Alxnks Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Τιμή και δόξα σε αυτήν την εθνική που μας έφερε τέτοια χαρά (και διατηρείται σε υψηλό επίπεδο από τότε), όπως τιμή και δόξα σε κάθε αθλητή που φέρνει χαρά με το εθνόσημο! Και μιας που σήμερα παίζει πάλι η "επίσημη αγαπημένη", η πρώτη που μας έφερε μεγάλη χαρά σε διεθνές επίπεδο...με τα θηρία σε μπόι του Πουέρτο Ρίκο ποιος τα βάζει?! Τα πολλά κι ελαφρά 4αρια μας?! Για να δούμε τι θα δούμε! Πολύ αλά φετινός ολυμπιακός στυλ η εθνική.
Millennium Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εχουμε ντιρκ δεν φοβομαστε τους πορτορικανους κυκλωπες εμεις.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 θα ειναι καλο παιχνιδι, το Πουερτο Ρικο ειναι παρα πολυ φιλόδοξο φέτος και έχει φτιαξει ωραια ομαδα μετα απο αρκετα χρονια.
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ...είσαι κι εσύ στην τσίτα για το ξημερωματιάτικο παιχνίδι μωρό μου;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Στην τσιτα οχι αλλά δεν μπορω να πω ότι δεν εχω κανει την προετοιμασια μου!
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ...α, πήγες κι εσύ για σουτάκια πριν; Έλα μωρή, παραδέξου το, δεντροπή
Anubis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Aραχτε μεχρι τις 3 διαβασμα, εθνικη υπνος κανα 5ωρο διαβασμα!
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ...α, πήγες κι εσύ για σουτάκια πριν; Έλα μωρή, παραδέξου το, δεντροπή Για σουτακια πανε οι αταλαντοι και οι παγκιτες, εμεις σουταρουμε κατα τη διαρκεια του αγωνα. Πατατακια και μπυρα πηρα, ηπια και ενα καφεδακι.. Τεσταρα την κορνα και δουλευει, ολα καλα. anubis και γω υποτιθεται ότι διαβαζω για να δωσω σε 5 μερες αλλά οπως το βλέπω ειμαι ηδη πισω καμαι 15αρια μερες οπότε όλο και αναβάλω την εξεταση Πρεπει ομως να προλαβω να δωσω πριν το ολυμπιακο τουρνουα αλλιως αντιο ζωη
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ανούβη, τί να τις κάνεις τις σπουδές; Αφού ντελιβεράδες θα γίνετε όλοι της νέας γενιάς....
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 3 παιζουμε?? εναν αγωνα σε νορμαλ ωρα δ εθα μπορεσουμε να δουμε...
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Για σουτακια πανε οι αταλαντοι και οι παγκιτες, εμεις σουταρουμε κατα τη διαρκεια του αγωνα. Πατατακια και μπυρα πηρα, ηπια και ενα καφεδακι.. Τεσταρα την κορνα και δουλευει, ολα καλα. ...ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, ΤΟ ΚΑΛΣΟΝΝΝΝΝ......... ....πάει, το 'σκισε.... ...α εσύ είσαι ρε παπάρα με τις κόρνες βραδυάτικα...; Κι εγώ λέω ποιός %$!^#@! 3 παιζουμε?? εναν αγωνα σε νορμαλ ωρα δ εθα μπορεσουμε να δουμε... Το 'χουν επανάληψη αύριο στις 5 το απόγεμα. Κλείσε πισιά κι αυτιά και περίμενε.
Anubis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ντεν νομιζω καρντια μου wash.. Xρηστο τι δινουμε? Αρχιζουν και οι ζεστες απο αυριο...
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 CCNA και επειδη κλεινω εγω οποτε θελω την εξεταση με βλεπω να μη δινω ποτε Νταξει απο αυριο επισημως το ερκοντισιον θα δουλευει 24/7 μεχρι να ερθει ο λογαριασμος της ΔΕΗ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις