Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Oι σκορπιοί σιχαίνονται τις πολύ λείες επιφάνειες. Κάνε παρκέ ή τουλάχιστον φρόντισε να είναι το πάτωμα σε πάρα πολύ καθαρή κατάσταση. Αυτή είναι μέθοδος πρόληψης όμως και όχι εξόντωσης. Επιπλέον τους αρέσει να χώνονται σε παπούτσια γι' αυτό το νου σου. Να τα τινάζεις δεν έχει νόημα γιατί γατζώνονται και μπορεί να την πατήσεις. Ο άσπρος σκορπιός, ο πιο ακίνδυνος απ' όλους, πονάει όσο δεν φαντάζεσαι. Δεν είναι θανατηφόρος αλλά την βόλτα στο νοσοκομείο δεν την γλυτώνεις με τίποτα.
mxpert Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ειτε καλείς συνεργείο ειτε την έχεις άσχημα. Το τσίμπιμα απο σκορπιο ειναι ακόμα χειρότερο και απο φίδι (με έχουν δαγκώσει/τσιμπίσει και τα 2). Mellisa' date=' πραγματι οι σκορπιοι θέλουν κάποια πηγή νερού εκεί που μένουν αλλα δεν γουστάρουν να ειναι κοντα σε αυτη. Προτιμούν ξηρασία. Το θειάφι ειναι ότι πρεπει για φίδια αλλα δυστηχώς οι σκορπιοι δεν πολυχαμπαριάζουν. Ακριβώς έτσι την πάτησα. Και το στοίχημα της ημέρας: Ποιος έριξε ζαχαρη ή γάλα κάπου μέσα στο σπίτι και κατα πάσα πιθανότητα στο υπόγειο? Και να έυχεσε να ειναι ζάχαρη. Αν ειναι γάλα, να περιμένεις και φίδια.[/quote'] ..τα περι γάλακτος είναι μύθος μου είπε κάποτε ένας φιδομανής !!!
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Λαθος . Αν κατι λατρευει το φιδι ειναι το γαλα .
CyberDreamer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 μάγκες, με φτιάξατε... το σπίτι είναι όλο λείες επιφάνειες (πλακάκι γρανίτης ΑΛΦΑ ΑΛΦΑ) εκτός του υπογείου! και του παταριού... πόσο στοιχίζει να έρθει ένα συνεργείο bug exterminator ξέρει κανεις;;; ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ είναι μαύροι... αρα έχουν δηλητήριο και πόσο δυνατό;;;
Jimmy_BlinD Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Πάγαινε και αγόρασε θειάφι... και ρίξε το εκείπου τους είδες!! Εαν δεν γίνει τπτ , φώναξε τους Ghostbusters!! (πάρε τηλ. κανα συνεργείο εξόντωσης )
geovard Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μιά σίγουρη λύση είναι να βάλεις.... φωτιά στό σπίτι καί απ ότι ξέρουμε οι σκορπιοί άμα στριμωχτούν από φλόγες αυτοκτονούν καρφώνοντας το κεντρί στην πλάτη τους.:roll:
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Λαθος .Αν κατι λατρευει το φιδι ειναι το γαλα . Ναι βασικά τους αρέσει το γάλα. Ιστορίες από χωριά τώρα. Βάζανε μέσα ' date=' εκεί που έχουν τις ζωοτροφές γάλα, για να πηγαίνουν τα φίδια και τα τρώνε τα ποντίκια. Βασικά για ένα είδος το έχω ακούσει αυτό. Ένα παρανοϊκό φίδι, που άμα νευριάσει σου πετάει πέτρες! Δεν θυμάμαι το όνομά του. Πραγματικά πετάει πέτρες. Δεν αστειεύομαι . Μιά σίγουρη λύση είναι να βάλεις.... φωτιά στό σπίτι καί απ ότι ξέρουμε οι σκορπιοί άμα στριμωχτούν από φλόγες αυτοκτονούν καρφώνοντας το κεντρί στην πλάτη τους.:roll: LOL. Θες να σου δανείσω την γάτα μου? Είχε καθαρίσει μια φορά έναν. Ναι οι σκορπιοί μπαίνουν οπουδήποτε. Ακόμα και μέσα σε παντελόνια! Κάτω από μαξιλάρια. Όπου μπορείς να φανταστείς. Θέλει προσοχή. paschalia παντού υπάρχουν οι ρουφιάνοι οι σκορπιοί… Στο σπίτι μου γύρισε η μάνα μου από τα ψώνια, και είδε έναν σκορπιό αραχτό στο καθιστικό πάνω στα μάρμαρα. Που γυαλίζουν πλάκα πλάκα. Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλος και τον ξέκανε άνετα. Αλλά ευτυχώς κάθε 2 χρόνια εμφανίζετε και ένας… Καρδίτσα εκεί στα χωριά στην λίμνη Πλαστήρα έχω ακούσει ότι γίνετε χαμός!!! Δεν ξέρεις που θα τον βρεις! Τι τρώνε οι σκορπιοί να τους ταΐσεις τίποτα καλό??? :D:D
theomen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 που ζείτε ρε και βλέπετε σκορπιούς??? Εγώ στην ελλάδα δεν έχει τύχει να δω.
