Προς το περιεχόμενο

βλέπετε ακόμα Mytv , όλα τα ελλήνικα κανάλια δωρεάν , χωρίς κανένα trial limit?

docsock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και φυσικα το αναφερουμε κι αυτο αλλα ποιος εγκυαται οτι ειναι εμπιστοι εκει στο greeknet? Γιατι οπως διαβασα και σε καποιο αλλο forum καποιος εκανε μια ερευνα μεσω whois για να βρει πληροφοριες για το ποιος ειναι απο πισω και τα αποτελεσματα ηταν τα ακολουθα:

Registrant:

Dimitrelis Christos

DRAMAS 119

Athina, Greece 11223

Greece

Registered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com)

Domain Name: GREEKNET.TV

Created on: 03-Aug-06

Expires on: 03-Aug-09

Last Updated on:

Administrative Contact:

Christos, Dimitrelis [email protected]

DRAMAS 119

Athina, Greece 11223

Greece

(210) 896-3942

Technical Contact:

Christos, Dimitrelis [email protected]

DRAMAS 119

Athina, Greece 11223

Greece

(210) 896-3942

Domain servers in listed order:

NS5.IXWEBHOSTING.COM

NS6.IXWEBHOSTING.COM

Registry Status: CLIENT-UPDATE-PROHIBITED

Registry Status: CLIENT-XFER-PROHIBITED

Registry Status: CLIENT-RENEW-PROHIBITED

Registry Status: CLIENT-DELETE-PROHIBITED

Με τη μικρη λεπτομερεια οτι το τηλεφωνο που φαινεται στο ονομα του κυριου Δημητρελη, ανηκει στον

ΑΝΔΡΕΑΣΙΑΝ ΝΤΙΡΟΥΧΗ Α

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Διός 33

16671

210 8963942.

Ναι εχεις δικιο kpartsi αλλα το περιεργο ειναι το οτι ενω το προγραμμα το ανοιξα πρωτη φορα πρι 4 μερες, στα credits ελεγε ημερομηνια 20/9-23/09!!

• Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως το πρόγραμμα είναι πολύ καλά φτιαγμένο, μάλλον κινέζικης καταγωγής, ενώ τα credits εμφανίζονται μόλις συνδεθεί στον server. Οπότε, υποθέτω, κατά την εγκατάσταση δημιουργεί ένα serial με βάση το hardware του υπολογιστή και το στέλνει στον server κατά την διάρκεια της σύνδεσης. Και ο server με την σειρά του κάνει την αντίστροφη μέτρηση των credits.

@dngun Μήπως 20/9 του έκανες την εγκατάσταση;;;

Δημοσ.

Αυτο δεν το θυμαμαι ισως να το εκανα και τοτε εγκατασταση. Αλλα το trial δεν μετραει απο τοτε που θα το χρησιμοποιησεις πρωτη φορα?

Δημοσ.

Κανονικά έτσι πρέπει να είναι... Να μετράει από την στιγμή χρήσης και όχι εγκατάστασης... Ίσως έχει τρόπο να συνδέεται στο Ίντερνετ χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξεις...

Δημοσ.

Αν οντως ισχυει αυτο ειναι κακο...Παντως με proxy μολις τωρα το τσεκαρα δουλευει μια χαρα αρα τα credits ειναι το μεγαλο προβλημα

Δημοσ.

Είναι πολύ καλό αυτό και όχι κακό:

Αν μετράει απο την ώρα εγκατάστασης και όχι σύνδεσης τότε αυτό σημαίνει ότι κάπου στον υπολογιστή γίνεται ο έλεγχος...

Είναι σίγουρο ότι το εγκατέστησες και δεν το έτρεξες καθόλου? γιατί εγώ παράτησα τις προσπάθειες επειδή πιστεύω ότι στέλνει κάποιο hardware id στον σέρβερ και ο server κρατάει τις μονάδες που μένουν και αν έχει ξαναδεί αυτό τον υπολογιστή παλιότερα...

Αλλιώς υπάρχει κάπου κάποιο αρχείο/κλειδί στο μητρώο που κρατάει την ημερομηνία πρώτης χρήσης...

Υπάρχει και το ενδεχόμενο την πρώτη φορά να δημιουργείται ένα τυχαίο ID και απο εκεί και πέρα να χρησιμοποιεί αυτό...

Δημοσ.

Εγω εχω ακομη credits αλλα οταν συνδεομαι και μου βγαζει κατω δεξια οτι εχω 1μερα και 20 λεπτα και παω να φορτωσω ενα καναλι μου βγαζει το μηνυμα :The system does not allow proxy servers.Οποτε γιατι λετε οτι τα proxys δουλευουν κανονικα??

Δημοσ.
Οπότε, υποθέτω, κατά την εγκατάσταση δημιουργεί ένα serial με βάση το hardware του υπολογιστή και το στέλνει στον server κατά την διάρκεια της σύνδεσης. Και ο server με την σειρά του κάνει την αντίστροφη μέτρηση των credits.

xm ena programma pou tha edixne ikoniko hardware sto pc akrivos gia tetiou idous periptoseis tha voithouse. den exw psaxei an iparxei kati

Δημοσ.

όντως ρε παιδιά !!!ούτε εμένα με αφήνει να δω λόγω proxy και έχω credits!!Από Ελλάδα με το surfanonymous!!!καμμια λύση αδέρφια??

Δημοσ.

Κι όμως μετά από 4 μέρες είναι ακόμα ξεκλείδωτο αυτό το topic με τον πολύ προκλητικό τίτλο μάλιστα.......Μάλλον θα έχουν απεργία οι mods και smods......:mrgreen: :mrgreen:

Αλλά δεν πειράζει ,ευκαιρία να μάθουμε κι εμείς κάτι....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδια ισως ο mapas εχει δικιο. Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν το κανεις uninstall και παλι Install αν δεν σβησεις ενα συγκεκριμενο αρχειο δεν σου βγαζει το tab να βαλεις τα καινουρια σου στοιχεια. Το οτι οι proxy δουλευουν το λεω επειδη συνδεομαι στο προγραμμα μεσω proxy και μπαινω απο Αθηνα και μαλιστα με modem. Ισως απλα πρεπει να αλλαζει ο proxy μεσω του οποιου συνδεομαστε. Παντως το προβλημα με τα credits παραμενει...

Δημοσ.

Και προς τον mapas: Ναι στανταρ το ειχα εγκαταστησει πιο παλια (δεν θυμαμαι ακριβως ημερομηνια) και επειδη εφυγα μια εβδομαδα λογω εξεταστικης ολα αυτα με τους proxy servers τα δοκιμασα μετα.Αρα αν οντως υπαρχει το αρχειο αυτο που λες, φανταζομαι οτι πρεπει να αλλαξουμε την ημερομηνια πρωτης χρησης προγραμματιστικα ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
φανταζομαι οτι πρεπει να αλλαξουμε την ημερομηνια πρωτης χρησης προγραμματιστικα ετσι δεν ειναι?

Αν διαβασεις απο την αρχη το topic και τα αλλα topic που εχουν υπαρχουν για αυτο το προγραμμα θα δεις οτι δεν ειναι ετσι.

το προγραμματακι κανει εγκατασταση και να το αποτελεσμα....

FILE SYSTEM

Folders created : 2

Folders deleted : 0

Files created : 32

Files deleted : 0

Files modified : 12

REGISTRY

Keys created : 11

Keys deleted : 0

Values created : 41

Values deleted : 0

Values modified : 39

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...