Προς το περιεχόμενο

game σαν το diablo2

fidelakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα πηγα να παρω εχθες το περιοδικο που ειχε το sacred και δεν υπηρχει.. :(

* μαλλον θα το αρχισω και εγω το diablo2. ειναι πολυ καλο. πανω απο 45 lvl δε εχω παει ποτε.. συνεχεια ξεχνιεμαι και σβηνεται ο χαρακτηρας μου!! :P *

Δημοσ.
καλα πηγα να παρω εχθες το περιοδικο που ειχε το sacred και δεν υπηρχει.. :(

* μαλλον θα το αρχισω και εγω το diablo2. ειναι πολυ καλο. πανω απο 45 lvl δε εχω παει ποτε.. συνεχεια ξεχνιεμαι και σβηνεται ο χαρακτηρας μου!! :P *

tha to breis kai allou to sacred.ante

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην περίπτωση αυτή, ένα τηλεφωνάκι στην Compupress και βρίσκεις όποιο τεύχος θέλεις, από όλα τους τα περιοδικά. Εγώ τις προάλλες πήγα και πήρα εκείνο που έδινε το ΗοΜΜ ΙΙΙ.

Δημοσ.

Κοιτα πολλα παιχνιδια "πηθικιζουν"στο στυλ του DIABLO...Αν και βλεπω οτι τα παιδια σε καλυψαν μεχρι στιγμης. παρολα αυτα σου προτεινω κι εγω το Titan Quest, Dungeon Siege 2. Δοκιμασε και την τριλογια του Neverwinter nights αν θες κατι λιγο διαφορετικο και πιο ψαγμενο

Δημοσ.
Κοιτα πολλα παιχνιδια "πηθικιζουν"στο στυλ του DIABLO...Αν και βλεπω οτι τα παιδια σε καλυψαν μεχρι στιγμης. παρολα αυτα σου προτεινω κι εγω το Titan Quest, Dungeon Siege 2. Δοκιμασε και την τριλογια του Neverwinter nights αν θες κατι λιγο διαφορετικο και πιο ψαγμενο

to neverwinter nights oraio alla terastio san paixnidi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...