Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών PCI αντί PCI-E;

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σίγουρα θα παίξει εγώ έχω δει κατεβαστήρι pentium-2 με VGA Trident 9000 ISA με 1MB RAM! και δουλεύει κανονικά, τα XP την είδαν αυτόματα

popo ti mou thimises.. i proti mou karta se 386DX! kai mamo tis kartes itan..

:mrgreen:

Δημοσ.

Ναι μια χαρά παίζει αλλά παλιά είχα 1280x1024 ή κάπως έτσι και τώρα τα 800x600 δεν μου είναι και πολύ καλά. Μπορε΄να πάρω καμια φθηνή για να κάνω την δουλειά μου. Στους άλλους έκανα αποστολή Πέμπτη και δεν την έχουν πάρει ακόμα. Δεν ξέρω τι γίνεται.

Δημοσ.
Ναι μια χαρά παίζει αλλά παλιά είχα 1280x1024 ή κάπως έτσι και τώρα τα 800x600 δεν μου είναι και πολύ καλά. Μπορε΄να πάρω καμια φθηνή για να κάνω την δουλειά μου. Στους άλλους έκανα αποστολή Πέμπτη και δεν την έχουν πάρει ακόμα. Δεν ξέρω τι γίνεται.

Αν ειναι να παρεις αλλη σκεψου την ιδια για μελοντικο SLI ,αν και δεν μας ειπες ποια/πως/τι/που πιστευω οτι εαν θελεις να παρεις και αλλη(και μπορεις) καλυτερα να το σκευτεις ετσι το πραγμα.

Δημοσ.

Δεν φτάνουν για να πάρω μια καλή. Ψάχνω κάτι μεταχειρησμένο στα 20 ευρώ και με μεταφορικα να μου έρθει 25 τελική. Βρήκα μια Albatron απο Stock Πλαισίου και αν δεν βρώ κάτι άλλο θα την πάρω εκείνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...