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 που ζείτε ρε και βλέπετε σκορπιούς??? Εγώ στην ελλάδα δεν έχει τύχει να δω. Αν μένεις Αθήνα που να τους δεις μωρέ. Εκεί μόνο γιγάντιες φτερωτές κατσαρίδες έχει και αρουραίους. (όχι γαύρους, τους κανονικούς εννοώ ) Εγώ Μυτιλήνη μένω. Λίγο έξω από την πόλη. Και κάθε 2 χρόνια εμφανίζετε και ένας. Σε άλλα μέρη στο νησί υπάρχουν πάρα πολλοί. Το boss του topic μένει Σέρρες.
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Α γκασμαδάκι και εσύ. Κερνάω καφέ στο Ναυάγιο.
DhZou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να σκοτώσεις ένα σκορπιό είναι με φωτιά. Στο στρατό είχαμε βρει έναν, τον ειχαμε περικυκλώσει με κουνουπέλαιο και του βάλαμε φωτιά. Αυτοκτόνησε ακαρίαια! (btw, το κουνουπέλαιο τα σκοτώνει όλα! )
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Α γκασμαδάκι και εσύ. Κερνάω καφέ στο Ναυάγιο. ναι εδώ γκασμαδού είμαι "Α γκασμαδάκι και εσύ" γκασμάς είσαι και εσύ??? Ή είχες την ατυχία να κάνεις φαντάρος εδώ? Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να σκοτώσεις ένα σκορπιό είναι με φωτιά. Στο στρατό είχαμε βρει έναν' date=' τον ειχαμε περικυκλώσει με κουνουπέλαιο και του βάλαμε φωτιά. Αυτοκτόνησε ακαρίαια! (btw, το κουνουπέλαιο τα σκοτώνει όλα! )[/quote'] Πω πω τον καημένο. Καλά απευθείας αυτοκτόνησε??
DhZou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ναι καρφώθηκε με το κεντρί του. Οχι και καημένος... Καημένος θα ήταν ο φίλος στον οποίο επεσε ο σκορπιός αν τον τσιμπαγε.
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 "Α γκασμαδάκι και εσύ" γκασμάς είσαι και εσύ??? Ή είχες την ατυχία να κάνεις φαντάρος εδώ? Καταγωγή. Btw στην αυλήμ στη Μυτιλήνη είχα βρει έναν σκορπιό και του είχα κάνει την πουστιά με τη φωτιά γύρω-γύρω, αλλά πέρασε από μέσα σαν κύριος και χώθηκε στα φύλλα. Όλα τα ζωύφια που έχουν τελειώσει ΟΥΚ σε εμένα έρχονται.
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Nαι όντος DhZou άμα τον δάγκωνε τον φίλο σου την είχε άσκημα... Lucifer πονηρός ο σκορπιός που σου έτυχε . Δεν ήταν μ@.. να αυτοκτονήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.