Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιμή και δόξα σε αυτήν την εθνική που μας έφερε τέτοια χαρά (και διατηρείται σε υψηλό επίπεδο από τότε), όπως τιμή και δόξα σε κάθε αθλητή που φέρνει χαρά με το εθνόσημο!

Και μιας που σήμερα παίζει πάλι η "επίσημη αγαπημένη", η πρώτη που μας έφερε μεγάλη χαρά σε διεθνές επίπεδο...με τα θηρία σε μπόι του Πουέρτο Ρίκο ποιος τα βάζει?! Τα πολλά κι ελαφρά 4αρια μας?! Για να δούμε τι θα δούμε! Πολύ αλά φετινός ολυμπιακός στυλ η εθνική.

Δημοσ.

θα ειναι καλο παιχνιδι, το Πουερτο Ρικο ειναι παρα πολυ φιλόδοξο φέτος και έχει φτιαξει ωραια ομαδα μετα απο αρκετα χρονια.

Δημοσ.

...α, πήγες κι εσύ για σουτάκια πριν; Έλα μωρή, παραδέξου το, δεντροπή 

Για σουτακια πανε οι αταλαντοι και οι παγκιτες, εμεις σουταρουμε κατα τη διαρκεια του αγωνα. B)

Πατατακια και μπυρα πηρα, ηπια και ενα καφεδακι.. Τεσταρα την κορνα και δουλευει, ολα καλα.

anubis και γω υποτιθεται ότι διαβαζω για να δωσω σε 5 μερες αλλά οπως το βλέπω ειμαι ηδη πισω καμαι 15αρια μερες οπότε όλο και αναβάλω την εξεταση :P Πρεπει ομως να προλαβω να δωσω πριν το ολυμπιακο τουρνουα αλλιως αντιο ζωη :(

Δημοσ.

Για σουτακια πανε οι αταλαντοι και οι παγκιτες, εμεις σουταρουμε κατα τη διαρκεια του αγωνα. B)

Πατατακια και μπυρα πηρα, ηπια και ενα καφεδακι.. Τεσταρα την κορνα και δουλευει, ολα καλα.

...ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, ΤΟ ΚΑΛΣΟΝΝΝΝΝ.........

....πάει, το 'σκισε....

...α εσύ είσαι ρε παπάρα με τις κόρνες βραδυάτικα...; Κι εγώ λέω ποιός %$!^#@!

3 παιζουμε?? εναν αγωνα σε νορμαλ ωρα δ εθα μπορεσουμε να δουμε...

Το 'χουν επανάληψη αύριο στις 5 το απόγεμα. Κλείσε πισιά κι αυτιά και περίμενε. 

Δημοσ.

CCNA και επειδη κλεινω εγω οποτε θελω την εξεταση με βλεπω να μη δινω ποτε :(

Νταξει απο αυριο επισημως το ερκοντισιον θα δουλευει 24/7 μεχρι να ερθει ο λογαριασμος της ΔΕΗ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...