Προς το περιεχόμενο

Logitech Wireless DJ Music System


enas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσφατα αγόρασα το wireless πομποδεκτη για να συνδέσω το laptop με το παλιο compact hifi που εχω εδω και μια πενταέτια.

Μεχρι στιγμής δε το χω μετανοιώσει παρα την καθολου ευκαταφρόνητη τιμή των 149.99. Ειναι ουσιαστικά plug and play, συνδέεις πομπό στο usb και δέκτη σε rca υποδοχή και σου δίνει τη δυνατότητα με ενα τηλεκοντρόλ να προχωράς κομάτια απο το playlist και να αυξομειώνεις την ένταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ehmm isos den einai to idio ikanopoihthkh san lysh, alla ego phra to logitech mediaplay mouse kai exei next/skip/fast forward buttons, volume control, ply/pause, ola pano sto moyse. Mikrh embeleia omos, mexri 2.5 metra peripoy, alla exei kai ena usb adaptor me kalodio gia na dosei extra mhkos. Einai kalh fash na diabazeis kati se mia selida kai xoris na petas to parathyro toy winamp na proxoras ena tragoydi. Kai mono 40 eyro.

 

apo embeleia esena pos einai??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινάω με την εμβέλεια, η μέγιστη απόσταση που έχω απομακρύνει το laptop απ το hifi είναι γύρω στα 4 μέτρα και λειτουργει άψογα. Το τηλεκοντρόλ βέβαια πρέπει να βρίσκεται σε οπτική επαφή με το δέκτη για να λειτουργήσει.

Δεν έχω wifi σύνδεση για να ξέρω αν κάνει παρεμβολές.

 

Ό πομπός που συνδέεται στον υπολογιστή είναι μεγέθους memory stick με μια μικρή κεραία που διπλώνει και στη συσκευασία περιλαμβάνεται βάση η οποία προφάνως προορίζεται για σύνδεση με επιτραπέζιο υπολογιστή.

 

Οσον αφορά το μέγεθος το ίδιο ισχύει και για το δέκτη και το τηλεκοντρόλ που είναι μικρά. Η ποιότητα κατασκευής είναι ικανοποιητική.

 

Το ζητούμενο για μένα ήταν να μπορώ να ακούω τα mp3 που έχω στο laptop σπο το στερεοφωνικό χωρις καλώδια σύνδεσης και χωρίς να χρειάζεται να κάθομαι πάνω απο τον υπολογιστή.

 

Εχει ένα cd εγκατάστασης και συνεργάζεται άψογα και με το windows media player11 και το quintessential που έχω εγκατεστημένα.

 

Πιστεύω ότι υπάρχουν φτηνότερες λύσεις, βρήκα μάλιστα κάτι παρόμοιο με τα μισά λεφτά αλλά με μεγάλο όγκο και χωρίς τηλεκοντρόλ

 

στην παρακάτω σελίδα υπάρχει και φωτογραφία

http://www.fnac.gr/index.asp?pathID=1_2_36_57_65_72&art=1048

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...