TheDark Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Katarxas ena kalispera sto forum tou insomnia to opoio parakoloutho xronia tora kai ena sorry ek ton proteron gia ta greeklish mou... O logos pou grafo einai gia na sas metafero tin empeiria mou apo tous ****** tis tellas.... Exoyme kai leme... I kanoniki sindesi tilefonou pou exo, einai apo ton OTE xronia tora , opos episis kai i DSL pou exo apo tin OTENET apo ton perasmeno dekembrio.. Episis, prin 3 i parapano xronia, otan eixe protobgei i tellas eixame balei kai tin epilogi an theloume na pernoume tilefono meso tou 1738 (tis tellas diladi) kai na erxete tote mono kai an to xrisimopoioume logariasmos tis tellas, alla panta to tilefono kanonika einai ston ote.. Me to pou gurisa apo diakopes, to perasmeno sabbato diladi, eixa sto miallo mou na pao kai na zitiso apo ton OTE - OTENET meiosi stin timi pou plirono stin DSL mias kai oi times exoun pesei poly kai ego akoma plirono gia mia 384 sxedon 70 euros to dimino..... Etsi loipon simera to proi pige o pateras mou ston topiko ote gia eksoflisi logariasmou kai gia na zitisei tin allagi tis timis i tis sindesis tis DSL... I kyria pou ton eksipiretise tou eipe oti ontos isxiei kai pos mporoume na exoume 512 me 25 euro to mina kai eno pigan na proxorisoun tin diadikasia, irthe i keramida...... I kyria eide ston ipologisti pos iparxei apo tin Tellas aitisi proepilogis forea apo emas(!!!!!!!!!!!!?!?!?!!?!!!!?!) kai pos etsi den mporei na proxorisei i diadikasia!!!! Amesos fysika koufathike o pateras mou kai ego pou me pire tilefono afou oxi aitisi, alla oute kammia epikoinonia den ipirkse me tin tellas apo toulaxiston ton ioulio....!!!!!!! Milame ta eida ola!!! H TEllas se olo tis to megaleio...... Moni tis kanei aitiseis gia tous sindromites tis XORIS NA ROTISEI KANENAN!!! Amesos pire o pateras til to 13800 opou mia mystiria tilefonitria tou eipe ta typika "den ksero ego pos egine klp" kai pos episis ekeini tin stigmi to sistima eixe blabi kai den mporouse na dei ti ginetai me ton logariasmo mas..... Afou ton diabebaiose pos molis ftiaxtei to problima tha epikoinonisoun mazi mas ekleisan to til... Loipon i ora einai 12, fysika kaneis apo tin $#%$#^% Tellas den exei epikoinonisei mazi mas (ki oute elpizo, apo tetoious...) exo parei ego alla 3 tilefona sto 13800 perimenontas ekastos apo 7-10 lepta xoris na bgei kaneis ("oloi oi tilefonites einai apasxolimenoi" .... :twisted: :evil: :evil: :evil: - stadar 1 to polu 2 atoma tha xoune oi kseftiles)..... Apotelesma?? Iparxei mia ouranokatebati aitisi stin tellas, den mporo na meioso tin dsl me ton ote oso iparxei auti kai KYRIOS , H $#^%#%$^ THS TELLAS.... Bebaia den exo skopo na kathiso etsi, afou apo aurio tha ksekiniso diadikasies gia diakopi simbolaiou entelos me tin tellas, mono pou fobamai pos tha argiso na ksemplekso me autous tous $^%#$^^# mexri na baloun mpros tis diadikasies... Ta parapano ta grafo pros gnosi kai simmorfosi se osous exoyn logariasmous stin Tellas gia kabatza , eno exo skopo na steilo kai mail sto PC Master gia to thema alla kai na paro to In.Ka. an kai apo kei den nomizo na bgei tipote... mono kai mono gia na kseftilistoun teleios.... Thanx gia to xoro magkes...
