SCidER Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ψαξε εκει στην γειτονια σου, βρες ενα συνεργειο για μηχανες, μιλα εκει με τον μαστορα και αν πεσεις σε ορεξατο ανθρωπο θα σε βοηθησει να φτιαξεις οτι θες.. εκει θα λυσεις οτι απορια εχεις, τετοιου ειδους θεματα δεν θελουν internet και βλακειες εκτος αν βρεις κανα ελληνικο forum που ασχολειται με μηχανες κτλ και βρεις βοηθεια εκει απο ατομα ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ..
savvvas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ψαξε εκει στην γειτονια σου, βρες ενα συνεργειο για μηχανες, μιλα εκει με τον μαστορα και αν πεσεις σε ορεξατο ανθρωπο θα σε βοηθησει να φτιαξεις οτι θες.. εκει θα λυσεις οτι απορια εχεις, τετοιου ειδους θεματα δεν θελουν internet και βλακειες εκτος αν βρεις κανα ελληνικο forum που ασχολειται με μηχανες κτλ και βρεις βοηθεια εκει απο ατομα ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.. το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά σκεφτηκα επίσης, πως αν τους πω κάτι τέτοιο, θα με κοροιδεύουν και θα με αρχίσουν στο δούλεμα!
SCidER Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά σκεφτηκα επίσης, πως αν τους πω κάτι τέτοιο, θα με κοροιδεύουν και θα με αρχίσουν στο δούλεμα! δε παιζει να σε κοροιδεψουν, ξερεις ποσα παιδια πανε και τους ζητανε οτι μπορεις να φανταστεις? αν ειναι οκ ο μαστορας θα τα βρειτε μια χαρα και θα εχεις και καποιον να σε βοηθαει οταν τρως κοληματα.. δοκιμασε δε χανεις τπτ... PS: μπορω να σου προτεινω κανα δυο εδω στην περιοχη μου, δε ξερω απο που εισαι εσυ...
savvvas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 δε παιζει να σε κοροιδεψουν, ξερεις ποσα παιδια πανε και τους ζητανε οτι μπορεις να φανταστεις?αν ειναι οκ ο μαστορας θα τα βρειτε μια χαρα και θα εχεις και καποιον να σε βοηθαει οταν τρως κοληματα.. δοκιμασε δε χανεις τπτ... PS: μπορω να σου προτεινω κανα δυο εδω στην περιοχη μου, δε ξερω απο που εισαι εσυ... Μενω στα δωδεκάνησα! Για αυτό σου λέω πως δεν ξέρεις τι δούλεμα πέφτει εδώ! Αν ήταν στην αθήνα, δεν θα με πείραζε!
antreaslam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μπάαααα, μόνο λίγο στην απογείωση... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaaxxaaxxaxaa:-D :-D :-D
wert Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά σκεφτηκα επίσης, πως αν τους πω κάτι τέτοιο, θα με κοροιδεύουν και θα με αρχίσουν στο δούλεμα! Να είσαι σίγουρος ότι δεν συντρέχει λόγος δουλέματος για αυτό που θες να κάνεις. Αν αρχίσουν το δούλεμα απλά ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή βαριόνται να κάνουν αυτό που θες ή δεν έχουν ώρα. Αυτο που σκέφτηκες να ξέρεις καταρχήν δεν είναι κάτι προτότυπο. Εδώ και πολλά χρόνια ήταν ένας τυπάς εδώ στην περιοχή μου και κυκλοφορούσε με μια καλύτερη πατέντα. Είχε βάλει ο μάγκας σε πατίνι (πολύ καλά διαβάσατε) μηχανάκι ή από βενζινοπρίονο ή από χορτοκοφτικό. Περνούσε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα στην κίνηση και όλοι ψάχνοταν να δουν το όχημα το οποίο ήταν δύσκολο να το διακρίνεις αφού κάθεσαι στο αυτοκίνητο και καθώς αυτός είχε ήδη περάσει. Τώρα η σειρά σου. Αν το έχεις μεράκι να το κάνεις κάντο. Θέλει και λίγο τρέλλα αυτό που θες να κάνεις... Και όταν το κάνεις θέλουμε και φωτογραφίες έτσι ; !!!!!!!!!!!!!!!!
savvvas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά, για μηχανή από αλυσοπρίονο!!! Θα ήθελα να μου πείτε, αν θα κάνει πολύ θόρυβο, και πόσο περίπου θα πιάνω?
kostasplak1986 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 savvvas ετσι απο περιεργεια, ποσο χρονων εισαι?
