Προς το περιεχόμενο

To Hackάρανε; πάει;;;;

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Spooker, που εισαι ρε μαν??? τι επαθες σε επιασε λαμεριαση;;;;

εχει μεσολαβησει κατι στα 5-6 χρονια που εχω να σε δω; αποτι βλεπω απτις φωτο ιδιος εισαι ρε π^^^^τη δεν εχεις αλλαξει καθολου!

χαχα

στειλε μου κανα ΡΜ να τα πουμε

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eσυ νιωθεις λιγο αποκληρος .

Εγω τι να πω που εχω αρχισει να νιωθω Δρ Τζεκυλ & Μρ Χαϋντ ?

Την μια φορα χακαρω εν αγνοια μου ενα φορουμ .

Την αλλη floodαρω σε απελπιστικο βαθμο ενα ολοκληρο section την ωρα που κοιμομουν ..

Την τριτη φορα τι θα κανω αραγε ?

Edit . Αστο Λουσι . Οι ιδεες που εχεις , κατι μου λεει οτι δεν κανουν οχι για 18+ αλλα ουτε για 50+ .. , αν κ σαν δρ τζεκυλ ποιος ξερει για τι ειμαι ικανη ..

Δημοσ.

Ελαβα και εγω ειδοποιηση σημερα το πρωι, οτι ο lucifer εκανε post σε ενα thread που ειχα ανοιξει πριν 1-2 βδομαδες. Παταω το link, με βγαζει στο σωστο thread αλλα δεν ειχε γινει κανενα post φυσικα.

Μονο στην ειδοποιηση υπηρχαν μερικα URLs με φωτογραφιες απο κ*λοδαχτυλα. :-D

Δημοσ.

ναι το ξερω. και εγω postara σε καποιο post αλλα η απαντηση μου δεν εμφανιστηκε ποτε...

ποιοι αμυαλοι τα κανουν αυτα. το βρισκουν εξυπνο & αστειο?

Δημοσ.

Εμένα πάντως δε μου φαίνεται καθόλου αστείο να παίρνουν τον έλεγχο του account μου και να ποστάρουν ό,τι θέλουν.Αυτό έκανε χθες ο αξιότιμος spooker.Συγγνώμη Lucifer αλλά αυτό πια ξεπερνάει κάθε όριο.....:evil: :evil:

Δημοσ.
Εμένα πάντως δε μου φαίνεται καθόλου αστείο να παίρνουν τον έλεγχο του account μου και να ποστάρουν ό,τι θέλουν.Αυτό έκανε χθες ο αξιότιμος spooker.Συγγνώμη Lucifer αλλά αυτό πια ξεπερνάει κάθε όριο.....:evil: :evil:

Κανενός το account δεν διατρέχει απολύτως κανέναν κίνδυνο αν δεν γνωρίζει κανείς τον κωδικό πρόσβασης αυτού. blink.gif

Τα accounts που έκανε χθες ο SPOOKER ήταν fake χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες που θα μπορούσαν να ξεγελάσουν τους ανυποψίαστους. Το εξήγησαν και πιο πάνω τα παιδιά. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν είναι δυνατό να αποκλείσουμε 100% το abuse. blink.gif

Όλοι οι mods και ο admin κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να προσταυτεύσουν το forum και τα μέλη αυτού.

Το πρόβλημα με τον SPOOKER υπάρχει από όταν το insomnia.gr είχε 1000 μέλη και όμως επιβίωσε. Δεν πρόκειτε να πάθει κανείς απολύτως τίποτα, σε διαβεβαιώ. blink.gif

Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο όταν γίνονται τέτοια posts, πόσο μάλλον για τους υπέυθυνους.

Λίγη υπομονή και κατανόηση χρειάζεται από μέρους σας και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, κάθε ανάλογο abuse θα αποτελεί παρελθόν. blink.gif

Δημοσ.
Κανενός το account δεν διατρέχει απολύτως κανέναν κίνδυνο αν δεν γνωρίζει κανείς τον κωδικό πρόσβασης αυτού. blink.gif

Τα accounts που έκανε χθες ο SPOOKER ήταν fake χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες που θα μπορούσαν να ξεγελάσουν τους ανυποψίαστους. Το εξήγησαν και πιο πάνω τα παιδιά. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν είναι δυνατό να αποκλείσουμε 100% το abuse. blink.gif

Όλοι οι mods και ο admin κάνουν ό' date='τι είναι δυνατό για να προσταυτεύσουν το forum και τα μέλη αυτού.

