Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να αποσύρθηκαν οι μαύρες λόγο του ότι έφεραν πιστοποίηση TCO '99 σε αντίθεση με τις silver που έχουν TCO '03.

Αν αναρωτιέστε για την διαφορά στην πιστοποίηση ο λόγος είναι λίγο κουφός...Όλες οι οθόνες με μαύρο πλαίσιο παίρνουν πλέον πιστοποίηση TCO '99 επειδή λέει κουράζουν το μα΄τι περισσότερο.

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλεος!!!

Ξενέρωσα τώρα!

Εν τω μεταξύ δεν ρώτησα όταν με πήραν τηλ αν θα είναι BF! Λέω, αφού BF έγραφε όταν την παρήγγειλα αυτήν θα μου φέρουν!

Τουλάχιστον να μην έχει και κανένα καμμένο pixel και φύγει από το παράθυρο!

• Moderators
Δημοσ.

Εγω περυσι που πηρα μια TFT και αντι για μαυρη ηταν silver τους την γυρισα πισω και πηρα τα λεφτα μου. Αλλο να την παρεις εν γνωση σου και να ειναι επιλογη σου και αλλο να θες black frame και να ειναι silver. Και μετα μου βγηκε και σε καλο αφου μετα απο 2 μηνες πηρα μια καλυτερη και 50 ευρω φτηνοτερη. Δεν ηταν στο πλαισιο αυτη η ιστορια αλλα παραπλανηση ειναι και δεν μπορουν να κανουν πισω αν επιμεινετε!

Δημοσ.
paidia pantos kalos kakos upoxoro kai tha paro tin ashmenia.... Deutera tha tin exo sta xeria mou...

Πάντως και στην δουλειά που μας φέρανε τις ασημένιες μια χαρά ειναι! Εγώ χάζεψα. Αντε να πληρωθώ να πάρω και μια για το σπίτι! :-D

Δημοσ.

Δεν μας βάζει κανεις και καμία φωτογραφία απο την ασημένια μήπως και την συμπαθήσουμε και οι υπόλοιποι και την πάρουμε ?

Δημοσ.
Δεν μας βάζει κανεις και καμία φωτογραφία απο την ασημένια μήπως και την συμπαθήσουμε και οι υπόλοιποι και την πάρουμε ?

Edw exei revew kai photos

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1337641#post1337641

psinomai na kataliksw kai gw se asimi. Den mporw na perimenw alon ena mhna mexri na feroun mavres

Δημοσ.

τελικα μου την 'κανανε' και μενα! Ηρθε σε ασημι μολις πριν μιση ωρα! Για αυτο π πωλητης στο τηλ επεμενε να μου την φερουν στο γραφειο!!!!

Τελος παντων...μετα απο σκεψη θα την κρατησω! Ειναι δυσκολο να γυρισεις πισω τετοια οθονη και οι του πλαισιου το γνωριζουν! Ειναι μια χαρα η οθονη......απλα ηταν η τελευταια αγορα απο πλαισιο! Πρεπει να μαθουν να συμπεριφερονται σαν επαγγελματιες!

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ την δικιά μου!!!

Ευτυχώς μέχρι στιγμής κανένα καμμένο pixel!

Δοκίμασα να την συνδέσω μέσω DVI αλλά μόλις άνοιγα την οθόνη το μόνο που γινόταν είναι να μου βγάζει το εξής μήνυμα: "DIGITAL POWER SAVING MODE"! :(

Τι να κάνω;

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών μου είναι λίγο παλιά και δεν σηκώνει 1680x1050. Και έτσι παίζω σε 1600χ1024. Έχει κανείς να προτίνει την πιο οικονομική AGP, να αγοράσω για αυτήν την δουλειά? (Ίσως και να έχει DVI το θεωρώ καλό, για παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...