punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραία. Και τώρα με αυτές τις πολιτισμένες αλληλοεξηγήσεις και την ευγενική συγνώμη της συνομιλήτριάς μας, τι θα έχουμε για να πλακωνόμαστε; Το καταστρέψατε το thread.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραία. Και τώρα με αυτές τις πολιτισμένες αλληλοεξηγήσεις και την ευγενική συγνώμη της συνομιλήτριάς μας, τι θα έχουμε για να πλακωνόμαστε; Το καταστρέψατε το thread. Συνήθως όλα τα thread κάποια στιγμή καταστρέφονται ή βαλτώνουν...
punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Συνήθως όλα τα thread κάποια στιγμή καταστρέφονται ή βαλτώνουν... E, τουλάχιστον αυτό έκλεισε πολιτισμένα. Αυτό εννοούσα.
tornado Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 εγω παντως εχω υποψη μου 2-3 πραγματακια.... 1. Με κλανιες δεν βαφονται αυγα. Αν καποιος θα επρεπε να ειναι αυστηρος στην ελλαδα αυτος επρεπενα ειναι ο ιδιος ο ελληνας και κατ επεκταση καποιος τριτος. Αν υποθεσουμε οτι αυτα που λεει ο αγγλος λιγο εως πολυ τα ξερουμε - τα ζουμε, τοτε εγω σαν κατοικος αυτης της χωρας πρεπει να πω τρις χειροτερα. Ο αγγλος φιλοι μου θα φυγει, θα γυρισει σπιτι του, εν ολιγεις χεστηκε... εμεις ομως θα μεινουμε εδω και αυτο θα επρεπε να ειναι το ζητουμενο. (προβληματισμοι που τους ειδα στο κειμενο του Punky) 2. ολοι μας ψαχνουμε δικαιολογιες για το τι σκατα συμβαινει εδω, και αναλογα ο καθενας μας υπερθεματιζει.... Οταν ερχονται οι εκλογες πως διαολο βρισκονται εκει μεσα τοσα εκατ. ψηφοι?? και τι σημαινει αυτο τελικα?? Οτι για τα παντα εδω στην ελλαδα ειθιστε να εχουμε αποψη μια μερα καθε τετραετια και εκει εξαντλουμε τα παντα γυρω απο την κριτικη μας - την αντιδραση μας κλπ κλπ.... Ομως εκτος απο αυτο υπαρχει μια καθημερινοτητα που σε αυτην αναλογα το προβλημα αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να λυθει η περιπτωση μας οπως οπως και οχι να εξαφανιστει σαν προβλημα τελειως..... πχ θελουμε αδεια για να χτισουμε σπιτι..... χωνουμε μιζα στην πολεδομια αντι να παλεψουμε να την παρουμε κανονικα κ.ο.κ. Θα σας πω μια περιπτωση που τουλαχιστον εγω ζω. Στην γειτονια μου, καπου στα μεσα του αυγουστου (οταν υπηρχαν λιγες χιλιαδες στην αθηνα) βαλανε σεμια ταρατσα παρανομα μια κεραια κιν. τηλεφωνιας. Καποιος το πηρε πρεφα και αμεσως κινητοποιησε τους κατοικους... ανελπιστα σε ενα καλεσμα στο δρομο που εγινε την Κυριακη μαζευτηκαν 150 ατομα και συζητησαμε το θεμα. Αποφασιστηκε οι κατοικοι να κινηθουν για να κατεβει η ψηστιερα που εχουν βαλει πανω απο το κεφαλι μας..... Το ανωθεν ειναι ενα παραδειγμα ενεργων πολιτων που δεν περιμενουν μονο απο την εξουσια να καθαρισει για παρτη τους αλλα παιρνουν την ζωη στα χερια τους... σημειωστε ομως οτι απο 2000 πχ ενδιαφερομενους μαζευτηκαν ελαχιστοι, αλλα τελικα απο αυτο που ονομαζουμε ενεργους πολιτες στην ελλαδα επειδη ειναι ειδος προς εξαφανιση τελικα και παλι καλα που βρεθηκαν τοσοι πολλοι.... καλημερα
Lomar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 @tornado awesomely great! Πραγματικά και ειλικρινή συγχαρητήρια αν πράγματι το κάνατε αυτό (κινητοποίηση πολιτών)!!! Ενεργοί πολίτες είναι το καλύτερο - εκτελεστικο - νομοθετικό - δικαστικό - της Δημοκρατίας! Κάποιος πολιτικός (ξένος) είπε κάποτε πως η δημοκρατία είναι το λιγότερο "δημοκρατικό" και φιλελεύθερο πολίτευμα που υπάρχει, διότι η πλειοψηφία μιας κοινωνίας αποφασίζει να δημιουργήσει μια κλίκα - συμβούλιο (κυβέρνηση δλδ) η οποία θα λαμβάνει τις αποφάσεις, και στο τέλος όταν όλα θα πάνε κατα διαόλου (που θα πάνε) να έχουν την αποκλειστική ευθύνη οι εκλεγμένοι και όχι αυτοί που τους επέλεξαν, με λίγα λόγια αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα, την ευθύνη δεν την έχουμε εμείς, οι πολίτες, αλλά η κυβέρνηση που ΕΜΕΙΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ! Την ουρά μας απέξω απʼόλα θέλουμε να έχουμε και να κατηγορούμε άλλους, προκειμένου να μην νοιώθουμε τύψεις για την αδιαφορία μας!