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εχμ...καλά όλα αυτά αλλά ένα part ακούγεται/είναι περίεργο. Τι εννοείς να "μειώσεις" την τιμή του DSL στον πΟΤΕ ? Ο πΟΤΕ όταν ρίχνει τις τιμές της ADSL Πρόσβασης ( ADSL Access ) τις ρίχνει αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές.
thes1os Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δεν δουλεύει το alt + shift ε; Προφανώς δε, αν υπήρχε αίτηση προεπιλογής φορέα απο την ΤΕΛΛΑΣ θα λαμβάνατε λογαριασμό κάθε δίμηνο απο την ΤΕΛΛΑΣ και ο λογαριασμός του ΟΤΕ θα έγραφε μηδενικές τυηλεφωνικές κλήσεις. Αυτό δεν το είχες προσέξει τόσα χρόνια ή 'εγινε τώρα στο τέλος? Απο την άλλη έχω και εγώ πέσει θύμα της ΤΕΛΛΑΣ. Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε ότι γουστάρουν και δεν ισχύει τίποτα. Εγώ έβαλα τελλας για ένα δίμηνο (απατεωνιές με δήθεν δύο ώρες χρόνο ομιλίας, που στην ουσία ήταν 1 ώρα, που η χρέωση γινόταν ανα λεπτό κλπ κλπ κλπ που να τα λέω τώρα, που σε έστελναν ένα χαρτί για να πείς αν θέλεις αναγνώριση για τα κινητά που καλείς - να φαίνεται δηλ ποιός είσαι που καλείς στο κινητό - πράγμα το οποίο το χρεώνανε 1.5 ευρώ ΧΩΡΙΣ να το λένε αν δεν ρώταγες επι τούτου και άλλα διάφορα τέτοια...) Το έκοψα (είπα να μου το κόψουν ...τον λογαριασμό τελλας εννοώ) αμέσως μόλις έλαβα τον πρώτο λογαριασμό. Τον δεύτερο που έλαβα απο την τελλάς δεν είχα καθόλου έκπτωση για τον δωρεάν χρόνο (έστω αυτά τα 30 λεπτά αστικών που τελικά κατέληξαν να είναι απο ...2 ώρες) γιατί λεει "αφού κάνατε αίτηση διακοπής τότε δεν ισχύει ο δωρεάν χρόνος!!!" ΧΩΡΙΣ ούτε αυτό να μου το έχουνε πεί!!!!! Και στο κάτω κάτω ή παύεις να μου παρέχεις την υπηρεσία ή δεν παύεις. όχι μόνο σε αυτά που με συμφέρουν. ΤΕΛΙΚΑ: ΔΕΝ τους πληρώνω τον τελευταίο κωλολογαριασμό που μου στείλανε (16 ευρώ είναι μόνο) και ας μου κάνουν μύνηση και ας με πάνε δικαστήριο να δούμε εκέι ποιός είναι τι θύμα, ποιός είναι θύμα παραπλανητικής ενημέρωσης κλπ... ----> Ψάξε τον νόμο που υπάρχει για αυτά.Αν έχεις δίκιο μην πληρώνεις.
tdm900 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Βάλτε και από μένα ένα μεγάλο πλην στην Tellas. Πέρισυ, μετά από ένα χρόνο περίπου που τη χρησιμοποιούσα έκανα αίτηση διακοπής και εξώφληση. Τον Ιούνιο που μας πέρασε (ένα χρόνο μετά δηλαδή) με παίρνουν τηλ και μου λένε ότι χρωστάω περίπου 30 ευρώ. Με τα πολλά μου εξήγησαν ότι η διακοπή έγινε 10 μήνες μετά την αίτηση που τους υπέβαλλα (!!!!!!!!) και αυτά τα χρήματα ήταν τα πάγια 10 μηνών που δεν χρησιμοποιούσα τις υπηρεσίες τους !!! (είχα πριν πάγιο 3 ευρώ το μήνα για ένα πρόγραμμα αστικών κλήσεων). Καταλαβαίνετε τι έγινε μετά, καταλαβαίνετε και για τι εταιρεία μιλάμε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Προσέξτε τις εκφράσεις σας. Λέξεις όπως απατεώνες, ξεφτίλες κλπ δεν είναι αρμόζουσες και θα διαγράφονται. Αν συνεχιστεί το ίδιο ύφος, θα ληφθούν άλλα μέτρα...
