Προς το περιεχόμενο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ Forum ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Torrents!!!


dotboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ FORUM ΓΙΑ TORRENTS ΜΕ TRACKER κτλ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το οποιο θα αποτύχει παταγωδώς φιλε μου... Τα sites - trackers απαγορεύουν rita την δημοσίευση τον torrents και πολλά από αυτά έχουν χρόνο αναμονής! Ακόμα αν δόσης ένα torrent το οποιο θα το έχεις κατεβάσει με το users σου όλο το download θα χρεωθεί κανονικά σε εσένα! ʼρα και κατά συνέπεια γιατί κανεις δεν θα κάνει upload σε τυχόν πριβέ tracker και το ban σου γιατί θα μπαίνουν από πολλές ip στο user σου έστω και σαν download γιατί όταν κατεβάζεις το torrent μπαίνει και ένας κωδικός του user και τις last ip σου!

 

Private tracker και το δοκιμαστικό σου είναι σίγουρο ban του account που θα δίνεις! Όσο αναφορά για free tracker είναι άχρηστο το forum γιατί υπάρχουν πολλές μηχανές αναζήτησης αρχείων σε tracker με πολλαπλάσιες δυνατότητες επιλογων! Αυτά τα λίγα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε eon.s60 Για να καταλαβω, δεν μπορω να φτιαξω σε ενα Lanaki ενα Forum με Εικονικους χρηστες και Posts και να πειραματιστω προκειμενου να μαθω πως λειτουργει ολη αυτη η διαδικασια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και μπορείς! Και σε LAN και στο Internet. Ο eon.s60 αναφέρεται μόνο στην περίπτωση που ανεβάζεις αρχεία torrent από άλλους private trackers. Και πάλι δε σου λέει ότι δε μπορείς, αλλά ότι θα αποτύχεις σε αυτή την περίπτωση.

 

Δυστυχώς εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω στην αναζήτηση forum/tracker, αλλά σου λέω με σιγουριά πως μπορείς να το κάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, εφόσον τα αρχεία torrent που χρησιμοποιείς είναι "original" (και φυσικά νόμιμα)! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...