Προς το περιεχόμενο

Πλήρης απόκρυψη μηνυμάτων κάποιου χρήστη. Γίνεται;

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια αποριούλα, αν και το έψαξα και φαντάζομαι δεν γίνεται. Ξέρω την επιλογή Λίστα αποκλεισμένων χρηστών, και το έχω κάνει. Αλλά έτσι εμφανίζεται ό,τι έχει ποστάρει, απλά είναι κρυμμένο και υπάρχει επιλογή "Εμφάνιση μηνύματος". Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται ΚΑΘΟΛΟΥ τα μηνύματά του, σαν να μην υπάρχει; Δηλαδή, υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή σ' αυτήν την έκδοση της vBulletin και απλά είναι απενεργοποιημένη, ή δεν υπάρχει καν;

Δημοσ.

α ρε konnak... "να μην εμφανίζονται ΚΑΘΟΛΟΥ τα μηνύματά του, σαν να μην υπάρχει"

τι καλά που θα'τανε... εχω μια μικρή σχετική λίστα στο μυαλό μου :)

απτην άλλη βέβαια είναι μια καθημερινή ευκαιρία να ασκήσουμε τα νευρα μας και τις αντοχές μας :D

Δημοσ.
Μια αποριούλα, αν και το έψαξα και φαντάζομαι δεν γίνεται. Ξέρω την επιλογή Λίστα αποκλεισμένων χρηστών, και το έχω κάνει. Αλλά έτσι εμφανίζεται ό,τι έχει ποστάρει, απλά είναι κρυμμένο και υπάρχει επιλογή "Εμφάνιση μηνύματος". Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται ΚΑΘΟΛΟΥ τα μηνύματά του, σαν να μην υπάρχει; Δηλαδή, υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή σ' αυτήν την έκδοση της vBulletin και απλά είναι απενεργοποιημένη, ή δεν υπάρχει καν;

θες να με αφήσεις χωρίς δουλειά???XAXAXA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...