Προς το περιεχόμενο

Netmod ISDN αναγνώριση κλήσης

peterst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα αρκετά θέματα του insomnia, αλλά δε βρήκα κάτι να με ικανοποιεί.

Όπως φαίνεται κ από τον τίτλο έχω ISDN με Netmod της Ιντρακομ.

Έχω DSL κ θέλω να βάλω αναγνώριση κλήσης στον υπολογιστή που διαβάζει το netmod μέσω USB.

Διάβασα για το ISDN Caller Identity το οποίο μου δούλευε καλά ,αλλά μετά από λίγο καιρό δημιούργησε πρόβλημα κ δεν αναγνωρίζει. Οφείλεται πιθανολογώ ότι δεν είναι συμβατό με το netmod αλλά με ISDN ΤΑ.

Αν κάποιος έχει κάποια διαφορετική ιδέα κ μπορεί να δώσει κάποιες οδηγίες θα ήταν ευχής έργο.

Αν βέβαια διάβαζε κ εξερχόμενες κλήσεις θα ήταν ακόμα καλύτερα. Κάτι που διάβασα ότι κάνει το Phone Collector, αλλά πάλι δεν αναγνώριζε κλήσεις αν κ έβλεπε το nemod στην ανάλογη com

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μια παρόμοια με το ISDN Caller Identity εφαρμογή που λέγεται XCallerID. Έχω την εντύπωση (δεν είμαι σίγουρος) ότι υποστηρίζεται το netMod USB.

Ο δημιουργός του υποστηρίζει ότι παρέχει "αναγνώριση κλήσης για γραμμές τύπου PSTN, ISDN και Mobile (για κινητά με σύνδεση καλώδιο, υπέρυθρες και bluetooth). Δεν έχει δύσκολο setup/configuration χάρη στο XWinzard που χρησιμοποιεί για αυτόματη ρύθμιση των γραμμών. Μπορεί να σηκώσει μέχρι κ 20 γραμμές ταυτόχρονα. Όταν καλεί κάποιος εμφανίζει Επώνυμο, Όνομα, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, Γραμμη που καλεί, Πόσες φορές έχει χτυπήσει και φωτογραφία αν έχουμε εισάγει. Επίσης κρατάει Logs για τα τηλέφωνα και ενημερώνει για γιορτές, γεννέθλια κτλ.

Όσο για το θέμα αυτόματης αναγνώρισης κλήσης για να αποφύγουμε την μεγάλη χωρητηκότητα στον δίσκο απ' την βάση του ΟΤΕ γίνεται αυτόματα απ' το Internet. Έτσι απ' το νούμερο που μας καλεί θα πάρουμε το Επώνυμο/Όνομα και διεύθυνση χωρίς να υπαρχουν καταχωρημένοι τοπικά. Επίσης αν θες να καταχωρήσεις ένα φίλο σου δεν χρειάζεται να γράψεις όλα τα στοιχεία του αρκει να δώσεις το τηλέφωνο του."

Επίσημο site: http://surgeon.gotdns.org/

Πηγή: http://www.faethon.net/forums/showthread.php?t=125

ΥΓ: Οφείλω να πω ότι ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Το είχα ψάξει κ αυτό αλλά δε μπορώ να το κατεβάσω......στο επίσημο site δε μπορώ να μπω.....ενώ από το faethon δε βρίσκω να το κατεβάσω. Υπάρχει κανένα άλλο URL ή έχεις κανείς το πρόγραμμα?

edit:Άκυρο το βρήκα......αλλα πάλι δε δουλεύει.....σκέφτομαι πήπως να βάλω τελικά το απλό 56Κ modem του υπολογιστή συνδεδεμένο στη γραμμή κ να βρω κανένα πρόγραμμα που να αναγνωρίζει από εκεί, γιατί με το nemod της ιντρακόμ δε βγαίνει άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...