Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήμουν Σάντος θα έβγαζα από την δύσκολη θέση τους παίκτες που ανήκουν στον Ο.Σ.Φ.Π. στέλνοντας τους πίσω την Ελλάδα ή εκτός αποστολής.

Θα έστελνες δηλαδή σπίτι τους, τον Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανιάτη, Μήτρογλου, Φετφατζίδη?

Οι 3 πρώτοι ειναι βασικοί και πιθανότατα αναντικατάστατοι, ειδικά έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα με τους 2 τραυματισμούς αλλά και τη κόκκινη του Σωκράτη.

Το τι επικοινωνιακά παιχνίδια κάνει ο επίσημος Ολυμπιακός με τον Πιλάβιο, δε θα πρέπει να αφορά τον Σάντος και τους υπόλοιπους παίχτες.

Γενικά πάντως το οτι το ιατρικό τιμ άφησε 20 λεπτά μέσα, παίχτη με ολική ρήξη χιαστού, δεν είναι ότι καλύτερο. Τραγικό λάθος και μάλιστα επαναλαμβανόμενο με κακιά σύμπτωση πάλι σε παίχτη του Ολυμπιακού τον Τοροσίδη (χωρις να σημαίνει φυσικά κάτι αυτό)

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά πάντως το οτι το ιατρικό τιμ άφησε 20 λεπτά μέσα, παίχτη με ολική ρήξη χιαστού, δεν είναι ότι καλύτερο. Τραγικό λάθος και μάλιστα επαναλαμβανόμενο με κακιά σύμπτωση πάλι σε παίχτη του Ολυμπιακού τον Τοροσίδη (χωρις να σημαίνει φυσικά κάτι αυτό)

Εγω απο την αλλη απορω πως μπορεσε να συνεχισει να παιζει για 15 λεπτα με ολικη ρηξη χιαστου. :fear:

Συνηθως ο πονος ειναι αφορητος ακομα και ακινητος να εισαι. Δεν μπορω να το εξηγησω.

Δημοσ.

Θα έστελνες δηλαδή σπίτι τους, τον Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανιάτη, Μήτρογλου, Φετφατζίδη?

Οι 3 πρώτοι ειναι βασικοί και πιθανότατα αναντικατάστατοι, ειδικά έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα με τους 2 τραυματισμούς αλλά και τη κόκκινη του Σωκράτη.

Το τι επικοινωνιακά παιχνίδια κάνει ο επίσημος Ολυμπιακός με τον Πιλάβιο, δε θα πρέπει να αφορά τον Σάντος και τους υπόλοιπους παίχτες.

Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.

Θα τους έστελνα σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη. Problem solved.

Είναι αστείο ο τρόπος που χρησιμοποιεί η Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. (και κάθε Π.Α.Ε.) την Εθνική ομάδα για προσωπικές διαφορές.

Ας παραιτηθεί η ιατρική ομάδα. Να πέσει τρελό γέλιο.

Δημοσ.

Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.

Θα τους έστελνα σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη. Problem solved.

Δεν υπαρχει καμια δυνατοτητα να κανει κατι ουσιαστικο ο Ολυμπιακος. Λογια του αερα ειναι. Η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ εχουν τελειως αλλες ιδεες και πρακτικες περι του θεματος απο οτι το ΝΒΑ-ΦΙΜΠΑ.

Ο Ολυμπιακος το μόνο που μπορει να κανει ειναι βαρυγδουπες δηλωσεις ανευ ουσιας και σημασιας.....

Δημοσ.

Πόσο ντρεπομαι που είμαι Ολυμπιακός και βλέπω αυτη την παιδική στάση από την διοίκηση μας...

Έλεος κύριε Μαρινάκη, ενω θες να φτιάξεις ένα Ολυμπιακό με Ελληνόπουλα κάνεις πόλεμο στην ίδια μας την Εθνική... Βρε ουστ.

Για την Εθνική μας μιλάμε, που το 2004 μας έδωσε την μεγαλύτερη χαρα που γνώρισε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, όχι οπως εσείς με τα συμφέροντα σας...

Δημοσ.

Πόσο ντρεπομαι που είμαι Ολυμπιακός και βλέπω αυτη την παιδική στάση από την διοίκηση μας...

Έλεος κύριε Μαρινάκη, ενω θες να φτιάξεις ένα Ολυμπιακό με Ελληνόπουλα κάνεις πόλεμο στην ίδια μας την Εθνική... Βρε ουστ.

Για την Εθνική μας μιλάμε, που το 2004 μας έδωσε την μεγαλύτερη χαρα που γνώρισε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, όχι οπως εσείς με τα συμφέροντα σας...

Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου πάλι. Η κάθε ΠΑΕ είναι εταιρεία. Αυτά που βλέπεις εσύ σαν ανθρωπάκια με φανέλες κοστίζουν. Γελοίο ξεγελοίο τον καίει που χάνει το βασικό του Έλληνα στόπερ για σχεδόν μια σεζόν. Και ενώ το δεύτερος βασικός στόπερ του ΔΕΝ έχει ανανεώσει ακόμα τουλάχιστον. Χρεώνει τους γιατρούς γιατί θεωρεί ότι τα 15 λεπτά (!!) που ΞΑΝΑμπήκε να παίξει ο Αβραάμ επιδείνωσαν την κατάσταση. Δεν κάνει πόλεμο σε καμία Εθνική, κάνει πόλεμο στους χαραμοφάιδες της.

Δημοσ.

απο μαφιοζος,εγινε και γιατρος τωρα o Μαρινακης;

Γιατρούς έχει, δεν χρειάζεται να σπουδάσει ο ίδιος... νομίζω!

Δημοσ.

