Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ βοηθείστε...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το τρίμηνο πακέτο Dslcube της vivodi εδώ και ένα μήνα. στα 512 εννοείται.Ως τώρα ικανοποιητικές ταχύτητες.Σταθερά 55+ΚΒ/δευτ. Τώρα εδώ και δύο μέρες με το ζόρι φτάνω τα 37-38.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Παιδιά έχω το τρίμηνο πακέτο Dslcube της vivodi εδώ και ένα μήνα. στα 512 εννοείται.Ως τώρα ικανοποιητικές ταχύτητες.Σταθερά 55+ΚΒ/δευτ. Τώρα εδώ και δύο μέρες με το ζόρι φτάνω τα 37-38.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
file pragmatika den ksero alla exo anaferei se diko mou thread sta modems oti exo idia problhmata me 1024 forthnet..akoma den brhka akrh giati kanei skampanebasmata trela to bandwith alla tha kano ena format gia na diapistoso ama exei sxesh to windows update..an exei tha faei disable k kalh kardia..an den einai afto tote h modem h grammh "dslam"..an bgalo akrh tha sou po..an bebai exoume provlhma gia ton idio logo :-D
Δημοσ.

εγώ σου λέω ρε φίλε.μέχρι χθες όλα καλά.σήμερα για κάποιο λόγο πιάνει πολύ μικρότερες ταχύτητες.Δεν ξέρω τι να πω.Περιμένω τισ απόψεις και άλλων.

Δημοσ.

pare ena tilefonaki sti vivodi na deis an pezei kana provlima me tus server tus .. enas filos mu eixe paromoio provlima me forthnet , pire tilefono kai tu ipan oti ipirxe ena provlima se kapio server eki stin perioxi tou kai oti ekane kala pu tus pire ke tus rotise giati tha argusanna to dun.. lol fadasou dld :P

Δημοσ.

Παιδιά πήρα τηλέφωνο τη vivodi και μοθ είπαν να κατεβάσω ένα αρχείο από κάποιο site του Μετσοβίου για να δω την ταχύτητα που πιάνω.Τελως πάντων το κατέβασα και τους πήρα και τους είπα πως οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες. Ο υπάλληλος μου είπε πως θα δηλώσει βλάβη στον ΟΤΕ και να επικοινωνήσω με τον ΟΤΕ τις επόμενες μέρες. Έχω απογοητευτεί γιατι δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω τώρα;

Δημοσ.

Παιδιά λέτε να κάνω κανένα format;Μήπως κόλλησα καμιά βλακεία; Με το format ελπίζω να μην επηρεάζεται το dsl.ετσι; Χρειάζεται μετά να ξανακάνω τις ρυθμίσεις ή θα μπει κατευθείαν στο internetq

Δημοσ.

αν κάνεις format θα χρειαστεί να τα κάνεις από την αρχή όλες τις ρυθμίσεις.. και με εμένα κάτι παρόμοιο συμβαίνει..μόνο που εγώ από την αρχή είχα με δυσκολία 50-52 τώρα με δυσκολία 48 είτε από προγράμματα είτε από site. με το να δηλ΄σουν βλάβη δεν θα γίνει και τίποτα..αν είσαι σε γεμάτο dslam θα σου πουν οτί δεν είναι κανενός σφάλμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...