`ge0rge Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Κανω μια μικρη παρεμβαση και ωαζω ακομα ενα παικτη στο παιχνιδι. http://reviews.cnet.com/ViewSonic_VX2025wm/4505-3174_7-31747549.html?tag=upidmlp Πολυ ελκυστικο θα ελεγα.
mandipl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 elpizo na erthoun polles giati tha sfaxtoume sto telos
nbas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Το mediamarkt Ιταλίας έχει την μόλις παραληφθήσα 204, 299,00Ε Στο Φάληρο μου είπαν το απόγευμα ότι ίσως την φέρουν και αύριο με τιμή 239,00Ε Επίσης 203 τέλος. Α! Ξέχασα θα φέρουν στην αρχή πολύ λίγα κομμάτια.
Ardov Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 239 ΕΥΡΩ? Ποιά? Την 204? Δεν ξέρω ρε παιδιά. Περίεργα πράγματα με το Mediamarkt. Τέλος πάντων. Η 203 που πήρα πάντως δεν έχει ίχνος καμμένου πίξελ, είναι άψογη, μηδέν backlight bleeding και εξαιρετική ομοιογένεια. Δεν το περίμενα απο οθόνη LG, το ομολογώ. Φοβάμαι όμως οτι η 204 δεν είναι απο τα προσεγμένα μοντέλα της LG, προσωπική μου άποψη πάντα. Η αλήθεια είναι οτι οι 203 τελείωσαν και ευτυχώς εγώ πήρα χθές το τελευταίο κομμάτι απο όσα μου είπαν.
mandipl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 pira to media markt thessaloniki kai eipan tha feroun tin 204 se 2 meres mallon alla times den lene apo to tilefono . eidomen .
MadSurfer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Media markt φαλήρου σήμερα το απογευμα δεν είχε ούτε 203, ουτε 204 ουτε 194. Θα ξαναπαω αυριο επειδή είπανε οτι μπορεί να φέρουν γενικότερα LG οθόνες, τωρα κατα το πόσο ισχύει δεν ξέρω. Ωραία η 203 απο κοντά αλλά με προβληματίζει η εγγύηση...
Ardov Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Απίστευτη οθόνη η 203, αλλά και εμένα με προβλημάτιζε η εγγύηση. Με διαβεβαίωσε ο προϊστάμενος ότι έχει 0 πιξελ εγγύηση. Επειδή δεν το πίστεψα όμως ζήτησα κάρτα του προϊσταμένου με το όνομά του και το τηλέφωνό του έτσι ώστε να είμαι καλυμμένος. Η οθόνη μου ωστόσο είναι άψογη, χωρίς καμμένα πίξελ και εύχομαι να μην τη χρειαστώ την εγγύηση ούτε και τον προϊστάμενο. Πάντως τα προϊοντα, οι τιμές και η αντιμετώπιση στο Mediamarkt είναι σε πολύ καλά επίπεδα. 299 ΕΥΡΩ για τη 203 τα θεωρώ πολύ λίγα. Madsurfer, εαν βρείς τη 203 πάρ'την. Θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Αξίζει τα χρήματά της με το παραπάνω.
ababapanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 pedia den lew polu kali i 203 kai kali timi, ala osoi den tin vriskete kai den thelete na perimenete giati den kanete kati alo? me 50 euro parapanw pernete apo pixmania tin acer tin 22ara. egw auto ekana pou stin arhi ithela tin lg kai den tin evriska, kai eftihos den to metaniosa. polu kali i othoni. kai... TERASTIA!!!
Ardov Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ρε ababapanos? Ήρθε η οθόνη???? Άντε ρε φίλε, πώς και δεν με ενημέρωσες να έρθω να τη δώ? Για πές εντυπώσεις? Καμμένα πίξελ? Χρωματική ανάλυση και απόδοση? Backlight bleeding? Εγώ πάντως λόγω του ότι έπρεπε να δουλέψω άμεσα και χρειαζόμουν οθόνη, τσίμπησα τη 203, η οποία όπως έχω πεί πολλές φορές ξανά είναι εκπληκτική.
ababapanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 nai irthe tin parigila triti kai paraskevi itan edw. apo entiposeis tha sou pw oti ine san mia acer 19 pou ides me megalitero megethos kai kaliteri analisi kai fotinotita. kamena pixel mehri stigmis den ehw dei kanena , ala se auta esu ise idikos, thelw na exetaseis tin othoni mou kai na mou peis esu
Ardov Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ΧΑΧΑ, μόλις δώσω και το τελευταίο μάθημα στη σχολή, θα περάσω να τη δώ και να τη βουτήξω....εεε...να την θαυμάσω εννοώ.... :mrgreen: Καλορίζικη φίλε μου.... UPDATE::: Θέλω να δώ πως θα φαίνεται HD ταινία σε τέτοιο μέγεθος!!!!
nikostz9 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ababapanos ο λαος του insomnia απαιτει review της acer και συγκριτικο με την lg ardov!!!!!! xexexexe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.