Προς το περιεχόμενο

L204wt-bf


popolaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες την καλημερα μου.

ενδιαφερομαι για την παρακατω οθονη. θα ηθελα να μου πειτε γνωμες , συν και πλην που βλεπετε , καθως και εναλλακτικες λυσεις στην ιδια τιμη (με αιτιολογια ομως).

 

http://e-acorn.com/view_product.php?productid=5602&idcat=1&idsubcat=47&idsubsubcat=-1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω να σου πω 2 λεπτομέρειες:

 

1) Οι 20άρες wide είναι πιο κοντές ως προς το ύψος από τις τετράγωνες 19άρες γιατί όλες τις ίντσες τις κερδίζουν σε εύρος. Αν π.χ. πας να διαβάσεις ένα κείμενο Α4 τότε θα έχεις λιγότερο ύψος και θα πρέπει να σκρολάρεις περισσότερο.

 

2) Εγώ προσωπικά δε θα έδινα cent για TN Panel!! Μιλάμε για το πιο παρωχημένο πάνελ και η δικαιολογία που είχε ότι είναι το μόνο γρήγορο, δεν ισχύει πλέον. Είναι χαλαρά όμως το πιο ελεεινό στην απεικόνιση του μαύρου και με τις μικρότερες γωνίες θέασης.

 

Αν ήμουν στη θέση σου θα κοίταγα για οθόνη μεταξύ αυτών των εταιριών: EIZO, SAMSUNG, NEC, PHILIPS. Η σειρά που τα έχω βάλει είναι και η σειρά προτίμησής μου.

SAMSUNG και PHILIPS είναι κατασκευαστές panel. Εσύ αν ήσουν βιοτέχνης και παράλληλα έμπορος θα έδινες στους άλλους εμπόρους τα καλύτερα κομμάτια σου ή θα τα κράταγες για να έχεις εσύ ένα καλό όνομα; Απλά να σε πονηρέψω λίγο...

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν θα κοίταγα τη φτηνή σειρά Μ της EIZO.

Και φυσικά ισχύει ο γνωστός νόμος: Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδες την καλημερα μου.

ενδιαφερομαι για την παρακατω οθονη. θα ηθελα να μου πειτε γνωμες ' date=' συν και πλην που βλεπετε , καθως και εναλλακτικες λυσεις στην ιδια τιμη (με αιτιολογια ομως).

 

http://e-acorn.com/view_product.php?productid=5602&idcat=1&idsubcat=47&idsubsubcat=-1[/quote']

Εχω το προηγούμενο μοντέλο (L203wt), από το οποίο έχω μείνει ικανοποιημένος, έχω δει ταινίες, όπως, "Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν" στην απόβαση και έχω παίξει παιχνίδια, όπως, "Need for speed: MW", FEAR, PES5 και άλλα παιχνίδια, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αλλά την πήρα πιο ακριβά από ότι βρήκες την L204wt, κοντά στα 500Ευρώ, και δεν έχει 0 πίξελ εγγύηση, όπως τα μικρότερα μοντέλα της LG, σε μένα ευτυχώς δεν είχε κανένα καμένο πίξελ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω το προηγούμενο μοντέλο (L203wt)' date=' από το οποίο έχω μείνει ικανοποιημένος, έχω δει ταινίες, όπως, "Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν" στην απόβαση και έχω παίξει παιχνίδια, όπως, "Need for speed: MW", FEAR, PES5 και άλλα παιχνίδια, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αλλά την πήρα πιο ακριβά από ότι βρήκες την L204wt, κοντά στα 500Ευρώ, και δεν έχει 0 πίξελ εγγύηση, όπως τα μικρότερα μοντέλα της LG, σε μένα ευτυχώς δεν είχε κανένα καμένο πίξελ.[/quote']

 

Μπορείς να σχολιάσεις πώς είναι από γωνίες θέασης, και ειδικά ως προς το κάθετο άξονα? Και επίσης από χρώματα? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω καμία σε κατάστημα για να δω με τα μάτια μου πώς παίζει...

 

Πάντως για την L204 (για την οποία μάλλον πάω και εγώ, αφού είναι σε τρομερά καλή τιμή για μια αξιοπρεπή 20" wide) έχω ακούσει ότι έχει πάρα πολύ καλό μαύρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Πάντως για την L204 (για την οποία μάλλον πάω και εγώ' date=' αφού είναι σε τρομερά καλή τιμή για μια αξιοπρεπή 20" wide) [b']έχω ακούσει ότι έχει πάρα πολύ καλό μαύρο[/b].

 

Χωρις να εχω δει τη συγκεκριμενη οθονη,

νομιζω πολύ καλο μαυρο και TN panel δεν πανε μαζι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρις να εχω δει τη συγκεκριμενη οθονη' date='

νομιζω πολύ καλο μαυρο και TN panel δεν πανε μαζι...[/quote']

 

Λογικά ναι, αλλά μάλλον από ότι λένε σε διάφορα φόρουμ, πρέπει να το έχουν εξελίξει το ΤΝ panel που έχουν τα νέα μοντέλα και έτσι μάλλον εξηγούνται και η απόδοση του μαύρου αλλά και οι βελτιωμένες γωνίες θέασης.

Τώρα ότι και να λέμε, αν δεν το δει με τα μάτια του ο καθένας, απλά μιλάμε θεωρητικά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...