Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση επεξεργαστών Centrino duo vs P4


seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπέρα παίδες. Μπαίνω στο θέμα: χρειάζομαι ένα φορητό αυτή την περίοδο. Δεν με ενδιαφέρουν τα games. Θέλω να τρέχω κάμποσο matlab και καμιά Fortran, σίγουρα word2003 και άντε και κανένα adobe acrobat 7. Αυτά! Το desktop που έχω και στο οποίο δούλευα με τα παραπάνω εργαλεία είναι P4 northwood 2.4MHz o/c στα 2.88 και 1.5GB μνήμη. Επειδή θέλω το laptop να είναι αντιστοίχων επιδόσεων και με επεξεργαστή Centrino duo, θα ήθελα να ρωτήσω ποιός επεξεργαστής θα μου δώσει αντίστοιχες ταχύτητες π.χ. ο Τ2300, ο Τ2400, ... κανένας; Αν απο αυτά τα ολίγα κάποιος φίλος καταλαβαίνει τι ζητάω ας γράψει δυο αράδες να με φωτίσει λίγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακραν τρεχεις για turion. Ενας γνωστος μου αγορασε απο e-shop τον

FUJITSU-SIEMENS AMILO A1655G TURION 64 ML32 και χρησημοποιει το matlab R2006a και ειναι ταχυτατο. Εχω ψηθει και εγω να τον παρω ή κατι παρομοιο με turion παντα για την ιδια δουλεια ακριβως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λοιπόν παιδιά να σας ευχαριστήσω και γώ καταλήγω σε INTEL core duo. Τώρα το θέμα είναι ποιό μηχάνημα θα πάρω με τον επεξεργαστή αυτό, αλλά για αυτό είναι πρέπον να ανοίξω νέο θέμα! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

opoion core duo kai na pareis tha kaneis tin douleia sou mia xara arkei na exei arketi (1024) mnimi. Oi turion den perpatane poly, oute oi dipirinoi. Alloste den exoun vgei kai polla montela opos oi core duo. Den xreiazetai na doseis kai polla lefta giayto pou psaxneis.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...