Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι τα ecdl είναι πιστοποιητικά και όχι πτυχία. Εφόσον ισχύει αυτό σωστό είναι που έχουν ημερομηνία ληξης.

Δημοσ.

Οταν πήρα το ECDL πιστοποιήθηκα οτι ξέρω κάποια προγράμματα. Αυτά τα προγράμματα είναι δυνατόν να τα ξεχάσω τελείως μετά απο 3 χρόνια ώστε να λήξει το πτυχίο μου???

Το οτι αλλάξει η τεχνολογία μετά απο 3 χρόνια δεν πάει να πει οτι πρέπει να λήξει και το πτυχίο.

Δηλαδή με αυτή την λογική και το πτυχίο που πήρα από τις σπουδές μου στον τομέα Αυτομάτου Ελέγχου πρέπει να λήγει κάθε χρόνο που αλλάζουν τα πράγματα..

Α ρε Ελλαδιστάν….

Αχχχ 2006 τι εποχες καλες!

φαντασου λεγαμε και τοτε Ελλαδισταν, 6 + χρονια μετα που να ξεραμε τι θα γινόταν...

Δημοσ.

τελικα ανανεωνονται ξανα; Μεχρι το 11-12 το ειχα ανανεωσει κανονικα μετα παιζανε κατι μλκς και το ξεχασα/βαρεθηκα/παρατησα.

Δημοσ.

Εγώ παλαιότερα ήξερα οτι κάθε 3 χρόνια έμπαινες στο σύστημα και τα ανανέωνες χωρίς να κάνεις και τίποτα... Τώρα το έχω παραμελήσει κι εγώ δε ξέρω τι γίνεται :P

Δημοσ.

το ecdl μια ζωη ληγμενο ηταν..

Να μην επεφτε η χοντρη διαφημιση στον τυπο τοτε που σου ελεγαν πως αμα δεν εχεις ecdl τοτε δεν αξιζεις μια καθως και τα φραγκα του μπιλ γκεητς για προωθηση του Office στο ελληνικο δημοσιο και κανενας δε θα ασχολιοταν μαζι του.

• Like 3
Δημοσ.

εγω σαν μηχανικος εχω ευτηχως τσαμπε απο την σχολη μου :)

δεν πιανουν αυτα απο το ΤΕΙ καβαλας.

χαζομαρες ειναι

Δημοσ.

δεν πιανουν αυτα απο το ΤΕΙ καβαλας.

χαζομαρες ειναι

Στο δημοσιο μια χαρα πιανουν, στον ιδιωτικο τομεα μερικοι τα αναγνωριζουν μερικοι οχι αλλα αν ξερεις να κανεις την δουλεια δεν σου ζητανε χαρτια σε κοβουν απο μονοι τους αν αξιζεις

Δημοσ.

Στο δημοσιο μια χαρα πιανουν, στον ιδιωτικο τομεα μερικοι τα αναγνωριζουν μερικοι οχι αλλα αν ξερεις να κανεις την δουλεια δεν σου ζητανε χαρτια σε κοβουν απο μονοι τους αν αξιζεις

Ούτε στο δημόσιο πιάνουν. Κοροιδια ειναι. Το κατέθεσα και με κοιτούσαν σα ζομπι. Ευτυχώς είχα απο πίσω ecdl κ ΙΤ expert.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε στο δημόσιο πιάνουν. Κοροιδια ειναι. Το κατέθεσα και με κοιτούσαν σα ζομπι. Ευτυχώς είχα απο πίσω ecdl κ ΙΤ expert.

Ας σε κοιταγαν όπως θέλουν η νομοθεσία λέει οτι όσοι έχουν τελειώσει σχολή τριτοβάθμιας που να έχει 5 και πάνω μαθήματα υπολογιστών τότε έχουν αυτόματα πιστοποίηση γνώσης η/υ.

Δημοσ.

Ας σε κοιταγαν όπως θέλουν η νομοθεσία λέει οτι όσοι έχουν τελειώσει σχολή τριτοβάθμιας που να έχει 5 και πάνω μαθήματα υπολογιστών τότε έχουν αυτόματα πιστοποίηση γνώσης η/υ.

Κοιτά αυτά τα κολπα τα έχω κόψει προ πολλού κ ηρεμησα. Δε θέλουν και πολυ να σε πετάξουν εκτός και άντε να βγάλεις άκρη...

Δημοσ.

Κοιτά αυτά τα κολπα τα έχω κόψει προ πολλού κ ηρεμησα. Δε θέλουν και πολυ να σε πετάξουν εκτός και άντε να βγάλεις άκρη...

Αν έχεις τα μόρια και δεν παιρνεις την θέση από αυτό φυσικά και κανείς φασαρία, κανείς ένσταση και πας το σχετικό ΦΕΚ και τελειώνει η υπόθεση.

Εμένα πάντως δύο φορές που έκανα αίτηση στην ΔΕΗ για χειριστής υ/η το δέχθηκαν κανονικά βέβαια δεν πήρα την θέση γιατι δεν είχα τα μόρια.

Δημοσ.

Καλά σαν ζόμπι ας κοιτάξουνε τα μούτρα τους στον καθρέφτη. Άκου εκεί να μην γνωρίζουν την νομοθεσία και να πετάνε έξω υποψηφίους με παράτυπο τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...