Προς το περιεχόμενο

Συγκριση μεταξυ pentium D 945-Conroe 6300

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω έναν Pentium 4 630 3GHz. Αξίζει να πάω σε Core 2 Duo; Θα έχει μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις;

Ξερω εγω τι λες αξιζει? :twisted:

67462.jpg

Και οχι τπτ extreme ψυκτρες ή υδροψυξη, την μαμα της intel στις 1800rpm και δυο 12αρια στις 1200, ο θορυβος ειναι πολυ περιορισμενος.

Μεχρι τα 2.5-2.6, εχω on την επιλογη silent που σημαινει ο ανεμιστηρας της cpu και τα 12αρια του κουτιου δουλευουν στις 800rpm κατι που πρακτικα ειναι αθορυβο.

Μετα πρεπει να βγαλετε και τους σκληρους αν θελετε να κοψετε και αλλο ηχο. :mrgreen:

Δημοσ.

Τα διάφορα benchmarks λογικό είναι να δειχνουν μεγάλη διαφορά. Εννοούσα αν με τον Core 2 Duo μπορώ να δω τόσο μεγάλη πρακτική διαφορά σε διάφορες εφαρμογές (επεξεργασία βίντεο, μουσικής, παιχνίδια). Εξάλλου και ο Pentium 4 630 είναι ακόμα αρκετά δυνατός για να τον γονατίσει οποιαδήποτε εφαρμογή μέσου χρήστη.

Δημοσ.
Τα διάφορα benchmarks λογικό είναι να δειχνουν μεγάλη διαφορά. Εννοούσα αν με τον Core 2 Duo μπορώ να δω τόσο μεγάλη πρακτική διαφορά σε διάφορες εφαρμογές (επεξεργασία βίντεο, μουσικής, παιχνίδια). Εξάλλου και ο Pentium 4 630 είναι ακόμα αρκετά δυνατός για να τον γονατίσει οποιαδήποτε εφαρμογή μέσου χρήστη.

Να υπολογιζεις αν κανει περιπου 2 ωρες για να συμπιεσει μια ταινια o 630, o Ε6300@3150 θα κανει το πολυ 35 λεπτα.

Εdit και σε λιγο καιρο θα βγουνε και οι core 2 quadro που θα κανουν κατω απο 20 λεπτα.

Μια συγκριση Ε6400 vs P4 630 και οχι μονο.

433-457-177.png

Βασικα εδω μπορεις να κανεις οτι συγκριση θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...