Μα δεν γίνεται αυριο να δίνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι η ΕΘνική μας(που αν νικήσει κατα πασα πιθανότητα προκρίνεται...) και να βγάζει τέτοια ανακοίνωση... Περίμενε τουλάχιστον να τελειώσουν οι ομίλοι.

Και οταν λες οτι ζητας αντικατασταση του Ιατρικου τιμ ή να ζητήσουν συγνώμη, δεν ασκεις πίεση σε όλη την εθνική; Πως θα γίνει η προπόνηση σήμερα; Το σκέφτονται αυτό;

Δημοσ.

optimus δεν επιτιθεται στην εθνικη αλλα σε πιλαβιο και γενικα στους παραγοντες της!!

το ειναι εγκληματικο να τον αφησουν μεσα δεν το συζηταμε..απλα θα μπορουσε να το παει λιγο πιο χαλαρα..

αλλα καταλαβαινω και τον μαρινακη καθως κατι παρομοιο ειχε γινει με τοροσιδη..

Δημοσ.

Μα δεν γίνεται αυριο να δίνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι η ΕΘνική μας(που αν νικήσει κατα πασα πιθανότητα προκρίνεται...) και να βγάζει τέτοια ανακοίνωση... Περίμενε τουλάχιστον να τελειώσουν οι ομίλοι.

Και οταν λες οτι ζητας αντικατασταση του Ιατρικου τιμ ή να ζητήσουν συγνώμη, δεν ασκεις πίεση σε όλη την εθνική; Πως θα γίνει η προπόνηση σήμερα; Το σκέφτονται αυτό;

Εχω την εντύπωση οτι εσύ το σκέφτεσαι περισσότερο. :rolleyes: Δεν νομίζω καν να τους νοιάζει. Επίσης δεν νομίζω να επηρεάζει ιδιαίτερα τους διεθνείς.

Δημοσ.

optimus δεν επιτιθεται στην εθνικη αλλα σε πιλαβιο και γενικα στους παραγοντες της!!

το ειναι εγκληματικο να τον αφησουν μεσα δεν το συζηταμε..απλα θα μπορουσε να το παει λιγο πιο χαλαρα..

αλλα καταλαβαινω και τον μαρινακη καθως κατι παρομοιο ειχε γινει με τοροσιδη..

Νταξ, λίγο υπερβολικό το οτι επιτίθεται στην Εθνική :rolleyes: Αλλά σίγουρα επηρεάζει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Εχω την εντύπωση οτι εσύ το σκέφτεσαι περισσότερο. :rolleyes: Δεν νομίζω καν να τους νοιάζει. Επίσης δεν νομίζω να επηρεάζει ιδιαίτερα τους διεθνείς.

Μπορεί ναι μπορεί και όχι... Δεν σου λεω πως θα επηρεασει την εθνικη σε αγωνιστικο επιπεδο αλλα στην προπονηση θα υπαρχει ενα παραξενο κλιμα πιστευω...

Τεσπα, η ομαδα να νικήσει αυριο να περασουμε :-D

Δημοσ.

Αυτα που ζηταει ο Ολυμπιακος ειναι χαζομαρες. Και το 2ο που αναφερεις οτι ζηταει, το να αναγνωρισουν οτι εγινε λαθος δηλαδη, η συγνωμη που λες εσυ, ειναι πολυ υπουλο, γιατι εφοσον καποιος γιατρος αναγνωρισει οτι εγινε λαθος τοτε ο Ολυμπιακος μπορει να μηνυσει ή τον γιατρο ή το ιατρικο τιμ για αμελεια με αποτελεσμα διαφυγοντα κερδη και να διεκδικησει πολλα πολλα χρηματα.

Φυσικα οι γιατροι και το ιατρικο επιτελειο δεν ειναι χαζοι και δεν θα αναγνωρισουν κανενα λαθος τους.

Το ολο θεμα δεν νομιζω να επηρεασει την εθνικη.

Ο Ολυμπιακος ειναι τραγικος με την σταση του και τις ανακοινωσεις του.

Σχεδον καθε ομαδα πιστευω θα ειχε παρομοια σταση και παρομοιες ανακοινωσεις. Ισως οχι τοσο τραγικες.

Αν ημασταν μπασκετ, το ιατρικο τιμ και η εθνικη ομαδα θα ειχε μεγαλο προβλημα και ο Ολυμπιακος θα μπορουσε να κανει πολλα πραγματα. Εδω μιλαμε για ποδοσφαιρο ομως και δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι η ΟΥΕΦΑ δεν προβλεπει τιποτα και ειναι πολυ αυστηρη σε τετοια θεματα βαζοντας ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ τις εθνικες ομαδες και οχι τους συλλογους.

Το ερωτημα, το πως διαολο ο Αβρααμ με ολικη ρηξη χιαστου καταφερε και επαιξε 10 λεπτα, χωρις πονους και χωρις μεγαλη ασταθεια στον βηματισμο του, παραμενει. Το ιατρικο τιμ αν εξεταζοντας τον Αβρααμ εκεινη τη στιγμη και αν ο Αβρααμ τους ειπε οτι δεν ποναει ιδιαιτερα και δεν νιωθει τιποτα περιεργο, τοτε δεν φταει (το ιατρικο τιμ). Αν τους ειπε οτι ξερω γω νιωθει ασταθεια στο γονατο και αρκετο πονο και του ειπαν κανε λιγο υπομονη εως το ημιχρονο, τοτε ειναι τραγικοι. Και πιθανως απο οσο ξερω(ενας γιατρος να το επιβεβαιωσει ή να το διαψευσει) παιζοντας 10 λεπτα επιπλεον μπορει να μετατρεψουν μια μερικη ρηξη σε ολικη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...