Προς το περιεχόμενο

Vaio FE21M ή LG S!-M?


Revan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sony Vaio FE21M

LG S1-M

 

Μπορει καποιος να με βοηθησει να αποφασισω μεταξυ των 2?

Δεν ξερω κατα ποσο θα διαφερουν στις επιδοσεις λογω της διαφορας στην καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη...Απο οθονη αν δεν κανω λαθος η Sony υπερεχει.

Βεβαιως οποιαδηποτε αλλη προταση σε αυτες τις τιμες ευπροσδεκτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

TO Vaio έχει το αρνητικό ότι ο δίσκος του γυρίζει στις 4200 στροφές κάτι που καθυστερεί πολύ τις εφαρμογές... Το LG είναι πολύ ολοκληρωμένο μηχάνημα που προσφέρει τα πάντα, δεν του λείπει τίποτα και δείχνει να έχει πολύ καλούς όρους εγγύησης. Τώρα τα LG είναι νέα μηχανήματα στην Ελλάδα και δεν έχει έρθει κανείς σε επαφή με το σέρβις τους για να ακούσουμε παράπονα. Πάντως απο μερικά παιδιά απο το φόρουμ αυτό που το έχουν πάρει δεν έχω ακούσει το παραμικρό... Ψάχτους και ρώτα τους, επίσης κοίτα το review που έκανε ένα παλικάρι http://www.dpreview.gr. Πάντως το LG γενικά υπερέχει κατά πολύ του Vaio σε χαρακτηριστικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

LG asizititi. katarxin

1) 2 xronia eggiisi on site. exei provlima? erxetai spiti me courrier sou fernei kainourio i episkevasmeno pali me courrier spiti sou. ( 1 xrono to sony )

2) eggiisi gia 0 kammena pixel sto panel tou gia tis protes 30 meres. to sony den to exei

3) numpad pou den exei to sony

4) dekti daktilikon apotipomaton gia na diavazei mono esena ( efoson vevaia theleis na to exeis energopoiimeno )

5) kapoioi xristes sto forum tis sony paraponiontousan gia vouito stous diskous kai sto sony fe21m alla kai sto sony fe21b.

6) de to sizitame gia thema xaraktiristikon ...sto lg kaliteri cpu, efamili karta grafikwn, pio mikros alla pio grigoros diskos. theleis kai alla gia na apofasiseis?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη ειμαι κι εγω σε ενα αναλογο διλημμα, μπορει ο σκληρος του Vaio να ειναι πιο αργος αλλα ειναι σημαντικα πιο μεγαλος. Δε βρισκεις τοσο μεγαλο δισκο σε αλλο φορητο.

Επισης εχοντας δει απο κοντα το LG εχω να πω οτι παραμενει εντυπωσιακα κρυο σε σχεση με το Vaio.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανένα από τα δύο και ειδικά όχι αυτον τον VAIO το έχω πει παιδιά δεν υπάρχει κανένας vaio αυτην την στιγμή που να αξίζει τα έτσι κι αλλός πολλά λεφτά του, τα LG φαίνονται καλά αλλά γιατί να τα δοκιμάσεις πρώτα εσύ;

 

Χτύπα το A100-192 που πήρα με 2 GB μνήμη και είσαι τέζα φίλε μου αλλιώς περίμενε λόγο ακόμα να σκάσουν οι core 2 duo για λάπτοπ Και πάρε ένα VAIO τότε, αν θές να πας σε sony σόνυ με τα καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά τα core 2 duo θα δείξουν τα δόντια τους όταν κυκλοφορίσει η νέα πλατφόρμα της intel "Santa Rosa" που θα του παρέχει νομίζω 800ΜΗz bus γιατί η Centrino που τρέχει πάνω της τώρα του δίνει 667... Οπότε αν δεν θέλεις να περιμένεις 1 χρόνο περίπου ακόμα χτύπα ένα core duo (toshiba φυσικά...) και είσαι θεός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ξερει κανενας τιποτα για το φθηνο της sony με σελερον 1,7 και τον 80αρη δισκο αν ειναι απλο και καλο για το γραφειο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...