Το πρόβλημα με τον SPOOKER υπάρχει από όταν το insomnia.gr είχε 1000 μέλη και όμως επιβίωσε. Δεν πρόκειτε να πάθει κανείς απολύτως τίποτα, σε διαβεβαιώ. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο όταν γίνονται τέτοια posts, πόσο μάλλον για τους υπέυθυνους.

Λίγη υπομονή και κατανόηση χρειάζεται από μέρους σας και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, κάθε ανάλογο abuse θα αποτελεί παρελθόν. blink.gif

We have faith in you!!!!!!!:-D

Δημοσ.
Το πρόβλημα με τον SPOOKER υπάρχει από όταν το insomnia.gr είχε 1000 μέλη και όμως επιβίωσε

Σύμφωνοι,αλλά γιατί συνεχίζει να υφίσταται και το πρόβλημα ακόμα??Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για αποκλεισμό της ip?Τώρα θα μου πεις ότι μπαίνει από δυναμική ip......Κάτι να κάνετε με dns και host δε γίνεται????Συγγνώμη που μιλάω έτσι,αλλά έχει καταντήσει πολύ κουραστικό...........

Δημοσ.

Μάλλον θα πρέπει να τον παίξετε man to man, αφού η ζώνη δεν δείχνει να αποδίδει :lol:.

Δηλαδή, να έχετε συνεχώς έναν mod να είναι ελεγκτής της κίνησης του φόρουμ. Φαντάζομαι βέβαια ότι την ώρα 4 με 7 τα ξημερώματα είναι λίγο δύσκολο (γι' αυτό και γίνονται τότε οι επιθέσεις).

You are at war with terrorism...:-D

Δημοσ.
Aν ίσχυε ακόμα το LiMIT των 5 posts/day, τώρα θα είχες σπαταλήσει ήδη δύο ξέρεις... :P

Δε βλέπω το λόγο να βγάζεις την κακία σου εδώ μέσα....Τέλος πάντων.....

Δημοσ.
Σύμφωνοι,αλλά γιατί συνεχίζει να υφίσταται και το πρόβλημα ακόμα??Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για αποκλεισμό της ip?Τώρα θα μου πεις ότι μπαίνει απο δυναμική ip......Κάτι να κάνετε με dns και host δε γίνεται????Συγγνώμη που μιλάω έτσι,αλλά έχει καταντήσει πολύ κουραστικό...........
nontas αυτά που λες δε γίνονται...

και δε νομίζω ότι έχει καταντήσει πια τόσο κουραστικό.. απλά όποτε του σηκωθεί του βλάκα ή φάει καμμια φάπα παραπάνω ή τον φτύσει καμμια γκόμενα ξεσπάει στο insomnia που είναι εξασφαλισμένος πίσω από μια οθόνη.. αυτά είναι παράσιτα της κοινωνίας και είναι λογικό να εισβάλλουν οπουδήποτε συγκεντρώνονται άνθρωποι (έστω και σε ένα διαδικτυακό φόρουμ)

εντάξει, δεστο απτην αστεία πλευρά, δεν έπαθες και τπτ στη τελική, άλλοι τρέχαν να μαζέψουν τα κωλοδάχτυλα :mrgreen::-D

Δημοσ.
nontas αυτά που λες δε γίνονται...

και δε νομίζω ότι έχει καταντήσει πια τόσο κουραστικό.. απλά όποτε του σηκωθεί του βλάκα ή φάει καμμια φάπα παραπάνω ή τον φτύσει καμμια γκόμενα ξεσπάει στο insomnia που είναι εξασφαλισμένος πίσω από μια οθόνη.. αυτά είναι παράσιτα της κοινωνίας και είναι λογικό να εισβάλλουν οπουδήποτε συγκεντρώνονται άνθρωποι (έστω και σε ένα διαδικτυακό φόρουμ)

εντάξει' date=' δεστο απτην αστεία πλευρά, δεν έπαθες και τπτ στη τελική, άλλοι τρέχαν να μαζέψουν τα κωλοδάχτυλα :mrgreen::-D[/quote']

Δε γίνονται???Τέλος πάντων,όντως άλλος ταλαιπωριόταν σήμερα να μαζέψει τις βλακείες του spooker.Οπότε για μένα έληξε το θέμα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...