Προς το περιεχόμενο

Πώς ξεπερνάς τον χωρισμό;

poul1na

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι για αυτον που φευγει πρωτος.

κι όπως κατεβάζει τα σκουπίδια, μένει ο δεύτερος με την τανάλια στην καρδιά του να αναρωτιέται πόσα ήταν εν τέλει τα σκουπίδια

και πόσα τα διαμάντια

αρθούρε;

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ? 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ... ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ... ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ... ΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΝ ΖΗΤΑΕΙ... ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ... ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ...

Δεν πρεπει να τον αγαπας,σαν εξαρτηση μου φαινεται.Απο ενα σημειο και μετα το θεμα ειναι λεπτο και δεν ξερω τις λεπτομερειες της σχεσης σου.Αλλα ερωτας δεν υπαρχει,δυστυχως,οι πιο πολλοι ανθρωποι αγαπαμε τον εαυτο μας μεσα απο τους αλλους.Δηλαδη,πιο απλα αγαπαμε για αυτα που μας δινουν και επειδη μας κανουν να αισθανομαστε επιθυμητοι.Και φτιαχνουμε μια σαπουνοπερα που την βαφτιζουμε ερωτα.Υπαρχει και το σεξουαλικο παθος βεβαια,αλλα και αυτο ξεπερνιεται.

Ο καλυτερος τροπος να το ξεπερασεις,ειναι να φιλοσοφησεις λιγο την ζωη και να αντιληφτεις βαθια μεσα σου οτι ειμαστε ενα μοριο σκονης στο απειρο,οτι αυριο μπορει να μην υπαρχουμε για χιλιους λογους,και να αρχισεις να ασχολεισαι με πραγματα που σε κανουν να αισθανεσαι καλα.Απλα ζησε την ζωη σου χωρις να επιτρεπεις στον εαυτο σου να στεναχωριεται για το παραμικρο.Εδω υπαρχουν ανθρωποι σε αλλα μερη του πλανητη που πεινανε,η εχουν θανατηφορα ασθενεια (π.χ. καρκινο)και καθε μερα παραπανω που ζουνε,που αισθανονται,ειναι ενα υπεροχο δωρο και εσυ στεναχωριεσαι για μια χαζοσχεση?

Ζησε και απολαυσε,οχι ξεφρενα αλλα απλα και ποιοτικα.

Και οπως ελεγε ενας ποιητης που μου αρεσει:

Ποτε μου δεν ετεντωσα τα χερια πανω στους ψηλους κλωνους της ζωης,

λιγους καρπους εμαζωξα μοναχα,

πεσμενους που τους βρηκα κατα γης.

Τα χρονια μου διαβηκαν σαν τους ισκιους,

επανω σε ακυμαντα νερα,

τι ναι ο μεγαλος πονος δεν το ξερω,

ουτε η μεγαλη τι ναι η χαρα.

Δημοσ.

benign, αν μετά από 5 χρόνια δε το 'χει ξεπεράσει, έχουμε ζήτημα.

:devil:

Υπαρχει και η φιλοσοφια.Βοηθα στην απομυθοποιηση του εγω.

Δημοσ.

epic ξέθαμα

πάντως ωραίο θέμα , θα πέσει πολύ τρολλολο από μερικούς. :mellow:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...