johnyboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Ξέρω άτομο που έχει ecdl και δεν ξέρει τι είναι το anti-virus.Ολα αυτά είναι για να μας αδειάζουν την τσέπη.Συμφωνώ σε όλα με τον egoeimaiogiatro.
gadgetentity Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Πάντως επειδή το έψαξα λίγο παραπάνω τζάμπα πανικός. Γιατί από ότι πληροφορήθηκα δεν θα πετάξουμε τα διπλώματα γιατί με μιά εξέταση τα φρεσκάρουμε για το δημόσιο, ενώ για όλους τους άλλους εκτός από το δημόσιο ισχύει και παραθσχύει και κάνει και καλό. Και μια και μιλάμε για λήξεις δείτε κι αυτό http://www.cie.org.uk/qualifications/vocational/dipict εδώ κι αν μιλάμε για κατάργηση ! το κλείσανε το μαγαζί στην Αγγλία και εδώ στην Ελλαδίτσα μοιράζουν ταξίδια για να πιάσουνε.
theopan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Είναι (αδι)ανόητο να τίθεται θέμα ECDL (και λοιπών σαχλαμάρων), σε απόφοιτο πολυτεχνείου οποιασδήποτε ειδικότητας. Ο πλέον άσχετος με τους υπολογιστές "πολυτεχνίτης" έχει τις 10πλάσιες γνώσεις στο θέμα από τον καλύτερο "πτυχιούχο" ECDL. Γιατί πολύ απλά οι υπολογιστές είναι για τους μηχανικούς εργαλείο δουλειάς και η τριβή τους με αυτούς απείρως μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο απόφοιτο ΑΕΙ-ΤΕΙ. Να δούμε πότε θα το καταλάβει αυτό το γελοίο ελληνικό δημόσιο.
grigas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 εδώ και καιρό δεν τίθεται τέτοιο θέμα για απόφοιτους πανεπιστημίων θετικής/οικονομικής κατεύθυνσης. πας στην γραμματεία, παίρνεις μια βεβαίωση ότι έχεις περάσει 4 μαθήματα που απαιτούσαν γνώσεις υπολογιστή (τα πανεπιστήμια είχαν την μαγκιά να βάλουν αρκετά μαθήματα στην σχετική λίστα) και είσαι καλυμένος για το δημόσιο. ψάξτο!
De@th L0rd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν στην σχολή χρησιμοποιούμε τα εξής προγράμματα: Word,Excel,Powerpoint για τα θεωρητικά κομμάτια μιας εργασίες από τις αμέτρητες,windows εννοείται,ΙΕ και outlook ποιός τα γμ.. και Orcad,Multisim,Mplab,Matlab,Protel,Eagle,Pspice καθώς και σε κάποια εργαστήρια εξεταζόμαστε στα Premiere,Photoshop αλλά όχι διεξοδικά...Ας έρθει τωρα να μου πεί κρατικός φορέας οτι χρειάζομαι ECDL.Το έχω το ECDL , και τις 7 ενότητες!Απλά ο τρόπος εξέτασης του ECDL είναι το λιγότερο γελίος σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που τα έχω κάνει διεξοδικά στο ΤΕΙ κι έχω ασχοληθεί μόνος μου από την αρχή να βγάλω πράγματα!
Spok Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Τόσα μαγαζιά στήθηκαν με αφορμή την πιστοποίηση ECDL, πως θάκανα να βρουν τρόπο να τα παίρνουν; Είναι δε, απαράδεκτο να βλέπω συμβιβασμούς του στιλ, "βγαίνουν νέα προγράμματα και να τα μάθουμε κι αυτά" ή "θα δώσουμε μόνο εξτάσεις" κλπ. Όταν δουλέυεις με υπολογιστή, ή όταν ασχολείσαι, όποιο νέο πρόγραμμα κι όοπια νέα έκδοση κι αν βγει φορντίζεις και το μαθαίνεις να το χειρίζεσαι για να μην είσαι πίσω. Τα 8χρονα που παίζουν το ίντερνετ στα δάκτυλα, πήραν από πουθενά πιστοποίηση; Εδώ είναι φανερό ότι έχουμε σιωπηρή συμφωνία υπουργείου και ιδιωτών σχολαρχών, για κονόμα. Ντροπή.
therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αυτο το ξεδιαντροπο γεγονος ισχυει μονο για την ECDL πιστοποιηση? Αμα ειναι ετσι, να παμε για εναλλακτικες πιστοποιησεις. Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αυτο το ξεδιαντροπο γεγονος ισχυει μονο για την ECDL πιστοποιηση? Αμα ειναι ετσι, να παμε για εναλλακτικες πιστοποιησεις. Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει? Ακόμα ισχύει δυστυχώς.
therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Βασικα ρωταω αν ισχυει μονο για ECDL ή για ολες τις πιστοποιησεις του ειδους?
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Βασικα ρωταω αν ισχυει μονο για ECDL ή για ολες τις πιστοποιησεις του ειδους? Εγώ για μόνο για το ECDL γνωρίζω. Για τα άλλα δεν ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 και για το CCNA/CCNP της Cisco ισχύει, λογικότατο βέβαια μιας και αλλάζουν διάφορα πράγματα μέσα σε 3 χρόνια...
therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Για την Cisco οκ ισως και να εχει και λιγο νοημα αλλα για πιστοποιησεις τυπου office για δημοσιου δεν το συζητη. Ειναι λαμογια,τσαρλατανια και υποκρισια. Και στο κατω κατω δεν δινεις καν σε office 2007 απο οτι λεγεται αρα και που εχουν αλλαξει τα πραγματα γιατι να μην ισχυει το διπλωμα αφου εξεταζεσαι στα ιδια?
ippo00 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Κάτσε, και το proficiency δεν λήγει μετά από 2 χρόνια; (δεν διάβασα όλο το thread btw)
DrLo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Κάτσε, και το proficiency δεν λήγει μετά από 2 χρόνια; (δεν διάβασα όλο το thread btw) Όχι ή τουλάχιστον όχι ακριβώς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Κάτσε, και το proficiency δεν λήγει μετά από 2 χρόνια; (δεν διάβασα όλο το thread btw) όχι βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα