biocrasher Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Χαιρετε, Συμφωνα με τους κανονες του insomnia, επιτρεπεται μονο ενας λογαριασμος ανα χρηστη. Εγω ομως επιθυμω να αλλαξω το username μου, το οποιο ετυχε να διαλεξω πριν 8 χρονια στο yahoo και ατυχως συνεχισα μετα να χρησιμοποιω. Δεν προκειται μονο για το insomnia. Προσπαθω να το καταργησω τελειως. Θα ηθελα λοιπον, εαν ειναι δυνατον, καποιος admin να με διαγραψει, ωστε να δημιουργησω νεο λογαριασμο με αλλο username. Ευχαριστω οποιον ασχοληθει.
greekboy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151725 des kai edo dn ginete
Greek-Lord Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μπορει ομως λογικα καποιος admin απλα να σου αλλαξει το username (νομιζω,μην το δεσεις και σκινι κορδονι :-P)
panraf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Χαιρετε' date=' Συμφωνα με τους κανονες του insomnia, επιτρεπεται μονο ενας λογαριασμος ανα χρηστη. Εγω ομως επιθυμω να αλλαξω το username μου, το οποιο ετυχε να διαλεξω πριν 8 χρονια στο yahoo και ατυχως συνεχισα μετα να χρησιμοποιω. Δεν προκειται μονο για το insomnia. Προσπαθω να το καταργησω τελειως. Θα ηθελα λοιπον, εαν ειναι δυνατον, καποιος admin να με διαγραψει, ωστε να δημιουργησω νεο λογαριασμο με αλλο username. Ευχαριστω οποιον ασχοληθει.[/quote'] Αλλαγή ονόματος χρήστη η ολική διαγραφή του λογαριασμού σου δεν μπορεί να γίνει πλην εξαιρετικών περιπτώσεων. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις την απενεργοποίηση του λογαριασμού σου και να φτιάξεις από την αρχή καινούργιο. Την απενεργοποίηση μπορεί να την κάνει μόνο ένας (s)moderator
nontasg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ή μπορείς απλά να ζητήσεις ένα μόνιμο ban,καθώς νομίζω ότι ούτε απενεργοποίηση λογαριασμού μπορεί να γίνει..... Για περισσότερα στον admin και στους smods και mods.....:neutral: :neutral:
paparoupas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Χωρις να θελω να ριξω λαδι, σε αλλα φορουμ που ξερω γινεται αλλαγη username απο καποιον admin βεβαια...
nontasg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Χωρις να θελω να ριξω λαδι, σε αλλα φορουμ που ξερω γινεται αλλαγη username απο καποιον admin βεβαια... Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που δεν πήρε το λόγο για το συγκεκριμένο θέμα κάποιος mod ή smod......Βρε λες να πήγαν διακοπές?????? :mrgreen:
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 emena mh me koitate, dn exw idea. an pshneste gia ban, mesa.
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 emena mh me koitate, dn exw idea. an pshneste gia ban, mesa. Καλώς τον Lucifer!!!Τί κάνουν οι Γερμανίδες??? :) Edit:Κοιμούνται???Απαράδεκτο.................. Τέλος offtopic
biocrasher Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις παδια. Αν ειναι μονιμο ban, ας ειναι. Απλα μην μου την πει κανεις μετα που θα κανω νεο λογαριασμο. emena mh me koitate, dn exw idea. an pshneste gia ban, mesa. ΗΙΤ ΜΕ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις παδια. Αν ειναι μονιμο ban' date=' ας ειναι.Απλα μην μου την πει κανεις μετα που θα κανω νεο λογαριασμο. ΗΙΤ ΜΕ! Μόνιμο ban τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.