konnak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Νομίζω ότι η όμοσπονδία των ΗΠΑ αρνείται να επιτρέψει την διεξαγωγή ελέγχων αντιντόπινγκ σε διεθνείς διοργανώσεις στους παίκτες της εθνικής ομάδας. Αυτό σίγουρα έγινε στους τελευταίους Ολυμπιακο'υς, δεν ξέρω τώρα για φέτος. Φαντάζομαι είναι θέμα εκβιασμού τους, σε φάση "ή δεν τους κάνετε αντιντόπινγκ, ή σας δεν σας στέλνουμε τους επαγγελματίες του NBA". Οπότε, για λόγους εμπορικότητας της διοργάνωσης, οι υπόλοιπες ομοσπονδίες και η FIBA το κάνουνε γαργάρα. Πάντως σε εμάς γίνονται μετά από κάθε ματς, και μάλιστα σε πολλούς παίκτες έχω την εντύπωση. Θυμάμαι να έχω διαβάσει λίγο πριν την έναρξη του μουντομπάσκετ ότι η ελληνική ομοσπονδία είχε επιμείνει στο να διεξάγεται έλεγχος σε όλους τους παίκτες μας, για πλήρη διαφάνεια.
LL_NEO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Πως ακριβώς φορτώνω το server όταν δεν κάνω σε αυτόν host τις photos? Οπότε.... Παρακάλα τώρα να το κάνουν report
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δυστυχώς αποδεικνύεις ότι είσαι.....άσε δεν θα το πω.......Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται......... :mrgreen:
Σκύμνος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ενδεχόμενη νίκη απέναντι στις ΗΠΑ θα είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση για μας...Πάντως υπό προϋποθέσεις δεν αποκλείεται
Kandinsky Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Η σημανικότερη νίκη της εθνικής είναι πως εμφύσησε την πεποίθηση πως τίποτα δεν είναι αδύνατο.
LL_NEO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 νόμιζα ότι αυτό το έκανε η Εθνική Ποδοσφαίρου (ξέρεις impossible is nothing, adidas κτλ κτλ κτλ)
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Κράτα την κρίση σου για τον εαυτό σου!!!!Δε σου μιλάω' date='οποτέ να μη μου μιλάς ρε φίλε!!!ΚΟΦΤΟ!!Συν του ότι καταστρέφουμε το topic ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!! Ρε παιδιά ας κάνει κάποιος αναφορά να σβηστούν τα μηνύματά μας......[/quote'] Από τη στιγμή που γράφεις σε δημόσια αγορά, κρίνεσαι και θα κρίνεσαι, όπως και εγώ. Οπότε...
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Offtopic:Τουλάχιστον μερικοί αποδεικνύετε ότι ξέρετε να ποστάρετε ωραίες εικόνες......Εύγε παιδιά...... :-D Εγώ προσωπικά δεν ξανασχολούμαι μαζί σας και σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο πάνω απ'όλα για το καλό του forum,οκ? Στο θέμα μας τώρα:Η Ελλάδα μεθαύριο πρέπει να κατέβει με σκοπό να κάνει μια πολύ καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στα "θηρία" των Η.Π.Α. και από εκεί και πέρα βλέπουμε.....Όλα θα κριθούν από την αρχή πιστεύω.Δεν πρέπει να μας πάρουν τον αέρα και για να γίνει αυτό πρέπει να μπούμε με αποφασιστικότητα στο γήπεδο.
Kandinsky Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 νόμιζα ότι αυτό το έκανε η Εθνική Ποδοσφαίρου (ξέρεις impossible is nothing, adidas κτλ κτλ κτλ) Πράγματι. Αν μιλάμε για αδύνατα διάρκειας πυροτεχνήματος ναι. Η εθνική μπάσκετ όμως έχει κερδίσει το σεβασμό της διάρκειας κι όχι του ευκαιριακού.
LL_NEO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 να μη το γυρίσουμε σε φιλολογική συζήτηση αλλά νομίζω ότι το τελευταίο σου επιχείρημα ουσιαστικά ακυρώνει αυτό που λες, υπό την έννοια ότι ακριβώς αυτή η συνέχεια χαρακτηρίζει μια ενδεχόμενη κατάκτηση τροπαίου σαφώς δύσκολη, αλλά σίγουρα όχι αδύνατη, ακριβώς όπως στην αρχή του Μουντιάλ η Ιταλία ήταν σαφώς δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να το κατακτήσει. Να το πω στοιχηματικά, για να είναι κάτι αδύνατο "πρέπει" να δίνει στην αρχή της διοργάνωσης απόδοση πάνω απο 15...
