anna1976 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά την βοήθειά σας ! Παντρευεται μια κολλητή μας τον Οκτώβρη κ θέλουμε να τις κάνουμε μια "έκπληξη" οι φίλες της. Μην μου πείτε τα κοινά "στριπτιζερ" και μπάτσελορ, δεν θέλουμε! Κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα μπορούσαμε να το κάνουμε κ στο κέντρο λίγο μετά το "καθιερωμενο" φιλί του ζευγαριού....! Ακούω γνώμες !!!!!!!!!!!!!!!! ασχετο;;;;
anna1976 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δυό εισιτήρια για Παρίσι. Δεν εχει ανάγκη αυτή η συγκεκριμένη απο ταξιδια κτλ...Εχει πολλά λεφτά και πολλές ευκαιρίες για ταξίδια. Αυτό που θέλουμε είναι κάτι χαβαλεδιάρικο...κάτι... Π.Χ. σε ένα φίλο μας που παντρευτηκε πριν μερες, ο οποιος ειναι ποδοσφαιριστής, αμεσως μετα το φιλι και το κοψιμο της τούρτας, του πεταξανε οι φιλοι του παρα πολλες μπαλες ποδοσφαιρου (μινι μεγεθος), βάλανε φανελες ομαδων και κανανε οτι παιζανε σε καποιο αγωνα.... Ειχε πολυ πλακα, και ηταν και συγκινητικο...συγχρονως!!!!!!!!!! Κατι τέτοιο ψάχνουμε....
punky Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν εχει ανάγκη αυτή η συγκεκριμένη απο ταξιδια κτλ...Εχει πολλά λεφτά και πολλές ευκαιρίες για ταξίδια. Κάντης δώρο εμένα. Σε παρακαλώ. Εναλλακτικά, αν μας έλεγες λίγο το προφίλ των παιδιών, θα μπορούσαμε κάτι να σκεφτούμε.
anna1976 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 αν μας έλεγες λίγο το προφίλ των παιδιών, θα μπορούσαμε κάτι να σκεφτούμε. Ειμαστε μια παρεα 10 κοριτσια, 28-30 ετων, αυτή τα εχει με τον "γαμπρο" ενα μολις χρόνο, και ξαφνικα παντρευονται λογω ερωτα μεγάλου. Δεν εχουν "κοινο" παρελθον για να μπορω να σχεδιασω κατι ...σε στυλ βιντεο με παλιες στιγμες, φωτογραφικο αλμπουμ κ τετοια. Ωστόσο ειμαστε μια παρεα θεοτρελες, ολοι το ξερουν, και ολο χαβαλε. Σκεφτηκαμε να σκασουμε μυτη στο πρωτο χορο που φωναζει η ορχηστρα τις φιλες της νυφης με t-shirt "επιτελους την παντρεψαμε"...ή κατι τέτοιο... Ή ποδιές μαγειρικης - κουζινας, που να γραφουν "επιτελους την νοικοκυρεψαμε"..... Ο γαμπρός ειναι ενα πολυ καλο παιδί, γνωστός πολίστας....χαβαλεδιαρης και αυτός !
punky Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ο γαμπρός ειναι ενα πολυ καλο παιδί, γνωστός πολίστας....χαβαλεδιαρης και αυτός ! Του Εθνικού; Για να ξέρω αν θα βοηθήσω ή αν θα προσπεράσω. Σκεφτηκαμε να σκασουμε μυτη στο πρωτο χορο που φωναζει η ορχηστρα τις φιλες της νυφης με t-shirt "επιτελους την παντρεψαμε"...ή κατι τέτοιο... Δεν είναι κακή ιδέα. Ίσα-ίσα που θα είναι και αξιομνημόνευτο, όταν μετά από καιρό θα βλέπετε και το βίντεο.
anna1976 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Του Εθνικού;Για να ξέρω αν θα βοηθήσω ή αν θα προσπεράσω.. Αχ, δεν μπορω να σου πω λεπτομερειες γιατι θα μας παρουν κυνήγι η Λαμπιρη με την Τατιανα....!!!!!
panagiotis1976 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Aytos einai eipes polistas, dwse mas ki ena mikro profil gia thn filh soy, ki eimai sigoyros pws tha kateboyn pio polles idees!!
kattistt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 να τους τραγουδησετε το αγαπημενο τους τραγουδι? ή αν ντρεπεστε ή δεν σας αφησουν η μπαντα να πει το αγαπημενο τους τραγουδι και εσεις να βαλετε καπελα (mexico) που να λενε σε μια σημαιουλα πανω τις ατακες που ανεφερες...
panagiotis1976 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Aυτός είπες είναι πολίστας. Δώσε μας κι ένα μικρό προφίλ για την φίλη σου, κι να ΄σε σίγουρηπως θα κατέβουν πιο πολλές ιδέες!
