Προς το περιεχόμενο

Kάρτα Γραφικών έως 200 euro

eliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί 6600 ρε παιδιά;;;

Να δώσει 200 ευρώ για παλιά τεχνολογία; Για αυτή την τιμή οι επιλογές είναι ξεκάθαρες. 1800 (ειδικά αυτή που προτείνει ο raven3x7. ΠΡΟΣΦΟΡΑ!) ή 7600!

Ή περιμένεις λίγο ακόμα κ έρχονται μειώσεις σε 1900GT κ.α.....

Δημοσ.

Πεστα ρε φιλε... Πως και δεν του προτειναν καμια Χ1300 εδω μεσα? Ρε παιδια ας ηρεμήσουμε λιγο, το παιδι ειπε οτι θελει μια καρτα με 200Ε. Για να διαθέτει κάποιος τοσα σημαινει οτι θέλει να αγοράσει κάτι καλό που θα του αντέξει όσο περισσότερο γίνεται στο χρόνο. Τι 6600gt και τέτοια? Δεν λεω οτι δεν παιζει η 6600gt αλλα τα έχει φάει τα ψωμιά της.

Φιλε eliask συμφωνώ με 7600GT και ATI x1800 απόλυτα. Αλλα αν θες λεπτομέρεις συγκρίσεις για τις επιδόσεις της κάθε κάρτας όπως και αν έχει κλειδωμένα pipelines επισκεπτεσαι: http://www.gpureview.com/show_cards.php και τελειώνει η υπόθεση!!! Καλές αγορες!

Δημοσ.

Eyxaristo poly olous sas gia tis apadiseis sas :-)Mallon pros tin 1800 kleino (an kai oxi filos tis Ati) alla exo liges meres akoma na apofasiso opote isos na do kai kati kalytero apo pleyras timon .Eyxaristo kai pali !

Δημοσ.

felika μην εισαι αφελας!η 6600gt εχει πλεον 115 ευρω.

αλλα και παλι παιδια η καρτα εχει παλιωσει...κραταει ακομα αλλα ζοριζεται:mrgreen:

Δημοσ.

προσωπικά , έχω ήδη μια 7600GT , πάρα πολύ καλή κάρτα , μόλις πέσουν κιάλλο οι τιμές , έτσι που πάνε οι εταιρείες σε λίγο καιρό θα κατρακυλίσουν οι τιμές με τις νέες κάρτες ,που βγαίνουν "κατά ριπάς" όπως λέγαμε και στο στρατό , θα κτυπήσω και άλλη μια ίδια και τότε , ακόμη και εγώ ο φτωχός θα φτιάξω SLI σύστημα .

Χα , όχι παίζουμε

Δημοσ.

Γεια σου φίλε nik7!

Είναι δύσκολη η αγορά με τις agp και ειρωνική επειδη το ιδιο μοντέλο σε pciex μπορει να έχει 70Ε φθηνότερα... μια ati saphire x800gto agp apo zero1 eshop η οποία έχει 180Ε (εχει κλειδωμενα pp αλλα θέλει πολυ ψάξιμο) .. Μετά πας στα 220 που είναι πάρα πολύ καλή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510431.. Και αυτή έχει κλειδωμένα pipelines που αν ψαχτεις ισως τα ξεκλειδώσεις...

Εγώ έχω την πρώτη από τις δύο και θέλω να έχεις υπόψη αν την αγοράσεις ότι θα πρέπει να αλλάξεις το συστημα ψύξης επειδη ανεβάζει 85αρια για πλάκα

Δημοσ.

Φιλε σημερa αγορασα την Χ1800XL 199euro

απο το multirama ειχα παει να παρω την 1800gto

νομιζω πως ειναι πολυ καλη με 16pipes kai 256bit

Δημοσ.

Φιλε σημερa αγορασα την Χ1800XL 199euro

απο το multirama ειχα παει να παρω την 1800gto

νομιζω πως ειναι πολυ καλη με 16pipes kai 256bit

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...