revil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Παντως ποδοσφαιρο με μπασκετ εχει διαφορα γιατι στο ενα μπορεις να κλεψεις τη νικη ενω στο αλλο τις περισοτερες φορες κερδιζει ο καλυτερος
blueviper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Τόσο η εθνική ποδοσφαίρου, όσο κι η εθνική μπάσκετ με τον τρόπο τους κι από διαφορετική αφετηρία, έχουν δώσει ορισμούς στο αδύνατο. Φαντάζομαι πως η οπτική του Kandinsky, η οποία και με βρίσκει σύμφωνο, περισσότερο αφορά τη σύγκριση ομάδων μπάσκετ σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, παρά διαφορετικών αθλημάτων. Όπως και να έχει όμως, το αδύνατο της εθνικής ποδοσφαίρου ήταν πράγματι σύντομο και δε βλέπω να επαναλαμβάνεται. Αντίθετα το επίτευγμα της ομάδας μπάσκετ με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, συνεχίζεται με το ενδεχόμενο της κατάκτησης και του παγκόσμιου, ενδεχόμενο όμως που συνεχίζει να αποτελεί έκπληξη ολκής. Νικήσαμε την ηττοπάθεια και δώσαμε διάρκεια στην έννοια του "κάνω τ' αδύνατα, δυνατά". Καλή μας επιτυχία την Παρασκευή...
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Είναι γεγονός ότι η εθνική ομάδα καλαθοσφαίρισης είναι σταθερά ψηλά σε επιδόσεις,ενώ η αντίστοιχη του ποδοσφαίρου δυστυχώς όχι.....Και μιας και λέμε για ποδόσφαιρο,ελπίζω το Σάββατο να κάνουμε μια καλή αρχή με τη Μολδαβία στην προσπάθεια να υπερασπιστούμε τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης.Πραγματικά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι καταφέραμε τότε στην Πορτογαλία........
Panahs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Τόσο η εθνική ποδοσφαίρου' date=' όσο κι η εθνική μπάσκετ με τον τρόπο τους κι από διαφορετική αφετηρία, έχουν δώσει ορισμούς στο αδύνατο. Φαντάζομαι πως η οπτική του Kandinsky, η οποία και με βρίσκει σύμφωνο, περισσότερο αφορά τη σύγκριση ομάδων μπάσκετ σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, παρά διαφορετικών αθλημάτων. Όπως και να έχει όμως, το αδύνατο της εθνικής ποδοσφαίρου ήταν πράγματι σύντομο και δε βλέπω να επαναλαμβάνεται. Αντίθετα το επίτευγμα της ομάδας μπάσκετ με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, συνεχίζεται με το ενδεχόμενο της κατάκτησης και του παγκόσμιου, ενδεχόμενο όμως που συνεχίζει να αποτελεί έκπληξη ολκής. Νικήσαμε την ηττοπάθεια και δώσαμε διάρκεια στην έννοια του "κάνω τ' αδύνατα, δυνατά". Καλή μας επιτυχία την Παρασκευή...[/quote'] Μα συγκρίνονται τώρα τα δύο? Τα παιδιά στο μπάσκετ έχουν ταλέντο, είναι ομαδάρα. Χαίρεσαι να τους βλέπεις. Είναι παίχτες σπουδαίοι όχι παπαριές. Ο ένας είναι ο καλύτερος αμυντικός της Ευρώπης, ο άλλος ο πιο ακριβοπληρωμένος, ο άλλος βγήκε ο καλύτερος νέος της Ευρώπης και πάει λέγοντας... Η ομάδα έχει παρόν και μέλλον. Όσο για τους άλλους τους ανεκδιήγητους στο ποδόσφαιρο... τι να πεις... έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έγινε κάποια θεϊκή παρέμβαση και το πήραμε. Να δούμε αν θα καταφέρουμε να βάλουμε 1 (ένα) γκολ στη Μολδαβία...
ntountou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 στο παρακάτω link δίνονται οι ετήσιες απολαβές των παικτών της ελληνικής κ της αμερικανικής ομάδας http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=27925 εμένα μου έκανε πολύ εντύπωση (μεταξύ πολλών βέβαια) που τα πιο γνωστά ονόματα των αμερικανών έχουν ετήσια έσοδα πολύ λιγότερα από κάποια ονόματα που δε τα γνωρίζω ιδιαιτερα... εκτός πια αν ο Άντον Τζέιμσον που παίρνει 15.101.626 είναι πολύ πιο γνωστός αθλητής από τον Λεμπρόν Τζέϊμς (5.828.090), τον Ντουέιντ Ουέιντ (3.841.443) και τον Καρμέλο Άντονι (4.694.041) γνωρίζεις κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?? μήπως στο nba παίζουν ρόλο τα χρόνια παρουσίας στο nba??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.