tornado Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Lomar, εχω βαρεθει ολους τους γκρινιαρηδες που τους φταινε τα παντα πλην του εαυτου τους. Εχω βαρεθει τους μεγαλοστομους που κανουν κυρηγματα και οταν τους λες, κοιτα τι συμβαινει εδω, το βλεπεις αυτο το κουτι??? θα σου βγαλει καρκινο και αυτος κανει πως δεν καταλαβαινει γιατι στην ουσια του λες, εβγα απο το σπιτι σου, παρατα το καναπε σου και αν θες να δεις ασπρη μερα πρεπει να ασχοληθεις εσυ και οχι αυτους που ψηφισες γιατι αυτοι εχουν αλλες δουλειες να κανουν.... Τελος εκτος απο παχια λογια και σκληρη κριτικη προς τριτους, αν ολοι μας ειμασταν ενεργοι πολιτες (και οχι τηλεορασοπληκτοι η της λυσης δια της αναθεσεως) θα ζουσαμε ολοι καλυτερα. Οσο για την φριτεζα που βαλανε στην ταρατσα απεναντι μου, ετσι για την ιστορια και στο παρον θρεντ, θα σας ενημερωσω για τα τελικα αποτελεσματα οταν αυτα προκυψουν.
manic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 μην ακουω μαλακιες για την ελλαδα ολο αυτα μας λενε πχ1 Ολυμπιακοι αγωνες?? που ομως χτηπησε η αλ καιντα?????????????????? σε αυτους τους φλορους πχ2 γιατι τοτε ερχονται στα νησακια μας και τα κανουν σαν τα μουτρα τους δηλαδη σαν τον κολο της μαιμους "ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ !" ΜΠΡΑΒΩ ΡΕ εξάρχεια
manic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Α και κατι αλλο οποιος δεν γουσταρει τους ελληνες να παει ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ και στην αγγλια με τους τσουστεδες να φοβουντε μεχρι και την λαλιμενη καποτα επειδη εχει κατι υγρο πανω ε αει στο διαολο εμεις δεν εχουμε ψυχολογους εχουμε φιλους εμεις δεν εχουμε ρολοι στο χερι εχουμε φραππε δεν ακουμε λαλακες ακουμε τον εαυτο μας ( για cnn ελεγα) αντε ρε και κατι ακομα εμεις δεν ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΝ αντε να μην πω (αποδιξει οτι ειναι βοδια ειναι η τv τους fearfactor bigbrather και αλλες μαλακιες που εχουν εφεβρει για να σκοτωνουν την ωρα τους ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ
PlaStiK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Α και κατι αλλο οποιος δεν γουσταρει τους ελληνες να παει ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ και στην αγγλια με τους τσουστεδες να φοβουντε μεχρι και την λαλιμενη καποτα επειδη εχει κατι υγρο πανω ε αει στο διαολο εμεις δεν εχουμε ψυχολογους εχουμε φιλους εμεις δεν εχουμε ρολοι στο χερι εχουμε φραππε δεν ακουμε λαλακες ακουμε τον εαυτο μας ( για cnn ελεγα) αντε ρε και κατι ακομα εμεις δεν ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΝ αντε να μην πω (αποδιξει οτι ειναι βοδια ειναι η τv τους fearfactor bigbrather και αλλες μαλακιες που εχουν εφεβρει για να σκοτωνουν την ωρα τους ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ Συνειδητοποιείς βέβαια οτι απο τη στιγμή που σκέφτηκες το γαμάτο σόφισμά σου μέχρι που το διαβάσαμε εμείς, μεσολάβησαν μια σειρά απο εφευρέσεις που σκέφτηκαν αυτά τα βόδια την ώρα που εμείς στήναμε τις ομπρέλες εξω απο το beach bar ο θόδωρας.