MTS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Το οτι στην tellas πανε να βγαλουνε απο τη μυγα ξυγκι εχει γινει ποια βουκινο, το ξερει και η κουτση Μαρια. Ειδικα στο θεμα σταθερης τηλεφωνιας... μακρυα! Ενας φιλος μου ειχε κανει προεπιλογη, και μετα απο αιτηση διακοπης, αναγκαστηκε να βαλει δικηγορο για να του διακοψουνε τελικα... Αν και εχω tellas adsl, ειδικα για τηλεφωνο...μακρυα μαγκες
TheDark Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Billpeppas OTENET i adsl mou einai aoristou xronou kai DEN allazei automata, ston OTE eipan ston patera mou oti emeis to zitame ( allo ki auto... ).. thes1os oxi den ipirxe pote proepilogi kai panta mono me 1738 pairname ki auto spania meta apo ton proto kairo.. diladi logariasmo tellas pairname MONO otan xrisimopoiousame to 1738.. loipon ta neotera.. pira molis prin stin tellas kai epitelous mou apantise mia tilefonitria kai mou eipe pos tha ginei aitima akirosis tis proepilogis forea kai tha stalei ston ote alla prepei na perasoun 10 ergasimes gia na arthei.. Oson afora to POS egine i proepilogi mou eipe pos oute ki autoi kseroun kai "tha ereunisoun to thema " (diladi xairetismata....les kai den kseroume ti kanoun..) ... Tora perimeno na perasoun dio bdomadoules na pane ola kala elpizo kai na pame ston OTE na doume ti apegine.. an ola pane kala (eimai periergos...) molis figei i $%#$ proepilogi, tha anebaso tin dsl kai amesos kapaki tha kano mia poly oraia aitisi diakopis stin tellas .. p.s. Einai gnosto pos stin xora pou zoume tis lamogias OLES oi etairies ta kanoun, opote to oti brizo tin tellas den simainei oti epikroto ton OTE px. mias kai ston OTE eixa 5 xronia aoristou dial-up, piga kapaki DSL kai parolaauta to customer care tous einai athlio... diladi to oti ego plirono 35 tin 384 eno oloi oi alloi tin plironoun 25 kai an den to psakso kanoun tous psofious korious einai ki auto i alli opsi tou nomismatos.. Apla, i tellas stin sigkekrimeni periptosi IPEREBH KATA POLY ta oria ....ma para poly ..
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Billpeppas OTENET i adsl mou einai aoristou xronou kai DEN allazei automata, ston OTE eipan ston patera mou oti emeis to zitame ( allo ki auto... ).. Περίμενε τώρα γιατί μπλέξαμε την βούρτσα με την άλλη... Εφόσον λες ότι έχεις αορίστου χρόνου συνδρομή με την πOTENET, σημαίνει ότι έχεις και ξεχωριστά ( εγω το λέω..."κανονικά" ) {γραμμή} ADSL Access [ ADSL Πρόσβαση όπως το ονομάζει ο πΟΤΕ ]. Πράγμα που σημαίνει ότι κάθε δίμηνο στον λογαριασμό του πΟΤΕ πληρώνεις και xx ποσό για γραμμή xxx/xxx kbps και ξεχωριστά κάθε δίμηνο σε άλλον λογαριασμό της πOTENET την συνδρομή xxx/xxx kbps internet. Ωραία...ως εδώ. Όταν ο πΟΤΕ κάνει μείωση στις τιμές της ADSL Access, τις εφαρμόζει σε όλους τους συνδρομητές που έχουν ADSL Access από αυτόν. Από την άλλη πλευρά ( λογικά, μιας και εγω ποτέ δεν είχα σχέση με την πOTENET ) εφόσον έχεις αορίστου χρόνου συνδρομή Internet @ πOTENET, και αυτή όταν μειώνει τις τιμές τις στα πακέτα αορίστου χρόνου, και εκεί σου μειώνεται αυτομάτως. Άρα τι εξυπνάδα αμόλυσε ο υπάλληλος του πOTE-Shop στον πατέρα σου ? Να κύριε, θα σας κάνουμε πιο φτηνό το internet... Κόψτε την πOTENET συνδρομή σας, κόψτε την ADSL Access που έχετε τώρα, και πάρτε το... OTE Conn-X να σας βγαίνει και πιο φτηνά [ και να σας εγκλωβίσουμε και στο δικό μας δίκτυο, και να σου δεσμεύσουμε την γραμμή να μην μπορείς να πας έτσι εύκολα σε άλλον provider ]. P.S. Ακόμα και να έχεις προεπιλογή φορέα την Tellas στις τηλεφωνικές κλήσεις, αυτό δεν σε εμποδίζει από το να πας σε ένα προπληρωμένο πακέτο DSL ή άλλη κανονική συνδρομή ADSL + ADSL Access from pOTE.
jimaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Προσέξτε τις εκφράσεις σας. Λέξεις όπως απατεώνες' date=' ξεφτίλες[/i'] κλπ δεν είναι αρμόζουσες και θα διαγράφονται. Αν συνεχιστεί το ίδιο ύφος, θα ληφθούν άλλα μέτρα... Super Moderator δίκιο έχεις αλλά όταν γίνονται τέτοια παρατράγουδα απο εταιρείες οι οποίες δεν σεβονται τον πελάτη και κοιτάνε πώς να του τα πάρουν χωρίς να προσφέρουν καλή ποιότητα υπηρεσιών τότε κάπου και εμείς έχουμε δίκιο γιατί είμαστε αγανακτισμένοι...... Φιλικά....
TheDark Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 billpeppas an sou po oti kai esi me mperdepses perissotero :PP tha to pistepseis??? Tin dsl tin exo eksarxis aoristou xronou kai tin eixa parei me to paketo conn-x , otan erxetai o logariasmos pantos pano leei oson afora tin dsl tin anafereis ondsl... Auto gia access pantos den exo idea.. PAntos o OTE se emena DEN exei kanei kammia anaprosarmogi, teleutaios logariasmos plirosa kanonika ~35 to mina = sxedon 70... apo auto ksekinise kai i oli parapano diadikasia/peripeteia... Telos panton.. en anamoni ton 10 imeron gia na doume pos tha kilisei i douleia....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Super Moderator δίκιο έχεις αλλά όταν γίνονται τέτοια παρατράγουδα απο εταιρείες οι οποίες δεν σεβονται τον πελάτη και κοιτάνε πώς να του τα πάρουν χωρίς να προσφέρουν καλή ποιότητα υπηρεσιών τότε κάπου και εμείς έχουμε δίκιο γιατί είμαστε αγανακτισμένοι...... Φιλικά.... Η αγανάκτηση, ο θυμός, ο εκνευρισμός ενδεχομένως να είναι δικαιολογημένα. Οι ύβρεις όχι. Εκτός της άσχημης εικόνας, δημιουργούν και προβλήματα στο forum.
gherudos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 φίλε μου ο ΠΟΤΕ σου πουλάει παραμύθια.'Εχω προεπιλογή φορέα την TELLAS εδώ και κάτι χρόνια,είχα και μια σύνδεση 384 με otenet και απλά με ένα fax μου την αναβάθμισαν σε 512 χωρίς διαδικασίες.Μήπως ο πατέρας σου δεν κατάλαβε καλά;
platongr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τι σχέση έχει η προεπιλογή για τα τηλέφωνα με την DSL ???? Εγώ έχω προεπιλογή Cosmoline, DSL κανονικά από τον OTE και συνδρομή από Forthnet. Tι τους νοιάζει από που παίρνω εγώ τηλέφωνα ????? Περίεργα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.