nbas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Βρε παιδιά η 204LWT σε σχέση με την 203LWT έχει μεγάλες διαφορές? Γιατί την βρίσκω με 300,00 Ε
Ardov Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕ 300 ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ?
nbas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡ.ΑΠΟΚΡ. 8 Η 203 5 Η 204 ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ 1900:1 ΚΑΙ 2000:1 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ?
Ardov Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Όχι φίλε μου, δεν νομίζω οτι υπάρχουν σοβαρές διαφορές πέρα απο το λίγο καλύτερο design. Εαν βρήκες την 203 στα 300 ΕΥΡΩ πάρ'την. Πάνω κάτω οι ίδιες είναι. Αν και εαν θυμάμαι καλά η 204 έχει HDCP στο DVI που θα σου χρειαστεί στα Blu Ray και HD-DVD για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις ταινίες. Πέρα απο αυτό, τίποτε άλλο πιστεύω. Εαν είναι απο κατάστημα η τιμή, πές μου και εμένα να πάω να την πάρω.
SS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 και γω επειδή βαρέθηκα να περιμένω την Interset να την φέρει (εδω και 3 βδομάδες απο βδομάδα σε βδομάδα με πάνε) πήγα και πήρα απο το MediaMarkt την L203WT με 299 euro και τελείωσε το ζήτημα...
nbas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ Media Markt ΦΑΛΗΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ Stock. ΤΙΜΗ 299,00 Ε ΚΑΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.
Ardov Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Αντί να περιμένω και εγώ το ΠΛΑΙΣΙΟ πήγα στο Mediamarkt κατόπιν υπόδειξης του φίλου μας nbas. Εκεί είχαν πάνω απο 30 οθόνες L203WT στη σειρά σαν διακόσμηση και άλλες 10 συνδεδεμένες σε υπολογιστή. Μπόρεσα και έκανα δοκιμές με διάφορα χρώματα φόντου για να ανιχνεύσω καμμένα πίξελς. Μετά απο 45 λεπτά δοκιμών, βρήκα ενα!!!!! πανελ από τα δέκα!!!!! που δεν είχε καμμένο πίξελ αλλά είχε ενα μικρό χτύπημα στο πάνω μέρος δεξιά του πλαστικού πλαισίου. Ζήτησα αυτή την οθόνη να μου τη συσκευάσουν και να μου τη δώσουν. Αρνήθηκαν και μίλησα με τον προϊστάμενο ο οποίος και αρνήθηκε επίσης. Μου τόνισε ότι η LG δίνει εδώ και 3 χρόνια που δουλεύει στο Mediamarkt ο τύπος, εγγύηση 0 pixel για όλες της τις οθόνες. Εγώ διαφώνησα γιατί όλοι γνωρίζουμε πως η LG δίνει εγγύηση 0 πιξελ μόνο μέχρι τις 19άρες. Αγόρασα λοιπόν την οθόνη καινούρια με την προσωπική εγγύηση του προϊσταμένου ότι εαν αρνηθεί η αντιπροσωπεία να μου την αλλάξει σε περίπτωση καμμένου πίξελ, θα μου την αλλάξει ο ίδιος. Δεν έχω ούτε 10 λεπτά με την καινούρια οθόνη. Είναι πραγματικά εκπληκτική. Δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερες διαφορές με την 204wt. Το θέμα με τα κοντράστ είναι και λίγο θέμα μαρκετινγκ. Απο άποψη χρόνου απόκρισης, είναι πολύ καλή. Δεν έχω παρατηρήσει ακόμη κάποιο ghosting. Έχω συνδεθεί με DVI φυσικά. Το design και η συνολική σχεδίαση είναι πολύ καλύτερη απο τη νεότερη L204. Η L203 έχει πολύ πιο στιβαρή βάση. Μέχρι στιγμής κανένα καμμένο πιξελ.
NaGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ardov καλορίζικη! όταν βαρεθείς να τη κοιτάς μήπως θα μπορούσες να μετρήσεις για μένα την απόσταση απο το επίπεδο που πατά η βάση της μέχρι την κάτω πλευρά της και μια μέχρι την πάνω?
Ardov Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, 10 πόντοι μέχρι το σημείο που αρχίζει το πανελ, 37 πόντοι μέχρι το σημείο που τελειώνει.
nbas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Περιμένετε λίγο. Το Σάββατο θα έχει το πλαίσιο την 204 έτσι μου είπαν σήμερα. Όσον αφορά το desighn κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερη η 204.
a89fm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 θελω να αγορασω μια LG 20LCIR την εχει κανενας ειναι καλη ? εχει να προτεινη καποιος καποια αλλη tv στα ιδια λεφτα(500)
Ardov Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Nbas, η 204 έχει πιο ασταθή βάση και σαν κατασκευή μου φάνηκε ελαφρώς φτηνιάρικη σε σχέση με την 203. Η 203 έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στη σχεδίασή της. Μου αρέσει πάρα πολύ η στήριξή της και το όλο της παρουσιαστικό. Πολύ πιο εργονομική κατα τη γνώμη μου. Ωστόσο σε ξένα φόρουμ διάβασα ότι στατιστικά οι 203 είχαν πολύ μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καμμένα πιξελ. Και εφ'όσον το Mediamarkt ισχυρίζεται 0 πιξελ εγγύηση, το θεωρώ πολύ καλή περίπτωση. Ωστόσο για η 204 είναι πιο γρήγορη, 5ms αντί για 8ms της 203, και με καλύτερο κοντράστ 2000:1 αντί για 1400:1 της 203. Διαλέξτε και πάρτε λοιπόν......... :mrgreen:
plakil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ειχα παραγγειλει την 204 πριν μια εβδομαδα ακριβως.....απο πλαισιο...και ηταν να παραλαβω την οθονη το σαββατο 30 Σεπτ.! Τζιφος ομως! Μετα απο επικοινωνια με το πλαισιο μου ειπαν πως δεν τους ηρθαν οι οθονες! Αλλου διαβασα πως ηρθαν αλλα μονο 30 κομματια!!!! Τελοσ παντων....ξαναεπικοινωνοισα σημερα..και τα νεα ειναι τα εξης .....περιμενουν οθονες 204 αυριο αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ερθουν διοτι η LG εχει προβλημα στην παραγωγη monitors και ειδοποιει καθυστερημενα!!! Επισης η τιμη της και να ανεβει θα ισχυσει η τιμη της παραγγελιας εκτος και αν κατεβει οποτε θα την παρω φτηνοτερα!!!! Στο τελος μου προτεινε ο πωλητης την 19αρα της lg L1970 η οποια εχει παρομοια χαρακτηριστικα με τηξν 204, εχει 14 ευρω λιγοτερο...0 pixel εγγυηση....και ειναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ!!! τι λετε για ολα αυτα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.