-nick- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Α και κατι αλλο οποιος δεν γουσταρει τους ελληνες να παει ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ και στην αγγλια με τους τσουστεδες να φοβουντε μεχρι και την λαλιμενη καποτα επειδη εχει κατι υγρο πανω ε αει στο διαολο εμεις δεν εχουμε ψυχολογους εχουμε φιλους εμεις δεν εχουμε ρολοι στο χερι εχουμε φραππε δεν ακουμε λαλακες ακουμε τον εαυτο μας ( για cnn ελεγα) αντε ρε και κατι ακομα εμεις δεν ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΝ αντε να μην πω (αποδιξει οτι ειναι βοδια ειναι η τv τους fearfactor bigbrather και αλλες μαλακιες που εχουν εφεβρει για να σκοτωνουν την ωρα τους ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ ναι ενω η δικια μας TV ειναι μεσα στην κουλτουρα. ...
blueviper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 manic...ξέχασες να αναφέρεις πως εμείς αγνοούμε τι εστί ορθογραφία και σημεία στίξης. Αλήθεια, όταν λες "μπράβω", εννοείς πως προσλαμβάνεις μπράβους ή πως δίνεις μπράβο, γιατί βρίσκομαι σε δίλημμα.
manic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 η λεξει βοδια δεν αναφερετε στα μαθησιακα τους προσοντα (αλλοστε ολους οι αριστοι μαθητες απο ολες τις χωρες δουλεβουν στη Αμερικη) το θεμα ειναι αλλο ξερετε οτι μονο το 11% των αμερικανων ξερουν που πεφτει το Ιρακ στο χαρτι!! το ξερετε οτι δεν μπορουν να ξεχωρισουν τα pc games απο την πραγματικοτητα (απειρα παραδειγματα υπαρχουν) δειτε ποιον εβγαλαν για 2 φορα πλανηταρχη ε http://thinkprogress.org/2006/08/21/bush-on-911 α και κατι ακομα http://news.independent.co.uk/uk/politics/article1219716.ece και αυτη εδω "Πώς να φτιάξετε μια μεγάλη, μια πολύ μεγάλη, μια πάρα πολύ μεγάλη ...αηδία! Και μετά να τη φάτε μαζί με τους φίλους σας, μέχρι να σκάσετε!.." http://mjgradziel.com/burger/giant_burger.html η χαρα των αμερικανων λοιπον εχω αλλα τοσα link θελετε κι αλλα???
manic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Συνειδητοποιείς βέβαια οτι απο τη στιγμή που σκέφτηκες το γαμάτο σόφισμά σου μέχρι που το διαβάσαμε εμείς, μεσολάβησαν μια σειρά απο εφευρέσεις που σκέφτηκαν αυτά τα βόδια την ώρα που εμείς στήναμε τις ομπρέλες εξω απο το beach bar ο θόδωρας. στα @@ αν τα ανακαλυπτουν για να σκοτωνουν παιδια και γυναικες μονο και μονο για το πετραιλεο, στα @@ αν τα ανακαλυπτουν για να αφανιζουν λαους και πολιτισμους, στα @@ αν τα ανακαλυπτουν μονο για να τα εχουν για τους πλουσιους!!!!!!!!!!!!
blueviper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Wow...τα @@ σου πρέπει να έχουν το μέγεθος της Britanica. Ακόμα περιμένω μια απάντηση τι εστί "μπράβω", μια και την υπεροχή μας έναντι του σύμπαντος φαίνεται να την εξάντλησες. Δε γουστάρω το μέσο Έλληνα, αλλά λέω να αράξω εδώ πέρα και να δώσω τη μάχη μου για να τον ξεριζώσω από μέσα μου κι από δίπλα μου...καλύτερα λοιπόν να μην με πετύχεις στο δρόμο. Θα είμαι ντυμένος Ράμπο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.