Προς το περιεχόμενο

Καψιμο με το PC

dproductionz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε αναρωτηθεί Πόση ώρα έχετε καεί μπροστά στο PC σας;

Πόσες φορές έχετε ξεχάσει να φάτε;

Εχετε ξεχάσει παιδιά, γυναίκες, ανάγκες, φιλους σκύλους κτλ.

Να δούμε σε αυτό το forum ποιος κρατάει το μεγαλύτερο ρεκορ...

Εγω κατέχω ένα μικρό 15ωρο απλα

Ο καλύτερος ας κερδίσει...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θυμαμαι οταν ημουν πιο μικρος που χτυπαγα κατι 12-15 ωρα αλλα τωρα με τη δουλεια δεν παιζει με τιποτα...

Δημοσ.

Για εργασια στην Αγγλια

Και μονο μια φορα

36 ωρες...

Ειχα βαλει και νικ-νεημ στο MSN ενα counterακι που το αλλαζα καθε μια ωρα

"10 hours and going...11 hours and going..."κτλ

Δημοσ.

Μου ρίχνετε όλοι, εγώ άντε να έχω χτυπήσει κάνα 8ωρο σερί, αλλά σίγουρα δε πιάνετε μία μπροστά στο ζευγάρι κινέζων που έλιωναν σε ένα internet cafe και ξέχασαν στο σπίτι τους το μωρό τους το οποίο πέθανε από ασιτία! Κρίμα που δεν έχω link για το άρθρο...

Δημοσ.

ξερω παλικαρι που ειχε βαρεσει επιληψια οταν ηταν πιτσιρικας.. οχι σε pc ομως σε κονσολες..

υ.γ παντως το 'καψιμο' πολυ universal λεξη εχει γινει κ γινεται καταχρηση αυτης της λεξης ..:D

Δημοσ.

Είχα κάνει κάψιμο, όχι συνεχόμενο αλλά επι 7 μέρες έπαιζα 19-20 ώρες την ημέρα το Throne of Bhaal κ κοιμόμουν 4-5 ωρίτσες κ φυσικά μόνο μεσημέρι, μόλις το τελείωσα τα φτυσα εντελώς, μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια κ τα σχετικά κ κοιμήθηκα περί των 48 ωρών, αρρώστεια...

Δημοσ.

Έχω να διηγηθώ μια ιστοριούλα,σαν αφηγητής,πρώτο χέρι,δεν αφορά εμένα...

Πριν από καμια δεκαπενταετία και κάτι λίγα παραπάνω,τότε που με τα λεφτά για ένα κομπιούτερ αγόραζες γκαρσονιέρα,ένα φιλαράκι -ψιλοσυνομήλικος- άρχισε ένα βραδάκι να δοκιμάζει το καινούργιο του παιχνίδι.Η κοπελίτσα του (συζούσε τότενες,ήταν ακόμη σχεδόν ανθρώπινος) μάταια τον καλούσε για μάσα-κουβεντούλα-επαφή και ότι προκύψει,αλλά αυτός ήταν κολημένος στο παιχνιδάκι του.Κοιμήθηκε πρώτη,μόνη της.Την άλλη μέρα ξυπνώντας,τον φίλησε στο κεφάλι,του ευχήθηκε "καλημέρα" και πήγε στη δουλειά της.Ο δικός μας,εκεί έπαιζε και είχε μπει ποιός ξέρει που...

Απόγ,σχόλασε η έτσι,ο δικός μας απάνω στο κομπιούτερ.-"Έλα να φας".-"ΑΡΓΌΤΕΡΑ".Σουρούποσε,νύχτωσε,ήρθε η ώρα για ύπνο,η κοπέλα κοιμήθηκε,ο τυπάς πάνω στο παιχνίδι.Την άλλη μέρα,η κυρούλα μάζεψε τη φτωχική πραμάτια της (τότενες αι γενέκαι είχουσαν χαραχτήραν!) και ανέκρουσε πρύμναν.Έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της.

Ο δικός μας από τότε έκανε δυο-τρία by pass (στο ένα τον προλάβανε στο τσακ),και τώρα τελευταία εθεάθη on-line με τρία κομπιούτερ και τρείς χαραχτήρες στα δικτυακά παιχνίδια,που ο ένας βοηθάει τους άλλους...

