UserX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα. Έχω ένα λάπτοπ το οποίο έχει ΜΟΝΟ USB θύρες και θέλω να συνδέσω πάνω του ένα hasp που έχει παράλληλη υποδοχή (parallel) - βύσμα. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιος μετατροπέας της USB σε παράλληλη υποδοχή? ευχαριστώ
akis61 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Υπάρχει adaptor USB to Parallel κοίτα στο Πλαίσιο ή κάποιο άλλο κατάστημα
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μπορεις να το βρεις στα περισσοτερα καταστηματα υπολογιστων. Δουλευει στανταρ με εκτυπωτες, αν θες ρωτα αν μπορεις να κανεις μια δοκιμη επι τοπου με το HASP σου για εισαι σιγουρος οτι συνεργαζεται σωστα...
vagos789 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μετατροπεις υπαρχουν. Δεν σημαινει ομως οτι αν τους βρεις θα παιξει το hasp.
phph Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τα hasp είναι περίεργα φρούτα. Στην προσπάθειά τους να αποθαρρύνουν τους επίδοξους hacker δεν χρησιμοποιούν τις παράλληλες θύρες με τον "κλασικό" τρόπο. Είναι πολύ πιθανό να μην σου δουλεύει.
seventh_son Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 99% de tha sou doulepsei. oute kai me pcmcia tha sou doulepsei sigoura.
dterzakis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ένας φίλος μου έχει ένα ploter και έχει το ίδιο πλόβλημα, ξέρετε αν θα του λειτουργήσει αυτουνού ή έστω αν υπάρχει router που να έχει παράλληλη ή σειρική θήρα και να παίζει μέσω δυκτίου?????
dpolal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ένας φίλος μου έχει ένα ploter και έχει το ίδιο πλόβλημα, ξέρετε αν θα του λειτουργήσει αυτουνού ή έστω αν υπάρχει router που να έχει παράλληλη ή σειρική θήρα και να παίζει μέσω δυκτίου????? Yπάρχουν κουτάκια print servers που έχουν μια παράλληλη θύρα και μετατρέπουν τον παράλληλο εκτυπωτή/ή ότι άλλο σε δικτυακό. p.x. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/18972-236253-64302-34214-64302-27316.html
spock Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τυγχάνει να έχω το ίδιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ την παράλληλη για να συνδέω τις LCDs μου. Δυστυχώς, όλα τα USB-to-LPT adaptors που κυκλοφορούν στην αγορά είναι απλά USB print adapters. Δηλαδή ΔΕΝ προσθέτουν μια LPT στο PC, απλά ένα USB printing device. Οι υπόλοιπες συσκευές απλά δεν δουλεύουν. Υπάρχουν κάποια ειδικά adapters, τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά είναι αρκετά δυσεύρετα. Αντίθετα, μια PCMCIA κάρτα σου λύνει το πρόβλημα. Παράδειγμα εδώ: PCMCIA Parallel card Επ'ίσης, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ: USB to Parallel converter Ελπίζω να σε βοήθησα!
stelrp Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μήπως μπορείς να αναφέρεις την λύση που βρήκες, έχω το ίδιο πρόβλημα με το νέο μου laptop. Δεν έχει παράλληλη αλλά έχει express card, μήπως βρήκες κάποιο καλό USB σε parallel καλώδιο? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.