papabiris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 kostasplak1986 μη ρωτας μονο αυτο... η ηλικια ας παει στο καλο....ας γινει και η μοντιφα....κρανος αν εχει σκοπο να φορεσει ποτε του ρωτα... (σορυ για το οφτομπικ) savvvas αν δεν εχεις ακουσει ποτε αλυσοπριονο πηγαινε σε ενα καταστημα η ενα γειτονα που ναχει και ζητα να σου βαλουν ενα μπροστα.η μοντιφα με το αλυσοπριονο θα σου παει πιο φθηνα νομιζω
dimi7RiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 λοιπον μεγαλε επειδη ειμαι στην σχολη μηχανολογων μηχανικων και εισαι πατετνιαρης πες μου καμια καλη ιδεα για πτυχιακη!!
madsc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Αμορτισέρ κ κυρίως σχέσεις μετάδοσης. Αλλιώς δεν θα πηγαίνει μία τελική ή δεν θα ξεκινάει εύκολα. Τον θόρυβο μπορείς να τον μειώσεις -σχεδόν- όσο θες με την κατάλληλη εξάτμιση, ρίχνοντας αντίστοιχα τις επιδόσεις όμως. Μόνο που όλα αυτά δεν θα σε χωρέσουν στον κλασικό σκελετό από πατίνι ο οποίος δύσκολα θα αντέξει σε δυνάμεις ή στις πρώτες καταπονήσεις/λακούβες. Αν επιμένεις να το κάνεις, πιο εύκολα υλοποιήσιμο τεχνικά κ πιο φτηνά θα σου έρθει κινητήρας νιτρομεθανίου (από τηλεκατευθυνόμενα) σε ποδήλατο mountain. Εκεί έχεις έτοιμο αρκετά γερό σκελετό, φρένα, κάθισμα, παίρνει μπροστά με τα πετάλια, πολλές σχέσεις μετάδοσεις κ το κυριότερο πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από πατίνι. Το μόνο που θα χρειαστεί να ασχοληθείς αρχικά είναι η μετάδοση της κίνησης, στήριξη του κινητήρα, κ ντεπόζιτο. Το μειόνεκτημα στη χρήση τέτοιου κινητήρα είναι το κοστολόγιο του καυσίμου κ ότι δεν μπορείς να "γεμίζεις" από οπουδήποτε. Με >18 ταχύτητες στο χέρι όμως δύσκολα θα σε πιάνει κάτι σε ανοίγματα με > 5HP στον κινητήρα σε αυτά τα κιλά. To έχω δει να γίνεται. Όπως βέβαια δύσκολα θα σταματάς με τα εργοστασιακά φρένα [και *θες* να σταματάς]. Αυτά όλα βέβαια είναι επί του τεχνικού κομματιού, θα χρειαστεί να ψάξεις κ το νομικό κομμάτι. Αν θες να κυκλοφορείς κ έξω από την αυλή σου αυτό. Δεν έχει νόημα να ξοδέψεις μήνες σε χρόνο, κόπο κ αρκετά χρήματα να φτιάξεις κάτι κ να στο πάρουνε την 1η φορά που θα σε σταματήσουν ή να έρχονται οι γονείς σου να σε βγάζουν από το τμήμα. Τί χρήματα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για αυτό το project; /sc
thanocaster Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ρε σοβαρευτείτε!!! Τι είναι αυτά που λέτε;;; Αν είναι δυνατόν να κατασκευαστεί κάτι τέτοιο στην αυλή του σπιτιού του και να μην είναι κινητό φέρετρο. Φαντάζομαι την ακαμψία του σκελετού, την καταλληλότητα των ζαντών, την μόνωση, την λειτουργία των βάσεων (ΑΝ ποτέ καταφέρει να σταθεί βέβαια το μοτέρ), το πάτημα στο δρόμο, τη στήριξη των αμορτισέρ και τόσες άλλες λεπτομέρειες τις βάζουμε στην άκρη. Σάββα, χωρίς παρεξήγηση, αλλά αν το φτιάξεις ποτέ αυτό το πράγμα μην το καβαλήσεις. Κάντο για τη χαρά της δημιουργίας αλλά άστο στον κήπο σου.
cmelegos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 δεν μας στέλνεις μία φώτο μόλις τελειώσει να πάρουμε καμιά ιδέα
madsc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ρε σοβαρευτείτε!!! Τι είναι αυτά που λέτε;;; ... Συμφωνώ, το αναφέραμε κ πρωτίστως. Φτιάχνονται τέτοια οχήματα θεωρητικά, χωρίς να σημαίνει ότι μπορεί να τα φτιάξει ο καθένας όμως. Υποθέτω ότι έχουμε βάλει τη συζήτηση σε θεωρητικό επίπεδο πλέον. Μόλις κάποιος ξεκινήσει την υλοποίηση τέτοιου project θα καταλάβει το γιατί. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.