βρισκομαι σε πολυκατοικια στο ισόγειο) - φαντάζομαι ότι θα υπάρχει καποια φωλιά η κάτι παρόμοιο βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν τα πάω μια αυτά τα ζωύφια (ερπετά να πω...) Τι να κάνω για να μην ξαναδώ και να εξαφανιστούν απο πρωσόπου γής...; !!!HELP!! S.O.S
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Αν μένεις αθήνα κράτα μου κάνα δυο σε ένα κουτάκι!
forgotten Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 μια ειναι η λυση να σε δαγκωσει κανενας και να γινεις skorpionman αστειευομαι μαλλον πρεπει να καλεσεισ καποιο pest killer για απολυμανση
Luxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 και εγω ειχα βρει ενα μαυρο σκορπιο περυσι. επειτα φωναξαμε ομαδα απολυμανσης. απο τοτε δεν βρηκα αλλο.
Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 CyberDreamer από όσο έχω ακούσει οι καφέ είναι οι πιο επικίνδυνοι, αυτό το λέω για να μην ανησυχείς από άποψη δηλητηρίου και τέτοια. Τώρα κάτι που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που λέει ο forgotten… Αλλιώς πάρε όπλα baigon, ένα ειδικό σκοινάκι που έχουν στις κατασκηνώσεις που διώχνει και καλά φίδια, σκορπιούς αράχνες… και βάλτο στα παράθυρά σου γύρω γύρω… Ίσως να βοηθάει και το θειάφι . Αλλά τώρα να πετάξεις θειάφι πάνω στα παράθυρά στο δεν λέει. Χαχαχα. Επίσης από όσο ξέρω οι σκορπιοί γουστάρουν τα νερά. Μήπως έχεις καμία διαρροή στο υπόγειό σου? Καλά Αθήνα μένεις και έχεις σκορπιούς???
mxpert Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 μην ανησυχείς ιδιαίτερα για το τσίμπημα πάντως.....σαν αυτό της σφίγγας είναι !!! ...εκτός αν βέβαια είσαι αλλεργικός !!!
Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Mxpert δεν νομίζω ? Δεν με έχει τσιμπήσει ποτέ, αλλά από όσο ξέρω είναι σαν τσίμπημα πολλών σφιγγών μαζί .
mxpert Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Mxpert δεν νομίζω ? Δεν με έχει τσιμπήσει ποτέ, αλλά από όσο ξέρω είναι σαν τσίμπημα πολλών σφιγγών μαζί . ...γιατρός μου το 'χει πει ! τι να σου πω, ούτε εγώ είχα την τύχη να "τσιμπηθώ" 8) 8) 8)
CyberDreamer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 δεν μένω Αθήνα - Σέρρες!! αλλά τι να πω... πόσο πάει το ψέκασμα από ομάδα απολύμανσης....;;; λογικά θα πρέπει να κάνει σε όλη την πολυκατοικία (192), γιατί φανταστείτε να φύγουν απο μένα και να πάνε σε κανέναν άλλο;;;
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Eφοσον μενεις Σερρες κ εφοσον δεν εισαι ο πρωτος εκει που του εκαναν την τιμη να τον επισκεφτουν οι σκορπιοι , γιατι δεν ρωτας καποιο γειτονα που ( κατα πασα πιθανοτητα) θα εχει μεγαλυτερη γνωση στο τι πρεπει να κανει κανεις σε μια τετοια περιπτωση ?
CyberDreamer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 xmmm... γιατί δεν θέλω να τους τρομάξω..;; ...μήπως ξέρει κάποιος άλλος απο εδω μέσα...;;
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Στις βορειες περιοχες της Ελλαδος οι σκορπιοι ειναι αρκετα συνηθισμενο φαινομενο , οποτε θα εχουν πειρα σχετικα με αυτους κ δεν πιστευω οτι θα τρομαξουν . Κ δευτερον , αν καλεσεις συνεργειο απολυμανσης - για τον φοβο οτι θα τους τρομαξεις - δεν θα πρεπει να τους ενημερωσεις ουτως ή αλλως ? Eitherway ρωτα τους , δεν χανεις κ τπτ .
ArchangelX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ειτε καλείς συνεργείο ειτε την έχεις άσχημα. Το τσίμπιμα απο σκορπιο ειναι ακόμα χειρότερο και απο φίδι (με έχουν δαγκώσει/τσιμπίσει και τα 2). Mellisa, πραγματι οι σκορπιοι θέλουν κάποια πηγή νερού εκεί που μένουν αλλα δεν γουστάρουν να ειναι κοντα σε αυτη. Προτιμούν ξηρασία. Το θειάφι ειναι ότι πρεπει για φίδια αλλα δυστηχώς οι σκορπιοι δεν πολυχαμπαριάζουν. Ακριβώς έτσι την πάτησα. Και το στοίχημα της ημέρας: Ποιος έριξε ζαχαρη ή γάλα κάπου μέσα στο σπίτι και κατα πάσα πιθανότητα στο υπόγειο? Και να έυχεσε να ειναι ζάχαρη. Αν ειναι γάλα, να περιμένεις και φίδια.
alipkok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Πάρε μια ταραντουλα, θα τους καθαρίσει όλους στο άψε σβήσε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.