Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Otenet ADSL στα Χανιά...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε ποιο site μπορώ να ζητήσω την υποβάθμιση της γραμμής μου μετά την αναβάθμιση? Καλύτερα 384 κ 40K/sec παρά 768 κ 22K/sec (maximum!! και ποτε ποτε)

Δημοσ.

Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Όσο δεν με νοιάζει για τον 2πλασιασμό της γραμμής, καλύτερα πριν που πιάναμε 40,5 με την 384 παρά τώρα με 25kb της 768 στην καλύτερη περίπτωση. Οι κύριοι του ΟΤΕ δεν έχουν καταλάβει ότι προσφέρουν συγκεκριμένες υπηρεσίες και εμείς πληρώνουμε για αυτές και ΟΧΙ για άλλες. Να μου το πούνε αν είναι, να βάλω πάλι το V.92 μοντεμάκι μου και να μην κοροϊδευόμαστε άλλο. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Δημοσ.

Den to katalavaino auto... "Anamenomeno einai" kai "tha prepei na perasei kanenas minas gia na strosoun ta pramata". Kainourgia texnologia efarmozoun ston OTE kai den mporoun na tin kanoun na doulepsei??? To idi yparxon diktyo xrisimopoioun, tis idies grammes, ta idia DSLAM. Ti exei allaksei toso poli oste na yparxoun autes oi adikaiologites KAFRILES, nai gia kafriles milame pleon, kai na sernontai ta panta?? Diplasiasmo kanoun, ektos kai an einai toooooooosoo axristoi ekei mesa. E re ksylo pou tous xreiazetai... En to metaksi oso tha synexizoun na sernontai oi grammes kai oi syndeseis mas pou plironoume, ennoeitai oti tha tis plironoume kanonika san na min symbainei tipota e??? (pou eixa ti dieythinsi tou typa pou poulaei to C4???)

Δημοσ.
αναμενομενο ειναι αυτο ρε παδια!πρεπει να περασει κανας μηνας για να στρωσουν τα πραγματα!

Εγώ άντε και να περιμένω κάνα μήνα μπας και φτιάξουν τα πράγματα, αλλά θα φτιάξουν ? ή θα συνεχίσουμε να κοροϊδευόμαστε.

Δημοσ.

Μόλις πήρα απάντηση στο email διαμαρτυρία μου προς τον ΟΤΕ. Μου λένε λοιπόν ότι αστάθεια θα υπάρχει μέχρι τέλος Νοεμβρίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι αυτό διότι, λέει, δεν αναβαθμίζεται όλο το κύκλωμα με τη μία...

Αρχίζω να αισθάνομαι δε ξέρω και 'γω πώς μ' αυτή την κατάσταση.........

Δημοσ.

Και κάτι άλλο πως ο ΟΤΕ λέει οτι θα υπάρχουν ασταθειες...αφου αρκετοι χρήστες που αναβαθμίστηκαν κατεβάσουν φυσιολογικά και σταθερα στις αναβαθμισμένες ταχύτητες?? Δεν ξέρω αν έχω δίκιο αλλά πιστευω πως εάν όντως κάψανε τα δύο dslam στο ακρωτήρι...τα αλλάξανε και δεν ξέρουν να τα ρυθμίσουν...ας κάνει ο καθένας ένα post με την περιοχή του και την ταχύτητα με την οποία κατεβάζει...μπορεί να βοηθήσει να βγάλουμε συμπεράσματα...να μου πεις τι θα κερδίσουμε ε?? Ο ΟΤΕ πΟΤΕ!!

Δημοσ.

Μόλις μου είπαν ότι τα Χωραφάκια έχουν αναβαθμιστεί... απο το πρωί μάλλον και κατεβάζουν κανονικά με 82kb/s η 768...

Δημοσ.

οτενετ 2 mbit στον Αγ. Ιωάννη,όταν πρωτό έβαλα 2mbit (αρχές Σεπτέμβρη)κατέβαζα με 230kb/s.μετά απο 2 μέρες ήταν εντελός ασταθές και μέχρι σήμερα είμαι απο 60 μέχρι 150 kb/s (ανεξαρτήτου ώρας)

Και εγώ ξέρω ότι μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα είμαστε έτσι χάλια...

υπομονή

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονο το φαινόμενο του bottleneck στη Κρήτη. Υπομονή μέχρι το μήνα που λένε τα παιδιά... αν και φοβάμαι πως θα πιάσουμε και Δεκέμβριο.

Δημοσ.

Σήμερα πάλι βρισκομαι εκεί που ήμουν πριν μια βδομάδα. Ούτε μια σελίδα δε μπορώ να δω. Ά, ρε ξεβράκωμα στη Δημοτική Αγορά που θέλετε και λιθοβολισμό.Τι τα ήθελαν όλα αυτά ? Που πας κυρά μου στη λαϊκή με το μικρό σου καλάθι ? Φτιάξτε τους server σας τα Dslam σας (λέμε τώρα) και κάντε 2πλασιασμούς και ότι άλλο θέλετε μετά. Χώρια που να ήξεραν και πως να τα κάνουν όλα αυτά, οι αδιάβαστοι. Όλοι οι άσχετοι, βυσματίες δουλεύουν, που δεν ξέρουν πως. Στην ΟΤΕνετ μάλιστα μου είχαν κάποτε πει για πρόβλημα που είχα (και ήταν του ΟΤΕ τελικά) να κάνω ξανά εγκατάσταση του ΙΕ. Ναι, δηλ. όλο το Service Pack 2 που είναι και ενσωματωμένος γιατί μεμονομένος δεν υπάρχει. Στη γιαγιά τους να τα λένε αυτά. Αλλά είπαμε, ΟΤΕς είναι αυτός.

Θαύμα θαύμα.

Δημοσ.

hecking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.78Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.59Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

στον αλικιανο στο μαγαζι με 2mbit ;)

xoxxxoxxooxoxo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...