Τι θέλει να πει ο ποιητής τρομάρα του...;

Είναι εθισμός και σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται.Η διαφορά του με την πρέζα είναι ότι οι επιπτώσεις είναι μακροπρόθεσμες,κάτι σαν το μόλυβδο παλιά στη βενζίνη,μας έκαιγε τη φλάτζα αργά,γλυκά και βασανιστικά...

Δημοσ.

Μικρός (6ετία και βάλε πίσω), πάνω απο 24ωρο, συνεχόμενο starcraft με διαλείμματα κάθε 5 ώρες για 5-6 λεπτά. Στο τέλος (είναι και γρήγορο παιχνίδι, όποιος έχει παίξει γνωρίζει.) απλά έπεσα δίπλα από το Pc και κοιμήθηκα για 10+ ώρες στο πάτωμα.

Δεν παίζω παιχνίδια πλέον, σπάνια να μπώ για λίγο starcraft μία στους κάμποσους μήνες γιατί βαριέμαι να κάνω κάτι άλλο.

Σε διαφορετικές περιπτώσεις, το pc ούτως ή άλλως το χρησιμοποιώ για διάβασμα και για ασκήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κολάω επάνω του για πολλές ώρες. Έχω μείνει κοντά στο pc πολλές φορές 8ωρα διαβάζοντας βιβλία που δεν μπορώ να βρω τυπωμένα (και δεν μπορούσα να τυπώσω) πράγμα που κάνω άνετα με βιβλία μακριά από το pc, αλλά αυτό δεν το θεωρώ κάψιμο.

Δημοσ.

Κάποτε έπαιξα morrowind για 25 ώρες. Και το χειρότερο είναι ότι δε σταμάτησα για να κοιμηθώ. Σταμάτησα γιατί είχα ραντεβού μ'ενα φίλο μου.

Το δεύτερο σκορ μου, είναι περίπου 12 ώρες, το έκανα στο σπίτι της ξαδέρφης μου, όταν ήμουν πολύ μικρός (μάλλον γύρω στα 13) και δεν είχα pc στο σπίτι μου, ούτε και κονσόλα. Εκείνη την εποχή ήταν λοιπόν το μεγάλο μου όνειρο. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να περάσω το μέρα μου εκεί (με έστειλαν οι γονείς μου, δε θυμάμαι γιατί). Ανακάλυψα λοιπόν ένα ποδοσφαιράκι που ούτε και θυμάμαι πως λέγεται και μετά από κανένα 2ωρο ξεκίνησα ένα ολόκληρο πρωτάθλημα με 20 ομάδες (38 αγώνες). Δε θυμάμαι πόσο κρατούσε ο κάθε αγώνας. Θυμάμαι μόνο τρία πράγματα: ότι είχα αναγκαστεί να πάρω τη Α.C.Milan (με τον Albertini και τον Donadoni στη σύνθεση της παρακαλώ!) που ήταν η πρώτη αλφαβητικά και δεν είχα ανακαλύψει πως μπορούσα να πάρω άλλη, ότι τελικά βγήκα δεύτερος στην τελευταία αγωνιστική (!!!) και ότι όταν τελείωσα, το πόδι μου (στο οποίο είχα κάτσει όλες αυτές τις ώρες χωρίς να σηκωθώ καθόλου) με πονούσε τόσο πολύ, που μου ήταν αδύνατο να κοιμηθώ! Είχα πάει μάλιστα κλαίγοντας στην ξαδερφή μου να τη το πω, η οποία (όπως έμαθα πολλά χρόνια αργότερα) είχε υποθέσει τότε ότι φοβόμουν να κοιμηθώ μόνος μου αλλά ντρεπόμουν να το παραδεχθώ και είχα επινοήσει την ιστορία με το μουδιασμένο πόδι.

Αυτά ;-)

Δημοσ.

Έχω χτυπήσει δύο 24 συνεχόμενα (όταν έπαιζα το κορυφαίο Heros of might and magic 3), είχα χάσει μαθήματα στο πανεπιστήμιο, ακυρώσει ραντεβού, είχα πάθει αφυδάτωση (είχα ξεχάσει ως και νερό να πιω), είχα μαλώσει με την κοπέλα μου. Γενικώς κατά καιρούς τρώω μεγάλα κολλήματα (εχθές έπαιζα το heros of might and magic 5 μέχρι τις 3 το πρωί από τις 5 το απόγευμα).

Δημοσ.

μου ριχνετε ολοι εμενα...

εγω το εχω παει σερι 14-15 ωρες (οχι σπιτι αλλα στην δουλεια...)

εχω πολλα να μαθω απ'οτι βλεπω απο τα Post απο πανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...