Rising1980 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να κάνετε τη δεξίωση σε πισίνα, να τους πετάξετε μετά μίνι μπάλες του πόλο, να βγάλετε τα ρούχα (μπικίνι από μέσα) και να κάνετε ότι παίζετε αγώνα. Η επιτυχία είναι σίγουρη. ΥΓ. Παρακαλώ βίντεο και φωτογραφίες στο mail μου. Ευχαριστώ.
anna1976 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να τραγουδησουμε το αγαπημενο τους τραγουδι....Μάλλον αυτό θα χορέψουν μπλούζ στην αρχή. αυτό με τα μεξικανικα καπελα εχει γουστο...αλλά ο δεν κολλά κ πολυ Οκτωβρη μήνα. Η φίλη μου ειναι δημοσιος υπαλληλος...κουκλαρα, εχει περασει κ απο το μοντελινγκ...αλλα δεν εχει κατι ιδιαιτερο η δουλεια της για να "βγαλουμε απο κει θεμα"!!!! Ωστοσο εχουν κολλημα με u2...αλλα τι να κανω; Αν στειλω μαιλ του Μπονο λες να μας κανει το χατηρι να "στειλει τις ευχες του" on camera ; Αποκλειεται...!!! Αν γινοταν κατι τετοιο θα λιποθυμουσε η νύφη!!!
Kandinsky Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Α. Εικονική κηδεία. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει ξαναγίνει, θα προσφέρετε με δίσκους παξιμαδάκι και κονιάκ/καφέ. Εννοείται ότι όπου πηγαίνετε θα λέτε "ζωή σε λόγου μας", "να ζήσουμε να τους θυμόμαστε" κλπ. Θα μείνει αξέχαστο. Β. Xιονάτη. Μπορείτε να προσλάβετε 7 νάνους και θα τους πάτε στη νύφη να χορεύουν γύρω της. Θα μπουκάρει λοιπόν ο γαμπρός ντυμένος πρίγκηπας και αφου πετάξει με συνεχή βολ πλανέ τους νάνους απ' το προσκήνιο, παίρνει την κοπέλα. Γ. Reverse gang bang με τον γαμπρό. Κάτι που επισης θα μείνει αξέχαστο. Εναλλακτικά, πιό softcore φάση, ένα απλό φλασάκι από όλες σας την ώρα που πάει να φιλήσει τη νύφη. Τελευταίο και καλύτερο άφησα το Δ. Ντου από μαινόμενους οπαδούς. Θα ντυθείτε με τα χρώματα του αιώνιου εχθρού του είτε θα προσλάβετε "ειδικούς επιστήμονες". Μόλις τον δείτε, πέφτετε πάνω του και τον σαπίζετε στο ξύλο μέχρι που να λιποθυμισει. Μετά, πάει η μέλλουσα γυναίκα του και τον περιθάλπει. Απαραίτητο αξεσουαρ η σιδερογροθιά, οι πατάτες με ξυράφι, στιλέτα, σουγιάδες, μπότες με σίδερο, καρφιά. 2
kostasplak1986 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να κάνετε τη δεξίωση σε πισίνα, να τους πετάξετε μετά μίνι μπάλες του πόλο, να βγάλετε τα ρούχα (μπικίνι από μέσα) και να κάνετε ότι παίζετε αγώνα. Η επιτυχία είναι σίγουρη. ΥΓ. Παρακαλώ βίντεο και φωτογραφίες στο mail μου. Ευχαριστώ. :mrgreen: εριξα απιστευτο γελιο με αυτο! το γελιο ακομα θα ειναι η φιλη σου η ο γαμπρος να μπαινουν στο insomnia και να σου πω εγω μετα τι εκπληξη θα ειναι!
anna1976 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Α. Εικονική κηδεία. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει ξαναγίνει, θα προσφέρετε με δίσκους παξιμαδάκι και κονιάκ/καφέ. Εννοείται ότι όπου πηγαίνετε θα λέτε "ζωή σε λόγου μας", "να ζήσουμε να τους θυμόμαστε" κλπ. Θα μείνει αξέχαστο. Β. Xιονάτη. Μπορείτε να προσλάβετε 7 νάνους και θα τους πάτε στη νύφη να χορεύουν γύρω της. Θα μπουκάρει λοιπόν ο γαμπρός ντυμένος πρίγκηπας και αφου πετάξει με συνεχή βολ πλανέ τους νάνους απ' το προσκήνιο, παίρνει την κοπέλα. Γ. Reverse gang bang με τον γαμπρό. Κάτι που επισης θα μείνει αξέχαστο. Εναλλακτικά, πιό softcore φάση, ένα απλό φλασάκι από όλες σας την ώρα που πάει να φιλήσει τη νύφη. Τελευταίο και καλύτερο άφησα το Δ. Ντου από μαινόμενους οπαδούς. Θα ντυθείτε με τα χρώματα του αιώνιου εχθρού του είτε θα προσλάβετε "ειδικούς επιστήμονες". Μόλις τον δείτε, πέφτετε πάνω του και τον σαπίζετε στο ξύλο μέχρι που να λιποθυμισει. Μετά, πάει η μέλλουσα γυναίκα του και τον περιθάλπει. Απαραίτητο αξεσουαρ η σιδερογροθιά, οι πατάτες με ξυράφι, στιλέτα, σουγιάδες, μπότες με σίδερο, καρφιά. :? :? :? :sad: :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις