Προς το περιεχόμενο

συνδεση ιστοσελίδων


TheioS-21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας μιας και ειμαι νέος στο άθλημα!Έχω φτίαξει μια ιστοσελίδα με το dreamweaver σε htm αρχεια.Πώς γίνεται να συνδέσω τις σελίδες μεταξύ τους έτσι ώστε όταν κάνω αλλαγή σε ένα σημείο μιας σελίδας να αλλάζουν και οι άλλες αυτόματα? Παίδες βοηθήστε γιατι έχω σιχαθεί να κάνω copy paste τον κώδικα κάθε τόσο για μια πολυ μικρή αλλαγή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι αλλαγές που θέλω να κάνει είναι για παράδειγμα να προσθέσω ένα κουτι που να έχει μια εικονα μέσα ή να αλλάξω το περιεχόμενο κείμενο σε ένα κουτί και να αλλάζει μόνο του και στις υπόλοιπες σελίδες.αν γνωρίζεις,μπορείς να μου εξηγήσεις την διαδικασία με το css?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως θα πρέπει να στραφείς σε τελείως διαφορετικό δρόμο.. Δηλαδή php και δημιουργία δυναμικών σελίδων και όχι απλά στατικών html.. Αυτό βέβαια προϋποθέτει περισσότερη δουλεία για να μάθεις να scriptάρεις και να στήσεις έναν δικό σου server..

Αλλά τπτ δεν είναι δύσκολο, τα πάντα μπορείς να βρεις στο νετ, συμβουλές και λύσεις σε οτι πρόβλημα συναντήσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερη κίνηση είναι η αλλαγή σε DB based καταστάσεις ( PHP & SQL ) καθώς και η χρησιμοποίηση CSS.

 

Αν τώρα θες να τα αποφύγεις ( αν και δεν συστήνεται ), μπορείς να κάνεις τις αλλαγές αυτές, αφού δημιουργήσεις Editable & Repeatable regions ( υποστηρίζεται και από το DreamWeaver & το Frontpage 2003 )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...