Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολουθω αλλα οχι να μου λες οτι αξιζε να παιξει βασικος στην Εθνικη ανδρων. . .Δηλαδη τον θεωρεις καλυτερο αυτη τη στιγμη απο Χολεβας και Τζαβελα??? Μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο ετσι?

Χειροτερα απο Χολεμπας/Χολεβας οπως επαιξε στο Euro 2012 δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να παιξει. Δινοντας δωρο 2-3 γκολ με το να μην εμφανιζεται μεσα στο γηπεδο στα πρωτα 10-20 λεπτα. Ή ακομα χειροτερα να εμφανιζεται και να κανει συνεχη λαθη στα πρωτα λεπτα.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρακολουθω αλλα οχι να μου λες οτι αξιζε να παιξει βασικος στην Εθνικη ανδρων. . .Δηλαδη τον θεωρεις καλυτερο αυτη τη στιγμη απο Χολεβας και Τζαβελα??? Μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο ετσι?

Φυσικα και τον θεωρω καλυτερο και απο τους δυο αυτη την στιγμη. Τι παραπανω θα σου δωσουν αυτοι οι 2 παικτες στην αμυνα π.χ.?? Αλλα οκ, η σιτυ συμφωνει μαζι μου, αλλα εσυ εχεις δικιο, νο προμπλεμ...

Δημοσ.

Φυσικα και τον θεωρω καλυτερο και απο τους δυο αυτη την στιγμη. Τι παραπανω θα σου δωσουν αυτοι οι 2 παικτες στην αμυνα π.χ.?? Αλλα οκ, η σιτυ συμφωνει μαζι μου, αλλα εσυ εχεις δικιο, νο προμπλεμ...

Ενταξει μας επεισες...Και ποιον θες να παρει η Σιτυ??? Φυσικα και θα παρει τον πιτσιρικα αφου ειναι ταλεντο και μικρος σε ηλικια...Φυσικα και μπορει να γινει καλυτερος απο τους αλλους 2,αλλα αυτη την στιγμη ακομα θελει δρομο....

ΥΓ:Δεν σε ειδα να τα λες αυτα πριν το Εuro...Μετα Χριστον προφητες ολοι!

Δημοσ.

Δεν θα είναι παράξενο να τον πάρει η.Σίτυ έχουν ξαναπάρει παίχτες που πιστεύουν ότι θα έχουν μεγάλη εξέλιξη αλλά το θέμα είναι αν είναι σωστή κίνηση να πάει βέβαια και μόνο στο εσωτερικό διπλό να παίζει θα βελτιωθεί πολύ

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να τα λεω πριν το ευρο, τα ελεγα ολη την χρονια. Απλα το ευρο με δικαιωσε.

Εσυ ακομα δεν μου ειπες αν εχεις δει εστω και ενα παιχνιδι του σταφυλιδη φετος. Η δεν ειχες χρονο γιατι τις κυριακες τις εβγαζες στο καραισκακη να αποθεωνεις τον χολεβας??

Δημοσ.

Δεν μενω καν Αθηνα,οποτε Καραισκακη δεν ημουν...Τον Σταφυλιδη τον ειδα,τον θεωρω τον καλυτερο νεο αριστερο μπακ με περιθωριο να γινει πολυ μεγαλος παιχτης. . . Αλλα με την Χρονια που εκανε φετος στον Ολυμπιακο ο Χολεβας και με την ποιοτητα που εχει ο Τζαβελας (γιατι φετος δεν επαιξε σχεδον καθολου) αυτοι επρεπε να παιξουν. . . Πρεπει να τον δουμε πρωτα τον μικρο σε αρκετα ματς σε υψηλο επιπεδο για να πουμε οτι ειναι ετοιμος να παιξει στην ανδρων!

Δημοσ.

Ο Παχατουρίδης δίνει μαθήματα ελληνικής γλώσσας:

"Είναι εξίσου καλύτερος"

"Οι πιο πολλοί παίκτες είναι γεννηθείς το 1993"

Δημοσ.

Ο Παχατουρίδης δίνει μαθήματα ελληνικής γλώσσας:

"Είναι εξίσου καλύτερος"

"Οι πιο πολλοί παίκτες είναι γεννηθείς το 1993"

Σωστα. :eek: :eek:

Κοντευω να χυτπησω το κεφαλι μου στον τοιχο με τις βλακειες που ακουω.

Αμ ο σχολιαστης παει πισω? Που λες και βλεπω αλλο ματς ειναι. Λες και οι Ισπανοι μας παιζουν 90-10 και μου εχει σπασει τα νευρα με το πόσο φοβεροι και τρομεροι ειναι και οτι μας παιζουν μονοτερμα και οτι το ματς ειναι σαν τη γατα με το ποντικι.... :-(

Ναι ειναι καλυτεροι και παιζουν καλυτερα αλλά σιγα το μονοτερμα κλπ. :-( Ας μην ειχε καθυστερηση η τηλεοραση και θα το ακουγα στην ΕΡΑ που ειναι πιο λογικοι αλλά δυστυχως εχει....

Δημοσ.
Απο την ελλαδα λειπει ενα κεντρικο χαφ με πολυ ταλεντο..

με καλη φυσικη κατασταση λειπει!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Κάθε φορά που σφυράει ο διαιτητής κατά των ισπανών (και το βλέπω εκείνη την στιγμή, γιατί δεν βλέπω συνέχεια), οι ισπανοί τα παίρνουν στην κράνα. Γ@μήστε τους ρε παιδιά!

Δημοσ.

Κουραστηκαν παρα πολυ πλεον οι της Ελλαδας. Σε λιγο θα σερνονται..... :(

Αυτος ο Ντεολοφεου ειναι ο καλυτερος παικτης του τουρνουα πιθανοτατα και το δειχνει σε καθε ευκαιρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...